ivi123 Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Zastanawiam się nad szkoleniem nie ze swojej branży, ale pokrewnej, którą mogę wprowadzić też do usług... Trochę kosztuje, więc martwię się czy warto wydać pieniążki na nie i czy będę miała dodatkowych klientów... Rozkład własny : czy warto zrobic szkolenie AS MIECZY myślę, że tak, zainwestowanie w siebie przyniesie mi korzyści cze powinnam zobic szkolenie 2 KIELICHY - tak, przyniesie mi nowe znajomości (klientów) czy szkolenie przyniesie mi nowych klientów Głupiec zacznę coś nowego, w ciemno, ale muszę się ruszyć przed siebie, - tak przyniesie skąd wziąść pieniązki na szkolenie 6 DENARÓW hihi ale karta... wygląda jakby ktoś bardzo skąpy miał mi kaskę pożyczyć - BANK - tak planuję, ale może ktoś inny... czy nowy zawód przyniesie mi pieniązki 7 DENARÓW tak to dobre, ale będę musiała na nie poczekać czy inwestycja się opłaci KOCHANKOWIE - hmmm... i tutaj nie wiem, wyglada mi, że tak, ale również wygląda mi tutaj na przychodzenie klientów dla mnie samej (ma to być klientela męska na razie ) Co o tym myślicie aaa... i jeszcze dociągnę karteczkę czy nowy fach przyda mi się za granicą jak na kilka miesięcy pojadę 4 Buławy wygląda na to, że tak, otworzy dodatkowe możliwości zarabiania Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 czy warto zrobic szkolenie AS MIECZY myślę, że tak, zainwestowanie w siebie przyniesie mi korzyści szkoda ze do asa nie dociągnełaś ale biorąc po uwage pytanie poniżej.. cze powinnam zobic szkolenie 2 KIELICHY - tak, przyniesie mi nowe znajomości (klientów) Uważam,że tak.. Przyniosłoby Ci to szkolenie radość,spełnienie. Nową możliwość. czy szkolenie przyniesie mi nowych klientów Głupiec zacznę coś nowego, w ciemno, ale muszę się ruszyć przed siebie, - tak przyniesie Widać nową droge..jednak głupiec jest wszystkim i niczym:) skąd wziąść pieniązki na szkolenie 6 DENARÓW hihi ale karta... wygląda jakby ktoś bardzo skąpy miał mi kaskę pożyczyć - BANK - tak planuję, ale może ktoś inny... może zapracować..? Jest to wzajemna wymiana..Dlatego pracować i odkładac. Może tutaj chodzić również jak najbardziej tez o bank. Chociaż gdyby np był CESARZ czy UMIARKOWANIe uznałabym to za instytucje bankową własnie:) czy nowy zawód przyniesie mi pieniązki 7 DENARÓW tak to dobre, ale będę musiała na nie poczekać Mi 7 denarów pokazuje odwleczenie w czasie.. niepowodzenie albo hm nie do konca zyski jakich oczekiwalismy.. czy inwestycja się opłaci KOCHANKOWIE - hmmm... i tutaj nie wiem, wyglada mi, że tak, ale również wygląda mi tutaj na przychodzenie klientów dla mnie samej (ma to być klientela męska na razie ) Tutaj bedziesz musiała nauczyć się współgrać z ludzmi..Wymagałoby to twojej dużej dozy elastyczności i ciagłej nauki.. Co o tym myślicie aaa... i jeszcze dociągnę karteczkę czy nowy fach przyda mi się za granicą jak na kilka miesięcy pojadę 4 Buławy wygląda na to, że tak, otworzy dodatkowe możliwości zarabiania 4 buława to dobra karta.. ale wydaje mi się ze czwórka jest raczej zamknieta w czterech scianach.. wydaje mi się,że wiecej z tego byś miala w swojej miejscowosci.. Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 dziękuję... boje się wydać kasę... ale jak się nie ruszę z miejsca to nic nie osiągnę więcej... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Ivi strach ma wielkie oczy.. Jaka kolwiek inwestycja w nas samych nigdy nie jest złą rzeczą. Zawsze nam się to w życiu przyda. Pytanie brzmi- Czy jest to coś o czym marzysz czy nastawiasz sie strikte tylko na zarobek a wewnetrznie tego nie czujesz? Ja wiele w życiu wywaliłam kasy w błoto zanim obrałam konkretny kierunek,dlatego głowa do góry. Moze karta KOCHANKOWIE sugerować właśnie o tym abyś zastanowiła się np czy jest to z głebi twojego serca:) Cytuj
Trida Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Moje pierwsze pytanie – jaka jest róznica pomiedzy pierwszym a drugim pytanie? czy warto zrobić szkolenie AS MIECZY dostaniesz możliwość taką, która będziesz mogła wykorzystać. Jakaś nowa perspektywa się przed Toba otworzy. Możliwe, ze zainspiruje Cie docz egos całkiem nowego cze powinnam zobic szkolenie 2 KIELICHY jak najbardziej czy szkolenie przyniesie mi nowych klientów Głupiec jak najbardziej – głupiec jako cos nowego. skąd wziąść pieniązki na szkolenie 6 DENARÓW a może ktoś jest Ci cos winien :>? I może mogłabys ściągnąć z kogos ‘pozycze’. Ew sama takową mogłabys zaciągnąć czy nowy zawód przyniesie mi pieniązki 7 DENARÓW tak, ale nie od razu. Wydaje mi się, ze bd potrzebne jeszcze jakies szkolenie i ciezka praca na pczoatku by później móc spokojnie egzystowac czy inwestycja się opłaci KOCHANKOWIE jak najbardziej aaa... i jeszcze dociągnę karteczkę czy nowy fach przyda mi się za granicą jak na kilka miesięcy pojadę4 Buławy odnosze wrazenie, ze ta 4ka raczej pokazuje, ze zarobisz pieniazki w pl a wykorzystasz te pieniadze tam. Te umiejętności raczej będą Ci dawały satysfakcję w polsce Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 dziękuję... dzisiaj dowiaduję się na temat szkolenia i biegnę kołować kaskę... raz kozie śmierć mam nadzieję, że się opłaci Dziękuję za pomoc... Cytuj
panna.marta Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 czy warto zrobic szkolenie AS MIECZY trudno tu coś powiedzieć, bo sam as nic w sobie nie mów, ale biorąc po uwagę poniższą kartę,to powiem,że po przeprowadzeniu wszystkich za i przeciw-tak. czy powinnam zobic szkolenie 2 KIELICHY - tak, będziesz zadwolona, klienci by byli raczej jak by były 2 buławy:) czy szkolenie przyniesie mi nowych klientów Głupiec tak skąd wziąść pieniązki na szkolenie 6 DENARÓW pożyczka czy nowy zawód przyniesie mi pieniązki 7 DENARÓW tak,ale dopiero za jakiś czas i to dłuższy czy inwestycja się opłaci KOCHANKOWIE - hmmm... do kochanków też bym coś dołożyła, podejrzewam,że będzie pół na pół Co o tym myślicie aaa... i jeszcze dociągnę karteczkę czy nowy fach przyda mi się za granicą jak na kilka miesięcy pojadę 4 Buławy tak Cytuj
roszpunka79 Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 czy warto zrobić szkolenie AS MIECZY szkolenie może być atrakcyjne, "uzbroić" Cię w konkretną wiedzę i umiejętności, wzbogacić dotychczasowe zasoby, przez co faktycznie może otwierać nowe możliwości czy powinnam zrobić szkolenie 2 KIELICHY udział w szkoleniu daje szansę na profity i zadowolenie z pracy, ale niewykluczone, że będzie wymagał sporego poświęcenia i zaangażowania, by to mogło się spełnić czy szkolenie przyniesie mi nowych klientów Głupiec przyniesie, ale niewykluczone, że przez to, że będziesz początkująca w nowym fachu, będziesz musiała na nich trochę poczekać; zresztą koresponduje to z VII denarów mówiącą, że na wymierne korzyści z nowych umiejętności będziesz musiała poczekać; klient=kasa;) skąd wziąć pieniążki na szkolenie 6 DENARÓW zastanów się czy nie masz możliwości ominięcia banku i zaoszczędzeniu na procentach w spłacie; być może jest ktoś komu Ty kiedyś pomogłaś i teraz mógłby się odwdzięczyć bez oprocentowania czy nowy zawód przyniesie mi pieniążki 7 DENARÓW tak, ale będziesz musiała na nie trochę popracować, ale przecież tak jest zawsze, gdy pracuje się na własny rachunek:) czy inwestycja się opłaci KOCHANKOWIE różnie może być, ale przecież ostatecznie czuwa tutaj dobry duch;) czy nowy fach przyda mi się za granicą jak na kilka miesięcy pojadę 4 Buławy ja w tej karcie widzę szansę na podjęcie współpracy z ludźmi "z tego samego podwórka" zawodowego, może jakieś poparcie, pomoc W ogóle mi się w tym rozkładzie cały czas przewija wątek współpracy- 2 kielichy, 6 denarów, kochankowie, 4 buławy. Nie wiem jak to przyłatać do Twojej pracy i sytuacji, ale ona ciągle tu wyskakuje jak królik z kapelusza;) Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 są jakieś luźne rozmowy o współpracy na początku roku ze znajomymi w innym mieście... ale na dzień dzisiejszy sama sobie jestem szefową Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 załatwilas pieniążki na szkolenie? Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 kolega zaproponował, że pożyczy, ale jakoś tak głupio... i okazało się że kurs o 5 stówek jest teraz droższy... ech... normalnie nie wiem co robić... Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 ok mam gabinet kosmetyczny, a chciałam zrobić kurs fryzjerstwa męskiego, taki full wypas... i już zgłupiałam... mieszkam i pracuje w niedużym mieście i miesiące jesienne to lipa, myślałam że może tym dorobię jeszcze... bo jakby nie patrzeć dobry fryzjer zawsze potrzebny... ech... co o tym myślisz... Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 wiem... dlatego pierwszy męski... mężczyźni klientela stała, jak komuś się spodoba usługa to będzie wierny do grobowej deski, i co dwa tygodnie było nie było muszą przychodzić... A jak Ci idą warkoczyki itp sprawy...są ludzie na to? Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 kurde a na mojej wiosce ludzie żałują kasy... a ile bierzesz za permanentny? Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 ja robię wszystkie metody... najfajniej brwi piórkiem wychodzą... a kosmetyka...nie rozwijam się bo ludzie kasy nie mają... nikt nie wyda 800-1000 zł za kwas hialuronowy... a większość już dawno wprowadzona... już 8 rok mam gabinet... jejku ja zgłupieję od myślenia... boję się zaczynać wszystko od nowa w większym mieście, ale wiem że tam klientela jest lepsza Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 To tez zależy jakie masz ceny. A jakie masz pigmenty do make up jeżeli moge zapytać i maszyne:) A rzęsy robisz tez fajnie idą.. Kiedys myślałam o kwasie i botoksie żeby zrobić takie kwalifikacje ,ale wybiłam o sobie z głowy:D Cytuj
ivi123 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 fakt, ale jak ktoś zrobi to kilka latek na to nie przyjdzie... mam pytanko na jakich barwnikach pracujesz? hihi zaraz dostaniemy ostrzeżenie za tematy innej treści Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Custom Cosmetic Colors a ty? Edytowane 2 Września 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 (edytowane) Zastanawiam się nad szkoleniem nie ze swojej branży, ale pokrewnej, którą mogę wprowadzić też do usług... Trochę kosztuje, więc martwię się czy warto wydać pieniążki na nie i czy będę miała dodatkowych klientów...Rozkład własny : czy warto zrobic szkolenie AS MIECZY myślę, że tak, zainwestowanie w siebie przyniesie mi korzyści cze powinnam zobic szkolenie 2 KIELICHY - tak, przyniesie mi nowe znajomości (klientów) czy szkolenie przyniesie mi nowych klientów Głupiec zacznę coś nowego, w ciemno, ale muszę się ruszyć przed siebie, - tak przyniesie skąd wziąść pieniązki na szkolenie 6 DENARÓW hihi ale karta... wygląda jakby ktoś bardzo skąpy miał mi kaskę pożyczyć - BANK - tak planuję, ale może ktoś inny... czy nowy zawód przyniesie mi pieniązki 7 DENARÓW tak to dobre, ale będę musiała na nie poczekać czy inwestycja się opłaci KOCHANKOWIE - hmmm... i tutaj nie wiem, wyglada mi, że tak, ale również wygląda mi tutaj na przychodzenie klientów dla mnie samej (ma to być klientela męska na razie ) Co o tym myślicie aaa... i jeszcze dociągnę karteczkę czy nowy fach przyda mi się za granicą jak na kilka miesięcy pojadę 4 Buławy wygląda na to, że tak, otworzy dodatkowe możliwości zarabiania Witaj, z tekstu wynika, ze chcesz sie szkolic, aby moc zarabiac z tego? Twojekarty, ktore wyciagnelas: czy warto zrobic szkolenie[/color] AS MIECZY Mysle, ze warto, bo karta As mieczy symbolizuje wiedze, poza tym prawdopodobnie zrobisz to, bo as mieczy to karta nauki, kursow, itp. cze powinnam zobic szkolenie[/color] 2 KIELICHY Ale to jest bardzo podobne pytanie, do tego wyzej Tutaj jest zadane pytanie konkretnie, i warto sie tego trzymac. Czyli tak warto zrobic szkolenie, poza tym dzieki temu tak jak piszesz bedziesz miala szanse na nowe znajomosci, a moze nawet jakas wspolprace, albo sie zakochasz dzieki temu czy szkolenie przyniesie mi nowych klientów[/color] Głupiec Tak przyniesie klientow, ale to tez bedzie zalezalo od twojego doswiadczenia, bo Glupiec do niskie doswiadczenie, trzeba sie bardziej rozwijac, szlifowac swoj warsztat. Glupiec to poczatek nowej drogi, bedzie zaczynala cos nowego. skąd wziąść pieniązki na szkolenie[/color] 6 DENARÓW Albo ktos cie wesprze, na karcie mamy czlowieka, ktory daje kilka groszy dla biedakow, badz sama usbierasz te pieniadze. Pamietam, jak raz wylosowalam ta karte, ale na inne pytanie, otrzymalam od mamy prezent. czy nowy zawód przyniesie mi pieniązki[/color] 7 DENARÓW Przyniosa ale raz: nie beda to duze pieniadze, jak przy krolu monet na przyklad, dwa: to bedzie wymagalo czasu oraz cierpliwosci. Bedziesz miala takze momenty "nic nie robienia" ale nie dlatego, ze jestes np: leniwa, lecz czasem moga sie pojawic okresy troche trudniejsze, takiego zastoju, oraz bedziesz miec momenty ciezkiej pracy. Jak na karcie 7 monet, gdzie czlowiek sie na chwile zatrzymal podczas swojej pracy. czy inwestycja się opłaci[/color] KOCHANKOWIE Oplaci sie, chodz nie bedzie to rewelacja. Bedziesz postawiona przed jakimis wyborami takze mozliwe, ze ktos cie bedzie wspierac. Na karcie mamy dwie osoby, oraz kcohankowie to tez karat wyboru. czy nowy fach przyda mi się za granicą jak na kilka miesięcy pojadę[/color] 4 Buławy Tak. Przy takich rozkladach gdzie sa przyporzadkowane pytania do kazdej karty, trzeba sie scisle trzymac pytan oraz odpowiedziec konkretne na pytanie. Czasem osoby czytaja pytanie, a odpowiadaja zupelnie nie na pytanie, pozniej sie dziwia, ze tarot im pokazuje dziwne rzeczy. Pozdrawiam, Barbara. http://www.tarot-doradca.pl Edytowane 3 Września 2013 przez Tarocistka_doradca Cytuj
ivi123 Napisano 3 Września 2013 Autor Napisano 3 Września 2013 dziękuję... strasznie ciężko sobie samej interpretować karty... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi