Skocz do zawartości

Znowu sen...

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Po raz kolejny miałam sen. Śnił mi się mężczyzna, który był dla mnie ważny,ale swego czasu nie wykorzystał szansy na fajna znajomość - ja nie oczekiwałam związku, ale fajnej relacji, nawet nie tyle romansu,co bliższej przyjaźni. Cóż...dla niego miałam być kimś dla zaspokojenia jego potrzeb tylko, dlatego nie wyszło, bo ja nie zamierzałam w to wchodzić w ten sposób. Potem relacja wróciła, czasem gadaliśmy, ale na ten moment jest milczenie i w sumie już go sobie odpuszczam. Problem polega na tym, ze on mi się co jakiś czas śni, najlepsze jest to, ze w tych snach traktuje mnie z szacunkiem, umawia się z wyprzedzeniem itp. Dziś tez śniło mi się, ze była jesień i mielismy spotkanie przyjacielskie. Ja byłam kilka minut wcześniej (z natury taka jestem, że się nie spóźniam), czekałam na parkingu, nie wiem gdzie ten parking, gdzies pewnie w moich okolicach, nie było na nim za wiele samochodów, raptem kilka. Sen był w ogóle w jasnych barwach, ale z małą ilością kolorów, ot taka jesień, wczesna zima. Spotkaliśmy się, poszliśmy na kawę, potem pożegnaliśmy jak przyjaciele, nie wiem, możliwe, że mnie pocałował po przyjacielsku na pożegnanie. W zasadzie w tym śnie było to, czego chciałam, a jednak mi czegoś brakowało...

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 4 mieczy 3 denarów - suma Gwiazda może chodzi ogólnie o tę relacjhę, która jest póki co uspiona, ale za jakiś czas coś się w niej ruszy

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? Król Kielichów Kapłan suma Śmierć - tak,chodzi o mężczyznę, który dla mnie sporo znaczył, ale chciał stawiać za bardzo na swoim, ja tez kierowałam się swoimi zasadami

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Gwiazda 8 buław suma Cesarzowa tak, za jakis czas może byc intensywny kontakt, który mnie zadowoli

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? 2 kielichów Śmierć 7 kielichów suma Sąd może chodzi o to, że cos umarło i teraz sa niepotrzbne złudzenia

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 7 buław 4 buław suma Sprawiedliwośc - może chodzi o przeszkody spowodowane moim zwiażkiem?

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 8 mieczy Sąd suma Kochankowie powoli sie oczyszczam, wychodzę z ograniczeń, poza tym wybaczyłam mu jego zachowanie

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? Cesarz 4 kielichów suma Księżyc że i tak za wiele o nim nie wiem?

7-przed czym ostrzega sen? Ksieżyc As Denarów 5 mieczy suma Wisielec przed kłamstwami,przed plotkami, przed niedopowiedzeniami

8-do czego zachęca sen?. 3 buław paź mieczy Słońce suma Kochankowie-mam się nie bac wyjaśniac pewnych niejasności

Gość AngeloYasmine
Napisano

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 4 mieczy 3 denarów - suma Gwiazda-twoej obawy ze relacja sie ucieła i nie ma odezwu

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? Król Kielichów Kapłan suma Śmierć - tak, coś w ciągu dnia pobudziło twoją podświadomość

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Gwiazda 8 buław suma Cesarzowa tak, tylko ty obawiasz się że będzie to złudne i czekać na coś co się nie wydarzy a to się wydarzy i będziesz szczęśliwa

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? 2 kielichów Śmierć 7 kielichów suma Sąd uważasz że ta relacja już się nie wskrzesi że umarła śmiercią naturalna ale ona powróci po czasie zastoju marzeń będzie konkretna

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 7 buław 4 buław suma Sprawiedliwośc - ty samam się okopujesz przed tym co ma się wydarzyć

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 8 mieczy Sąd suma Kochankowie-----że będzie dobrze żebyś się nie bała ,że relacja nie wróci

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? Cesarz 4 kielichów suma Księżyc---jhmhmhm że będzie romans

7-przed czym ostrzega sen? Ksieżyc As Denarów 5 mieczy suma Wisielec przed niedopowiedzeniami,plotkami żebyś nikogo nie wtajemniczała w swoje życie

8-do czego zachęca sen?. 3 buław paź mieczy Słońce suma Kochankowie-do rozmowy o wszytskim i sprobwaniu znalezeinia wyjścia z tej sytuacji

Napisano

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 4 mieczy 3 denarów - suma Gwiazda może chodzi ogólnie o tę relacjhę, która jest póki co uspiona, ale za jakiś czas coś się w niej ruszy

Tak jak piszesz ja myślę,że karty pokazują głowny temat-uśpiona relacja, oddalenie brak wspólnej pracy nad nią--chociaż w głebi tlą sie nadzieje

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? Król Kielichów Kapłan suma Śmierć - tak,chodzi o mężczyznę, który dla mnie sporo znaczył, ale chciał stawiać za bardzo na swoim, ja tez kierowałam się swoimi zasadami

Pan tutaj choć emocjonalny to wyalienowany-coś umarło. skonczyło sie.

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Gwiazda 8 buław suma Cesarzowa tak, za jakis czas może byc intensywny kontakt, który mnie zadowoli

Tak,bedzie kontakt.. zastanawiam czy ty go zainicjujesz(CESARZOWA) czy bedziesz czuła sie doceniona bo kontakt zaistnieje z jego inicjatywy

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? 2 kielichów Śmierć 7 kielichów suma Sąd może chodzi o to, że cos umarło i teraz sa niepotrzbne złudzenia

to chyba okazało się niespełniony marzeniem..choć podsuma nawołuje do powrotu i wyjasnienia..

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 7 buław 4 buław suma Sprawiedliwośc - może chodzi o przeszkody spowodowane moim zwiażkiem?

Teraz stoisz przy swoich racjach..jestes zanieta(4 buław) ocenilas ze to jest dla Ciebie dobre na ten czas

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 8 mieczy Sąd suma Kochankowie powoli sie oczyszczam, wychodzę z ograniczeń, poza tym wybaczyłam mu jego zachowanie

Chyba w głebi jeszcze gdzies tam wyczekujesz..moze chciałabyś tylko oczyścić atmosfere ,spróbować nawiązać zdrowy kontakt

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? Cesarz 4 kielichów suma Księżyc że i tak za wiele o nim nie wiem?

ze on jest zbyt dumny..ze nie dostrzega tego co mógłby mieć tuż obok siebie..ze ukrywasz swoje emocje i pragnienia..

7-przed czym ostrzega sen? Ksieżyc As Denarów 5 mieczy suma Wisielec przed kłamstwami,przed plotkami, przed niedopowiedzeniami

Przed tym,że nie do końca on chyba wyjawi swoje zamiary..ze pomimo twojej wygranej mozesz czuć posmak goryczy..wlasnie taki,ze juz nie bedziesz spoglądała tak jak poprzednio na tą relacje..WISIELEC moze oznacza,ze to wszystko pojawi się z opóżnieniem..zawieszone na razie jest w przestrzeni..

8-do czego zachęca sen?. 3 buław paź mieczy Słońce suma Kochankowie-mam się nie bac wyjaśniac pewnych niejasności

Powinnaś wyglądać właśnie za prawdami którymi kierujesz sie w zyciu..trzymać swoich zasad,ale i również nie zamykać sie jednoznacznie na drugiego człowieka..spróbować go zrozumieć jak i również zrozumiec siebie i połączyć we wspólny kompromis
  • Lubię to! 1
Napisano

Inez, czy tego mężczyznę poznałaś poprzesz swoją prace?

Napisano

Kochana Inezko - piszesz że czegoś Ci brakowało w tym śnie - moim zdaniem takiego uczucia które łączy mężyznę i kobietę -brakuje Ci prawdziwego uczucia takiego które daje spełnienie we wszystkich sferach - jest późna jesień, wczesna zima - czyli jest mało słońca- a więc ciepła - takiego prawdziwego gorąca jakie jest w lecie - to przekazuje CI sen i za tym tęsknisz-

życzę Ci takiego pięknego gorącego uczucia- moze następny sen zdradzi Ci dalszy ciąg ... przypuszczam że tak będzie

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Inez, czy tego mężczyznę poznałaś poprzesz swoją prace?

Poznałam go poprzez jego pracę. Ale on już tam nie pracuje.

• Maestro
Napisano
Kochana Inezko - piszesz że czegoś Ci brakowało w tym śnie - moim zdaniem takiego uczucia które łączy mężyznę i kobietę -brakuje Ci prawdziwego uczucia takiego które daje spełnienie we wszystkich sferach - jest późna jesień, wczesna zima - czyli jest mało słońca- a więc ciepła - takiego prawdziwego gorąca jakie jest w lecie - to przekazuje CI sen i za tym tęsknisz-

życzę Ci takiego pięknego gorącego uczucia- moze następny sen zdradzi Ci dalszy ciąg ... przypuszczam że tak będzie

Dziękuję:) Samą mnie to ciekawi:)

Napisano

Czuje Inez że ta osoba będzie chciała odnowić z Tobą kontakt, cos nie zostało między Wami przepracowane. Ciekawi go , jak teraz wygląda Twoje życie, czy są jeszcze "przeszkody" tzn, czy jesteś jeszcze mężatką.Piszesz żę Ci coś brakowało, może właśnie tego co powinno być a nie było. Jeżeli chodzi o te pory roku to mnie się skojarzyło z czasem kiedy może On się odezwać. Czas pokaże.

• Maestro
Napisano
Czuje Inez że ta osoba będzie chciała odnowić z Tobą kontakt, cos nie zostało między Wami przepracowane. Ciekawi go , jak teraz wygląda Twoje życie, czy są jeszcze "przeszkody" tzn, czy jesteś jeszcze mężatką.Piszesz żę Ci coś brakowało, może właśnie tego co powinno być a nie było. Jeżeli chodzi o te pory roku to mnie się skojarzyło z czasem kiedy może On się odezwać. Czas pokaże.

Mam podobne odczucie jeśli o porę roku chodzi:) Życie pokaże...

Napisano

hmm... tak jakby ten sen związany był z Twymi odczuciami, Twymi przeżyciami i przemyśleniami i zasadami. Jakby nie dotyczył jakieś konkretnej sytuacji. Chyba nadal szukasz swojego szczęścia... stąd w Twej "głowie" układają się różne scenariusze, które są niczym różne kielichy w 7 pucharów i ciągle szukasz tego właściwego, który byłby właściwy dla Ciebie, pasujący.

Wydaje się, że czegoś chcesz, coś "tworzysz" ale nie zawsze widzisz wszystkie szczegóły. Zarazem podświadomość i nadświadomość ukazują, że Cię gdzieś już ciągnie. Sen może przestrzegać przed skreślaniem czegoś na samym początku zanim jeszcze tak naprawdę poznamy choć trochę o co chodziło. Bo może okazać się to skarbem, o który warto walczyć... choć początkowo wyglądało mętnie. Sen zachęca do wyjścia na wzgórze i przygotowania się do nowego, przygotowania się do podróży. A czy się w nią wyruszy to zupełnie inna bajka ;P

Ten mężczyzna może zarazem być samym sobą w tych snach. Jak i po prostu poprzez niego mogą "ukazywać" się inne osoby czy sprawy. ;) Albo i to i to ;P a przynajmniej a tak uważam :)

Pozdrawiam :slonko:

• Maestro
Napisano
hmm... tak jakby ten sen związany był z Twymi odczuciami, Twymi przeżyciami i przemyśleniami i zasadami. Jakby nie dotyczył jakieś konkretnej sytuacji. Chyba nadal szukasz swojego szczęścia... stąd w Twej "głowie" układają się różne scenariusze, które są niczym różne kielichy w 7 pucharów i ciągle szukasz tego właściwego, który byłby właściwy dla Ciebie, pasujący.

Wydaje się, że czegoś chcesz, coś "tworzysz" ale nie zawsze widzisz wszystkie szczegóły. Zarazem podświadomość i nadświadomość ukazują, że Cię gdzieś już ciągnie. Sen może przestrzegać przed skreślaniem czegoś na samym początku zanim jeszcze tak naprawdę poznamy choć trochę o co chodziło. Bo może okazać się to skarbem, o który warto walczyć... choć początkowo wyglądało mętnie. Sen zachęca do wyjścia na wzgórze i przygotowania się do nowego, przygotowania się do podróży. A czy się w nią wyruszy to zupełnie inna bajka ;P

Ten mężczyzna może zarazem być samym sobą w tych snach. Jak i po prostu poprzez niego mogą "ukazywać" się inne osoby czy sprawy. ;) Albo i to i to ;P a przynajmniej a tak uważam :)

Pozdrawiam :slonko:

Wszystko możliwe...Ja nikogo nie skreślam i nie boję się zycia. Tak więc jakby on się odezwał z uczciwymi zamiarami, to nie powiem nie..