Sanya Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Zrobiłam sobie krzyż celtycki na najbliższe 6 miesięcy, pytając o życie uczuciowe. Tutaj rozwiązanie: 1. Ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę- Rycerz monet 2. Zewnętrzne wpływy pozytywne lub negatywne, przeszkadzające lub pomagające w sprawie- 7 buław 3. Cele ideały, prawdopodobny rezultat działań- Pustelnik 4. Podstawa obecnej sytuacji, dotychczasowy rozwój wypadków- Sąd 5. Wpływy, które właśnie mijają- 2 monet 6. To jest przed nami, możliwy rozwój wypadków- 10 buław 7.To jest on sam, jego stosunek do sprawy- Świat 8. Otoczenie, wpływy na daną sprawę- Paź mieczy 9. Marzenia, oczekiwania, dążenia, nadzieje, obawy- 5 pucharów 10. Wynik i rezultaty, końcowy wynik- 2 pucharów, Paź monet, 6 buław Ja tutaj pokazuję się jako rycerz monet, który kojarzy mi się przede wszystkim z człowiekiem chcącym budować coś trwałego, opartego na przyjaźni, wzajemnym zaufaniu, stabilności. 7 buław mówi prawdopodobnie o tym, że w moim życiu jest wielu mężczyzn, którzy jednak z takich czy innych względów mi nie odpowiadają, więc po jakimś czasie zaczęło mnie to męczyć może stąd ten pustelnik jako świadoma izolacja i pewne zdystansowanie do kwestii uczuciowych, spojrzenie z innej perspektywy. W niedalekiej przeszłości 2 monet jako nieangażowanie się emocjonalne i tak w zasadzie było, przyznam, że od pewnego czasu nie podchodziłam poważnie do mężczyzn Sąd w podstawie może dotyczyć chęci rozliczenia się z przeszłością, powstania z martwych. Jednak właśnie przez te 7 buław, moja postawa ogranicza się do pustelnika, tzn czekam na coś wyjątkowego, nie staram się wchodzić w relację za wszelką cenę.. Najbliższa przyszłość nie przyniesie zmian, "ciężko" będzie kogoś znaleźć. Wskazuje również na zmęczenie sytuacją. Moja postawa to świat, a więc mimo wszystko staram się poznać nowych ludzi, stwarzać nowe sytuacje tak aby zwiększyć prawdopodobieństwo poznania kogoś nowego. Wpływ zewnętrzny -paź mieczy. Może chodzić o edukację, a może też o jakiegoś mężczyznę który gdzieś tam jest obok mnie, ale tutaj jest kilka opcji 5 pucharów jako obawa przed cierpieniem, przed zaangażowaniem się w relację, która może zakończyć się rozstaniem. Rezultat sugeruje pozytywne dla mnie rozwiązanie, (2 pucharów + paź monet), zwieńczone 6 buław, która mówi, że dostanę to co chcę. Edytowane 1 Września 2013 przez Sanya Cytuj
panna.marta Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 1. Ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę- Rycerz monet 2. Zewnętrzne wpływy pozytywne lub negatywne, przeszkadzające lub pomagające w sprawie- 7 buław 3. Cele ideały, prawdopodobny rezultat działań- Pustelnik 4. Podstawa obecnej sytuacji, dotychczasowy rozwój wypadków- Sąd 5. Wpływy, które właśnie mijają- 2 monet 6. To jest przed nami, możliwy rozwój wypadków- 10 buław 7.To jest on sam, jego stosunek do sprawy- Świat 8. Otoczenie, wpływy na daną sprawę- Paź mieczy 9. Marzenia, oczekiwania, dążenia, nadzieje, obawy- 5 pucharów 10. Wynik i rezultaty, końcowy wynik- 2 pucharów, Paź monet, 6 buław Chyba jest przy Tobie ktoś, jakiś przyjaciela,ale Ty chyba go troszkę odpychasz (może macie inne zdania albo poglądy?).No i to sprawia,że raczej nic z tego nie będzie. Starasz się kogoś poznać i czekasz na efekty tego, dokonujesz wyborów, osądów. Trochę bedzie Ci ciężko, tak jakby były potrzebne szersze poglądy na pewne sprawy. Niby czegoś chcesz,ale nie chcesz-jakieś wahania, niezdecydowanie. Boisz się smutku i żalu ,który może Cię spotkać. Ogólnie to chyba kogoś spotkasz, może nawet wejdziesz z kimś w związek, ktoś nowy, albo ktoś kogo poznasz w szkole, na kursie, w pracy? 1 Cytuj
Sanya Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Dziękuję serdecznie za odpowiedź, faktycznie trafne spostrzeżenie Jest przy mnie mężczyzna, który zabiega o mnie i właśnie różni nas przede wszystkim mentalność i światopogląd dlatego od razu stwierdzam, że niestety nie będę się angażować. A co do pazia monet to kojarzy mi się młody student, w moim wieku, akurat takie towarzystwo mnie otacza. Edytowane 1 Września 2013 przez Sanya Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi