GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Rozkład psychoterapeutyczny.Głównym celem i przekazem rozkładu jest poszukiwanie tych dobrych i pozytywnych aspektów w życiu na których dobrze bazować w danym okresie. Ilość kart dowolna ja np wybieram 2 albo 3 karty na jedno pytanie. Czas do zweryfikowania jak również aspekt ustalamy sami. Rozkład trochę mniejszy,ale również sprawdzalny:) Pozdrawiam ciepło:) Co ucieszy i wzbogaci: Co trzymac jak najblizej siebie: Na co wplywu miec nie bede : Co zmienic moge ja: Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym): Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas: Rada kart: Autor: GdzieTaIrlandia Cytuj
Marieve Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 Bardzo miły rozkład :-) Highest truth is highest joy Cytuj
Taya Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Zainspirował mnie ten rozkład i opracowałam skróconą wersję. Przeszła test pozytywnie, także pochwalę się: Co dobrego? 1. Co dobrego czeka mnie wkrótce (dla mnie do 2tyg) 2. Na co wpływu nie będę miała 3. Co mogę zmienić 4. W jakim wkrótce będę stanie emocjonalnym/psychicznym 5. O czym warto pamiętać Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor Napisano 13 Kwietnia 2018 Dziekuje za mile slowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi