katkrol Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Pierwszy raz jak mi się to śniło to niestety zbyt tego nie pamiętam, jednak mąż mnie pytał co mi się śniło i przez mgłę mi się przypomina. To było w nocy z 29 na 30 sierpnia Śniło mi się, że jechaliśmy samochodem( ja prowadziłam) i straciłam kontrolę nad pojazdem. Mieliśmy wypadek. Próbowałam odnaleźć męża po wypadku, ale nie mogłam nigdzie go znaleźć. Ani w samochodzie ani w miejscu gdzie doszło do wypadku. Szlochałam w śnie i panikowałam( w tym momencie wybudził mnie mąż, bo płakałam podczas snu) Drugi raz w nocy z 31 na 1 września śnił mi się podobny sen. Byłam na początku w samolocie pełnym pasażerów, ale raczej był to mały samolot. W pewnym momencie samolot zmienił się w samochód i znowu prowadziłam. Na miejscu pasażera na przednim siedzeniu znowu siedział mój mąż. Inni ludzie na tylnym siedzeniu też tam byli. Nie miałam hamulców, a samochód pędził rozpędzony. Nie mogłam nic zrobić. Postanowiłam ostro skręcić i wjechałam w samochody stojące na parkingu. Szybko wysiadłam z samochodu jednak ku mojego zdziwieniu męża znowu nigdzie nie ma. A wokół mnóstwo ludzi klęczących i płaczących. ( mąż mnie znowu wybudza bo głośno krzyczę i płaczę) Bardzo się martwię tymi snami, szczególnie że między mną a mężem nie jest najlepiej. Prawie co noc mam sny z jego udziałęm. Bardzo proszę o interpretację snu. Cytuj
Gość Asmic Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 po pierwsze jestes wrazliwa osoba po drugie cos mi sie wydaje, ze troszke sie rozpedzilas w zyciu i boisz sie, ze stracisz gdzies po drodze to co dla Ciebie wazne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi