Skocz do zawartości

Wrzesień- tygodniowo

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty tygodniowe-wrzesień- te 7 kielichów i 7 bulaw mnie prześladuja:)

Z Weryfikacja

:)

1.09-07.09- 7 kielichów, 7 buław, Rycerz kielichów Tydzień podejmowania trudnych wyborów, bronienia swoich racji..ale tez chyba moja chwiejność emocjonalna która symbolizuje rycerz.

7.09-14.09-Paż buław, Rycerz Buław, Król Buław Tutaj chyba dostane jakąs wiadomość od Rycerza buław? Chociaż nie wiem jak ten tydzień ogarnąć bo Paż może być spontaniczną wiadomością, albo moimi jakimiś szelmowskimi planami lub w Paziu tez wychodzi moja córa:) wiec moze to byc zaangazowanie w jej szkołe.. albo jakiś Pan w rycerzu..w Królu wychodzi mój mąż..

15.09-21.09-As Buław, DIABEŁ, KSIEZYC Tutaj biorąc pod uwagę 2 tydzień wrzesnia mogłabym pomyśleć,że pojawi się inny Pan który mnie zaintryguje..hm..ograniczenia,tajemnice..w jakimś punkcie zapalnym..

22.09-28.09- Paż Mieczy, CESARZOWA, ŚWIAT(dołożone ->9 mieczy)- W tym tygodniu może być mój planowany wyjazd w zwiazku z projektem ktory rozpoczynam przy sesjach fotograficznych.. w dołożeniu widać ,że bede sie martwić na zapas ,ze cos pójdzie nie tak..

Napisano

1.09-07.09- 7 kielichów, 7 buław, Rycerz kielichów => Diabełek - Pewien pan może dobijać się do Ciebie :) U mnie 7 Buław wychodzi ostatnio jako takie właśnie zaczepianie i ożywione rozmowy - pan będzie miał ochotę na kontakt z Tobą :) 7 Kielichów - może to być kontakt internetowy... Pan chciał zagadać wcześniej, ale na jego rozmyslaniach się kończyło ;) Być może pan ma dostęp do Twoich zdjęć i wyobraża sobie co nieco też :D

7.09-14.09-Paż buław, Rycerz Buław, Król Buław => Siła/ Sprawka - Jakieś smsowie z 2 panami? :) Kontakt dosyć częsty się pokazuje... Od Rycka możesz dostawać jakieś info w najmniej oczekiwanych momentach... Może być też tak, że Rycek nagle zmieni plany i stwierdzisz, że pana olewasz i wykorzystasz propozycję drugiego pana, który wyszedł w Królu :)

15.09-21.09-As Buław, DIABEŁ, KSIEZYC => Wisielec - Oj, tutaj chyba dużo emocji w Tobie będzie...będziesz chciała na spokojnie przemyśleć coś świeżego, może jakąś nową znajomość... Dużo w Tobie będzie lęków i niepewności...sytuacja nie będzie dla Ciebie jasna... Będziesz potrzebowała chwili oddechu...

22.09-28.09- Paż Mieczy, CESARZOWA, ŚWIAT(dołożone ->9 mieczy) => Gwiazda - Wyjazd jak najbardziej, do tego masz Gwiazdę, czyli coś zw. ze sztuką :) Widać, że będziesz tam czuła się dobrze, będziesz mogła wykorzystać swoje umiejętności, co zostanie docenione :) Możliwe, że będziesz musiała przekonywać do sowich pomysłów, ale wszystko pójdzie dobrze, będziesz mieć siłę przebicia i sprawdzisz się świetnie :)))

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje maddie.. pierwszego tygodnia nie brałam pod uwagę strikte relacji z mężczyzna.. Tak właściwie to jest 1 września a juz jedna osoba daje o sobie znać:) to taka osoba pojawiająca się i znikająca acz kolwiek ciagle obecna.

Napisano
Dziekuje maddie.. pierwszego tygodnia nie brałam pod uwagę strikte relacji z mężczyzna.. Tak właściwie to jest 1 września a juz jedna osoba daje o sobie znać:) to taka osoba pojawiająca się i znikająca acz kolwiek ciagle obecna.

Hehe, jak na Rycka Kielichowego przystało :D

Napisano

Domyślnie Wrzesień- tygodniowo

Karty tygodniowe-wrzesień- te 7 kielichów i 7 bulaw mnie prześladuja-jakieś marzenia, trudne do spełnienia

1.09-07.09- 7 kielichów, 7 buław, Rycerz kielichów - dokonywanie wybrów

7.09-14.09-Paż buław, Rycerz Buław, Król Buław- no tak jakaś wiadomość od R.B lub K.B może jakaś zawodowa sprawa?

15.09-21.09-As Buław, DIABEŁ, KSIEZYC -pojawi się szansa na coś fajnego,ale chyba nie wypali.

22.09-28.09- Paż Mieczy, CESARZOWA, ŚWIAT(dołożone ->9 mieczy)- hmm jakby jakiś trudny wybór jeśli chodzi o domowe sprawy.

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

Karty tygodniowe-wrzesień- te 7 kielichów i 7 bulaw mnie prześladuja:)

Z Weryfikacja

1.09-07.09- 7 kielichów, 7 buław, Rycerz kielichów hustawka emocjonalna- raz cisza i spokoj, za chwilę walka na argumenty- heh może sie zdarzyć, że bedziesz się czuła jak Don Kichot walczący z wiatrakami.........

7.09-14.09-Paż buław, Rycerz Buław, Król Buław tu będą spore szanse a nawet działania i determinacja w tym co będziesz robisz, w spełnianiu założeń itd.

15.09-21.09-As Buław, DIABEŁ, KSIEZYC działania i sporo nerwów, czy przyniosą zamierzony skutek- w tym księżycu może sie czuć dość osamotniona i pełna obaw

22.09-28.09- Paż Mieczy, CESARZOWA, ŚWIAT(dołożone ->9 mieczy)-[/btu dyskusje, wyjaśnienia i rzeczywiście jesli zamierzasz wyjechać- nerwy z tym związane.

Napisano

7.09-14.09-Paż buław, Rycerz Buław, Król Buław tu będą spore szanse a nawet działania i determinacja w tym co będziesz robisz, w spełnianiu założeń itd.

Tak,tutaj bede spełniać jedno założenie. 10 szkolenie:) trafnie:) jak również realizowanie zamierzeń w zwiazku z tym wyjazdem:)
Napisano

1.09-07.09- 7 kielichów, 7 buław, Rycerz kielichów – będziesz walczyć o swoje marzenia, plany, być może pomoże Ci w tym Rycerz kielichów. Albo zacznie z Tobą flirtować, czym poprawi Ci nastrój.

7.09-14.09-Paż buław, Rycerz Buław, Król Buław – w tym tygodniu będzie się dużo działo, możesz być zagoniona, cierpieć na brak wolnego czasu.

15.09-21.09-As Buław, DIABEŁ, KSIEZYC - Coś Cię bardzo zaintryguje, będziesz ciągle o tym myślała (będziesz niespokojna), zachowasz to w tajemnicy - nikt się o tym nie dowie. (te karty kojarzą mi się z romansem)

22.09-28.09- Paź Mieczy, CESARZOWA, ŚWIAT(dołożone ->9 mieczy) - może być wyjazd, ale taki spontan – mało czasu na pakowanie albo nie tam gdzie planowałaś. Samopoczucie będziesz miała wspaniałe (z dołożenia – będziesz się martwić na zapas).

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1.09-07.09- 7 kielichów, 7 buław, Rycerz kielichów czas spędzony na marzeniach, rozmyslaniach o pewnym panu, cos Cię moze w związku z tym uwierać, przeszkadzać

7.09-14.09-Paż buław, Rycerz Buław, Król Buław tu ewidentnie kontakt z kimś i to niespodziewany, w każdym razie tydzien zapowiada się bardzo ruchliwie,może będa jakies wyjazdy, załatwianie spraw związanych z pracą, szkołą itp.

15.09-21.09-As Buław, DIABEŁ, KSIEZYC może coś wyjść na jaw, jakaś niewygodna sprawa,coś co od dawna wisiało w powietrzu,albo jakaś kłótnia się szykuje o czyjes tajemnice

22.09-28.09- Paż Mieczy, CESARZOWA, ŚWIAT(dołożone ->9 mieczy) może jakiś szkolenie, douczanie się Ciebie czeka i w związku z tym wyjazd, co sprawi, że z jakiegoś powodu będziesz poddenerwowana, jakby nie wszystko poszło po Twojej myśli

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja od 1 do 7: Tydzień niby nie najgorszy.. Tylko ciagła hustawka wewnetrzna. Ujawniły się jakieś lęki antyspołeczne. Poczucie wyalienowania i niezrozumienia samej siebie. Takie ucieczki przez ludzmi i stany psychozy nie lubienia samej siebie.

Może to przez to,że znowu czuje się przez otoczenie wykorzystywana. Kto ma miekkie serce to musi miec twarda dupe.

Raz czy dwa , jeden Pan sie odzywał,ale rozmyło sie po kościach. No i jedna dawna kolezanka pisała duzo wychodząc z inicjatywa spotkania,jednak ja obstawałam przy izolacji od społeczeństwa.

Dzieki

Napisano

No to rogi trafiła w 10tkę :) czyli 7 pucharów z 7 buław to walka z samą sobą i swoimi myślami.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja 8-14- Tutaj powiedziałam,że pracuje do końca wrzesnia i odchodzę z pracy.

Ps.teraz troche pojawiaja sie wątpliwości.

Napisano

Z Weryfikacja

15.09-21.09-As Buław, DIABEŁ, KSIEZYC Tutaj biorąc pod uwagę 2 tydzień wrzesnia mogłabym pomyśleć,że pojawi się inny Pan który mnie zaintryguje..hm..ograniczenia,tajemnice..w jakimś punkcie zapalnym..

Tutaj trochę sentymentów,wspomnień,weryfikacji dotyczącej pewnego Pana..Który jest konkretnym manipulatorem uczestniczącym w moich zyciu od ponad dwóch lat. Były również tez chore zagrania ze strony dwóch mężczyzn w pracy którzy próbowali zrobić mi na złość w dość perfidny sposób. Ogólnie bardzo cięzki ten tydzien. Co może sugerować ten DIABEL