Skocz do zawartości

zamiary pana

chili27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie zamiary ma pan wobec mnie?

pustelnik, as denarow, gwiazda

wydaje mi sie, ze nastawienie pozytywne, jest ciekawy i chcialby mnie blizej poznac. nie wiem co ten pustelnik tutaj oznacza?

Napisano

Pustelnik to chwilowy brak planów wg mnie.

Pan czeka, zeby 'cos' sie wydarzyło,c zeka na 'znak z nieba' i wtedy moze cos zadziałac.

Gość Linkinia
Napisano

Pan nie nastawia się na działanie. Lubi Cię i podobasz mu się. Czy chce czegoś więcej? Na chwilę obecną nie. Jeżeli to świeża znajomość, to wszystko przed wami. Jak już stara - nie nastawiałabym się...

Napisano

tak swieza znajomosc. szczerze mowiac, to jest tak, ze to wlasnie on chcialby zwiazku, a ja nie. lubie go poprostu i fajny kolega jest, i bardziej myslalam ze w tym pustelniku to wlasnie ja jestem, ale nie znam sie tak na kartach to nie wiem:)

Napisano
tak swieza znajomosc. szczerze mowiac, to jest tak, ze to wlasnie on chcialby zwiazku, a ja nie. lubie go poprostu i fajny kolega jest, i bardziej myslalam ze w tym pustelniku to wlasnie ja jestem, ale nie znam sie tak na kartach to nie wiem:)

Jeśli nie chcesz z nim być to po co karty stawiasz na niego?

Jeśli chce związku to znaczy, że poważniej do Ciebie podchodzi i widzi szanse na własne szczęście u Twego boku. Ale jeśli nie chcesz to się nic nie wydarzy mimo jego dobrych intencji bo do tanga trzeba dwojga. Tu kart nie trzeba by to wiedzieć ;)

Napisano

oj, wydaje mi się,że ogólnie na nic więcej nie liczy poza zabawą i jakąś stroną cielesną. Eremita może mówić o wycofaniu, as denarów o tym,że coś może czuc, ale szuka też jakiegoś zabezpieczenia, gwiazda niby jest dobra,ale nauczyłam się już,że jak pojawia się gwiazda, to ona nie zapewnia sukcesu-często wręcz bywa zgubna. Podobna do księżyca. Podsuma diabeł. Myślę,że nie ma zbyt czystych intencji a już na pewno nie szuka związku.

Napisano

dzieki dziewczyny! stawialam karty tak ogolnie pytajac jakie ma zamiary, bo on chce mi tez pomoc z praca itd. (wydaje mi sie), ze intencji nie ma zlych, na pewno tez nie jest to facet, ktory szuka wrazen i zabawy, to na 100%. raczej odwrotnie, wlasnie chcialby sie jakos ustabilizowac.

Napisano

z kart wynika, że czuje sie samotny i chcialby zrealizować się w sferze uczuciowo-związkowej głównie, a praca może przy okazji też, ale najbardziej rzuca sie w oczy potrzeba spełniaina związkowego, zależy mu na związku poważnym i rokującym na pzyszłosć. Rozgląda się więc bardziej za potencjalnymi kandydatkami na żonę aniżeli przygodami.