krixa Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Ostatniej nocy śnił miałam dość dziwny sen,ale zacznijmy od początku: Na początku snu kupowałam coś w internecie ale nie pamiętam co, potem mam jakieś przebłyski że dowiedziałam się że ktoś kiedyś zabił jakąś osobę w mojej bramie.Ktoś zapukał do moich drzwi otworzyłam drzwi,były tam 2 osoby(chyba mężczyźni)których nie znam ale chciały tego co ja a mianowicie wiedziały że duch tej zabitej osoby jest w tej okolicy i musimy go zaprowadzić do światła(niebo).Wziełam jakiś przybornik potrzebny do tego(wyglądał jak przybory do paznokci i pędzelek)i kilka cukierków.Zeszliśmy na dół i nagle znaleźliśmy się na podwórku po drugiej stronie ulicy razem z moją koleżanką(spotykam się z nią żadko chociarz mieszka blisko ale to jej zawsze się wyżalam).Na stojaku stoi mapa ,najpierw jeden z chłopaków macha nad nią kryształem na sznurku ale mu nie wychodzi więc ja to robie.Kryształ zatrzymuje się na miejscu koło pizzerii,potem pokazuje mi się obraz jak duch przemawia przeze mnie i pokazuje się taki dymek jak w komiksach ale jakby po angielsku(to była moja myśl).To miejsce było niby na tym podwórku ale go tam nie było,przyjechał mój dziadek i miał nas zawieźć ale sen się skończył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 A nie za czesto ostatnio uzywalas wahadelka?Bo z tego co wiem,to sie nim zajmujesz,moze stad taki sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krixa Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Nie ostatnio w ogóle nie wróżyłam,ale mogła to być zapowiedź wróżenia bo wczoraj mnie kilka osób poprosiło i dzisiaj wróżyłam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts