Skocz do zawartości

Rozkład RTG i Decyzja na moj związek..pomożcie,bardzo wazne.

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rozkład RTG oraz DECYZJA.

Rozkład dotyczący mojego związku małożeńskiego.

RTG:

1 Jego intencje wobec Ciebie x1- 9 kielichów Intencje są radosne acz kolwiek nie do końca odpowiedzialna

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-Paż Denarów Oczekuje ze się otworze i rozwinę,ze mnie nauczy jaka mam w końcu dla niego być..

3 Jak Cię postrzega x1-Królowa MieczyPostrzega mnie jako chłodna,może wyrachowana osobe..ze patrzę na wszystko logicznie,brne do celu za wszelką cene..

4 Co Tobie może dać x1-10 mieczy,Król MieczyMoże się zmienić.. i stac sie taki jak..posługiwać się wyłącznie mózgiem,emocje skryć.

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-7 kielichów to jakies senne marzenia,iluzje

6 Co ukrywa x3-SŁONCE,6 denarow,CESARZUkrywa to,ze tak na prawdę zdaje sobie sprawę z tego,że to on ma wiecej praw i rządzi w domu. A wmawia mi ,że to ja:)

7 Czego Ty oczekujesz x1-5 denarów ze stanie na wysokości zadania i w końcu bedzie odpowiedzialny finansowo za rodzine(i tak tez sie stało) oczekuje ze wyprowadzi mnie z biedy emocjonalnej,tego jak żle sie czuje..a czuje sie często i gęsto nie ważna mimo zapewnień.

8 Co możesz dać z siebie x1-As Denarów,WIEZA, 3 mieczyCo ja moge dać z siebie..Uważam,że cokolwiek z siebie nie daje to i tak jest niewidoczne. Tutaj chyba pojawił się fakt,ze mogłabym zrobic to czego oczekuje. Zostawić pracę na rzecz domu,ale wciaż czuje przed tym ogromny strach i zyje w pętli wlasnych obaw.

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-KAPŁAN Jest rodzina,próby godzenia sprzecznosci,ale i również poczucie osamotnienia i alienacji..

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- 7 buław, 8 kielichów, 4 mieczyWidać jakieś spiecia,chwiejności emocjonalne..izolacje..

11 W jakim kierunku zmierza relacja do 3 msc ? x3 - 4 kielichów, ŚMIERC, Rycerz mieczy-Zakonczy się czas rozmyślań,pewne rzeczy umrą i nastanie chaos..jakies nerwowe sytuacje.. znowu pokaże swoja złosc..

DECYZJA

Powinna odejść czy naprawić relacje?

****1****

3*******5

****7****

4*******6

****2****

Karty 1, 3, 5 – Co przemawia za działaniem?-GWIAZDA,Królowa Kielichów, KAPŁANKA-To,że mogłoby nie coś jeszcze spotkać za jakiś czas dobrego..ze jestem bardzo emocjonalna i ciepłą osoba..tylko skrywam to głęboko w sobie..te wszystkie emocje..

Karty 2, 4, 6 – Co przemawia przeciw działaniu? (Karty interpretujemy jakby były odwrócone)-Paż Buław, GŁUPIEC,KOŁO-ze to nie do końca byłabym dobra droga..w pewnym momencie czułabym sie,ze drogi się za mną pozamykały i nie mam wpływu juz na wiekszość rzeczy a decyzji cofnac sie nie da..?

Karta 7 – Podpowiedź ostateczna- działać czy nie działać?- 9 denarów-Powinnam jeszcze chyba spróbować się uspokoić..dogadać..?Wejrzeć w głąb siebie,ale przede wszystkim sama docenić siebie..

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Gość AngeloYasmine
Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1- 9 kielichów ciepłe przyajcielskie dobre,

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-Paż Denarów on oczekuje przyjaźńi,żebyś z nim pogadała była z nim,dała mu zainteresowanie

3 Jak Cię postrzega x1-Królowa Mieczy-postrzega cię chłodno jak kogs wycofanego,kto nie potrafi okazać uczuć kot jest zimny

4 Co Tobie może dać x1-10 mieczy,Król Mieczy-on jak nic nie zrobisz to się zamknie na ciebie,ucieknie zamuruje się

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-7 kielichów marzy i wspomina przeszłość

6 Co ukrywa x3-SŁONCE,6 denarow,CESARZ----że więcej on daje w tej relacji niż ty

7 Czego Ty oczekujesz x1-5 denarów oczekujesz jego odpowiedzilanosci i ze da ci wsparcie finansowe

8 Co możesz dać z siebie x1-As Denarów,WIEZA, 3 mieczy--chyba nic chcesz zmian zburzenia tego wszystkiego,tej relacji

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-KAPŁAN Jest rodzina,próby godzenia sprzecznosci,ale i również poczucie osamotnienia i alienacji..z tym się zgadzam

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- 7 buław, 8 kielichów, 4 mieczy izolacja kłotnie,ostra wymiana zdań

11 W jakim kierunku zmierza relacja do 3 msc ? x3 - 4 kielichów, ŚMIERC, Rycerz mieczy-nie wiem ale wy chyba się rozstaniecie i podejmiecie decyzje o rozwodzie śmierć z rycerzem mieczy mówi o gwałtwonym rozstaniu

DECYZJA

****1****

3*******5

****7****

4*******6

****2****

Karty 1, 3, 5 – Co przemawia za działaniem?-GWIAZDA,Królowa Kielichów, KAPŁANKA-że mimo wszystko to czujesz sie w tej relacji spełniona

Karty 2, 4, 6 – Co przemawia przeciw działaniu? (Karty interpretujemy jakby były odwrócone)-Paż Buław, GŁUPIEC,KOŁO-los sam zadecyduje,skrzywdziłabyś dzieci gdybyś coś zrobiła

Karta 7 – Podpowiedź ostateczna- działać czy nie działać?- 9 denarów-będziesz walczyć o rodzinę

Napisano

Dziekuje bardzo to jest takie trudne. Czuje się samotna,tkwie gdzies tez we wspomnieniach, w tym co straciłam i co przezyłam. Próbuje sie przełamać,ale za każdym razem gdy to robie to nie czuje,ze tak na prawde mnie kocha. To jest powodem pustki.

Napisano (edytowane)

RTG:

1 Jego intencje wobec Ciebie x1- 9 kielichów

szczere, chce Cie zadowalać, ale to takie trochę udobruchanie: żebyś miała dobry humor, była usmiechnięta, szczypte egozimu w tej karcie widać.
2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-Paż Denarów
Że będziesz mu kibicowała w jego działaniach, wyjdziesz mu naprzeciw, bardziej się otworzysz, staniesz się "cieplejsza", milsza, tak troszke zaopiekujesz sie nim też.
3 Jak Cię postrzega x1-Królowa Mieczy
Jesteś konkretna, inteligentna, wiesz czego chcesz, czasem zbyt surowa i chłodna w jego mniemaniu.
4 Co Tobie może dać x1-10 mieczy,Król Mieczy
wg mnie dla niego to bardzo trudne: zmienić w takiego, jakim pragniesz go zobaczyć. On tez może nie umieć po prostu dać z siebe więcej. Nie każdy tak potrafi. To go przytłacza, dobija (10 mieczy). Albo moze sie zamknąć (Król mieczy), albo w królu mieczy wychodzi na to, że to granica, on nie potrafi. Daje z siebie ciepło w jego odczuciu (9 kiel, 7 kiel) i więcej nie wyciśnie.
5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-7 kielichów
nadal jesteś dla niego spełnieniem jego marzeń, podziwia Cię, idealizuje
6 Co ukrywa x3-SŁONCE,6 denarow,CESARZ
nie chce brac na siebie odpowiedzialności, woli abyś Ty miała nad wszystkim pieczę. Czasem może wręcz jej unika, unika podejmowania decyzji. Moze też jakieś swoje wydatki lub kasę, o której nie wiesz.
7 Czego Ty oczekujesz x1-5 denarów
że bedzie Cię wspierał
8 Co możesz dać z siebie x1-As Denarów,WIEZA, 3 mieczy
jeśli zauważysz jego szczere checi jesteś w stanie wiele zmienic. Zacząć wszystko od nowa. Na gruzach zacząć budować cos nowego. Potrafisz wiele dać z siebie, jeśli zauważysz i jego chęci.
9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-KAPŁAN
zgadzam się z Twoją interpretacją
10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- 7 buław, 8 kielichów, 4 mieczy
- będzie obstawał przy swoim, moze dojsć do wymiany zdań uciekał w swój świat, da Ci odczuć, ze jest myslami gdzie indziej, będziesz czuła się osamotniona. W podsumowaniu jest VII rydwan, wg HB Słońce XIX, X koło I Mag - jest wiec szansa na zwrot, ocieplenie relacji
11 W jakim kierunku zmierza relacja do 3 msc ? x3
- 4 kielichów, ŚMIERC, Rycerz mieczy-widać jakieś zmiany, koniec etapu obojętności, niedostrzegania problemów i podjecie jakiejś decyzji, zawalczenie o relację.

DECYZJA

nie wiem, co ma byc tu działaniem: odejście, czy praca nad zwiazkiem. Interpretuję tak: działanie = praca nad związkiem

****1****

3*******5

****7****

4*******6

****2****

Karty 1, 3, 5 – Co przemawia za działaniem?-GWIAZDA,Królowa Kielichów, KAPŁANKA-

bo go kochasz, widzisz nadzieję. Potrafisz wiele z siebie dać, potrafisz cierpliwie czekać.

Karty 2, 4, 6 – Co przemawia przeciw działaniu? (Karty interpretujemy jakby były odwrócone)-Paż Buław, GŁUPIEC,KOŁO
- nie znam sie na odwróconych. Ale myślę, ze warto powalczyć. Skoro odwrócone: to może zdarzyc sie coś nieoczekiwanego, niepomyślny zwrot, niezależny od Ciebie.
Karta 7 – Podpowiedź ostateczna- działać czy nie działać?- 9 denarów
- To odkrywanie, zdobywanie i zadowolenie. Myślę, ze warto popracować nad zwiazkiem. Edytowane przez emilr
  • Lubię to! 1
Napisano

Emilr powiem Ci,ze jak dzis rozmyślałam nad tym rozkładem to potem zaczełam go widzieć tak jak przeczytałam ze ty go widzisz.

Problem który ciagnie sie od roku to moja praca,fakt,ze nie ma mnie w domu,ze nie skupiam sie na jednej a na paru przez co on czuje sie jak kuchta domowa mimo ,ze pracuje i jest w stanie nas utrzymać.. I chcialby zebym sie rodziną zaopiekowała..

Jednocześnie nie gasi moich aspiracji zawodowych bo chce bym szła w kierunku swoich marzeń..

ale własnie..ja sie boje.. bo on pokazuje ze sie izoluje w róznych chwilach..Czuje ze nie do końca jest stabilny. I tak mogłabym budować gdybym miała pewność ze juz nie wywinie numeru nigdy,ale tego nikt mi nie da,tej gwarancji.

Napisano

Nie znam Waszej sytuacji, ale pierwsze co mi wpadło do głowy: to jemu brak Twojego ciepła, Tobie jego realizmu. Ae widać, ze Cię wspiera. Nie widzę złych intencji, raczej jakąś niemoc. I oczekiwania. Nadzieję też. Ale też właśnie przytłoczenie, rezygnację. I chęć naprawy, pracy nad tym. Ty - zdecydowanie: as monet, wieża, 3 mieczy. On widać, ze sie miota: 8 pucharów - to ucieczki emocjonalne, ale i powroty. 4 mieczy - niesie nadzieję ozdrowienia. Gwarancji nikt nie da, ale póki czujesz, że warto to, czy nie posłuchasz serca?

Interpretacji może byc tysiąc. Ja nie żałuję, ze brnęłam w związek bez szans, Karty nie były wcale przychylne. Naprawdę wiele mnie ten zwiazek nauczył, wiele przeżyłąm, doznałam niezwykłego uczucia, jakiego wcześniej nie znałam. To jeszcze nie koniec, ale i tak czuję, ze wyszłam z tego mocniejsza.

Ale ja nie mam wielkiego doświadczenia z tarotem, nie potrafię tak jak inni interpretować. Czasem nie potrafie po prostu ubrać w słowa swoich myśli .

Napisano

Ja Tobie bardzo dziękuje bo czuje,ze oddałaś w nią swoje serce:)

Napisano

Dopisałam do punktu 4 Co Tobie może dać, bo nie byłam do końca pewna, czy jasno sie wyraziłam. Przepraszam za kręcenie, ale czasem mysli przychodzą po czasie ;) Powodzenia :)

• Maestro
Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1- 9 kielichów on traktuje związek z Tobą egoistycznie, liczy się to co dla niego dobre, on się cieszy, gdy jest z Tobą, ale tu dużo patrzenia na siebie widać, na swoją wygodę,..

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-Paż Denarów oczekuje, że będziesz od niego zależna, że staniesz nizej w Waszej hierarchii, on widać lubi kobiety uległe, a nie niezalezne

3 Jak Cię postrzega x1-Królowa Mieczy widzi, że nie dajesz sobie w kaszę dmuchać, że masz swoje zdanie i o nie walczysz, w głebi duszy może się Ciebie lekać, ale nie okaże tego

4 Co Tobie może dać x1-10 mieczy,Król Mieczy może stać się chłodny, może się wręcz od Ciebie odciąc, te karty to mi na rozstaniowe wyglądają

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-7 kielichów on postrzega Ciebie nierealnie, ma jakieś marzenia, pragnienia, ale brak tu realizmu

6 Co ukrywa x3-SŁONCE,6 denarow,CESARZ ukrywa, ze dobrze mu jest jak jest, ukrywa swój egoizm, fakt, ze podoba mu się, że nie musi za dużo z siebie dawać

7 Czego Ty oczekujesz x1-5 denarów wg mnie Ty za wiele nie oczekujesz, może faktu, że Ciebie doceni, że wyciagnie do Ciebie rekę z prośba o pomoc, poradę, no coś takiego, co by sprawiło, ze mogłabyś się wykazać i poczuć dowartościowana przez niego

8 Co możesz dać z siebie x1-As Denarów,WIEZA, 3 mieczy porzucić swoje szanse na rozwój,ale wieża i 3 mieczy to rozstanie

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-KAPŁAN funkcjonujecie jak na rodzinę przystalo

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- 7 buław, 8 kielichów, 4 mieczy spory, emocjonalne napięcie, nerwy i osobne łóżka

11 W jakim kierunku zmierza relacja do 3 msc ? x3 - 4 kielichów, ŚMIERC, Rycerz mieczy do momentu, że któreś z Was będzie maiło już cholernie dość i wykrzyczy swoje racje

DECYZJA

****1****

3*******5

****7****

4*******6

****2****

Karty 1, 3, 5 – Co przemawia za działaniem?-GWIAZDA,Królowa Kielichów, KAPŁANKA-Twoje marzenia i pragnienie, aby poczuć się naprawdę kochana i docenianą, bo same słowa o niczym nie świadczą

Karty 2, 4, 6 – Co przemawia przeciw działaniu? (Karty interpretujemy jakby były odwrócone)-Paż Buław, GŁUPIEC,KOŁO-podjęta decyzja mogłaby być zbyt szybka i nieprzemyślana

Karta 7 – Podpowiedź ostateczna- działać czy nie działać?- 9 denarów zajmij się sobą, pozwól sobie na odrobinę egoizmu, nie odchodź, ale pomyśl głównie o sobie

Napisano (edytowane)

1) Jego intencje wobec Ciebie x1- 9 kielichów a pewno facet dba o dom, stara się żeby było dobrze

2) Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-Paź Denarów - on chyba chciałby większego rozwoju i zaangażowania w to co zostało wypracowane, wspólna nauka i docieranie do siebie

3) Jak Cię postrzega x1-Królowa Mieczy- że w jakiś sposób się od niego odcinasz, odchodzisz uczuciowo

4) Co Tobie może dać x1-10 mieczy,Król Mieczy - a ja powiem tak, 10 mieczy to zafundowanie jakiś przykrych sytuacji, które mogą Cię boleć, ale król mieczy jest bardzo racjonalny i sprawiedliwy. Czasem może coś zrobić co Cię zaboli i sprawi ,że on się odcina, ale w sumie kart masz słońce. On po prostu taki jest-chłodny, rzeczowy, nie zawsze może Ci się to podobać,ale w gruncie rzeczy on potrafi dać Ci radość, szczęście i bezpieczeństwo, na pewno myśli o Tobie ciepło.

5) Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-7 kielichów to jakies senne marzenia,iluzje

6 Co ukrywa x3-SŁONCE,6 denarow,CESARZUkrywa to,ze tak na prawdę zdaje sobie sprawę z tego,że to on ma wiecej praw i rządzi w domu. A wmawia mi ,że to ja:)

7) Czego Ty oczekujesz x1-5 denarów- 5 denarów to mi się w tej sytuacji wydało,że czujesz się osamotniona, niedoceniona

8) Co możesz dać z siebie x1-As Denarów,WIEZA, 3 mieczy- daj mu poczucie stabilizacji, bezpieczeństwa, że nic złego się nie dzieje, zmień metodę działania, oczyście możesz mu pokazać, ze jesteś przez to smutna i coś Cię boli,ale w sumie masz moc. Powinnaś być silna, pewna siebe, tego co robisz, pokaż też ,że jesteś atrakcyjna i pewna siebie w końcu faceci to lubią

9) Obraz relacji w chwili obecnej x1-KAPŁAN - No na pewno jest cisza, spokój, jest zaduma i przemyślenia

10) Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- 7 buław, 8 kielichów, 4 mieczy- przez najblższy miesiąc czekają Was jakieś potyczki słowne, możesz być rozchwiana emocjonalnie, będziesz chciała odciąć się i odpocząć. Może gdzieś pojedziesz odpocząć, ukoić nerwy?

11) W jakim kierunku zmierza relacja do 3 msc ? x3 - 4 kielichów, ŚMIERC, Rycerz mieczy myślę,że w ciągu 3 najbliższych miesięcy ktoś z Was będzie chiał odpocząć od tego. Nie będzie chciał rozwiązać tej sprawy mimo,że to ważne, odetnie się, będzie chciał przejść przemianę. Suma wisielec-żadnych konkretnych działań, zastój, odłożenie wyjaśnień na poźniej. Albo.. możliwe też, że nic po prostu nie załatwicie konkretnego w tej kwestii.

DECYZJA

****1****

3*******5

****7****

4*******6

****2****

Karty 1, 3, 5 – Co przemawia za działaniem?-GWIAZDA,Królowa Kielichów, KAPŁANKA-niby gwiazda mówi,że to odbry moment na działanie, królowa kielichów szuka i działa,ale jest też cierpliwa

Karty 2, 4, 6 – Co przemawia przeciw działaniu? (Karty interpretujemy jakby były odwrócone)-Paź Buław, GŁUPIEC,KOŁO-kurcze trudne karty,ale traktuję je jako ostrzeżenie,żeby działać rozważnie

Karta 7 – Podpowiedź ostateczna- działać czy nie działać?- 9 denarów-no jasne,że działać!

Edytowane przez panna.marta
Napisano

RTG:

1 Jego intencje wobec Ciebie x1- 9 kielichów On chyba nie widzi problemu. Wyglada jakby uznal, ze jest dobrze i nie musi dzialac. Musisz z nim na spokojni porozmawiac, powiedziec WPROST co Cie boli, co Ci przeszkadza i czego od niego oczekujesz. Faceci czasem zachowuja sie jakby byli kompletnie slepi wiec nie dziwie mu sie .

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-Paż Denarów - No wlasnie to o czym napisalam wyzej. Oczekuje od Ciebie, mowienia o uczuciach, okazywania ich, milych gestach, o tym, ze mu powiesz jak cos jest nie tak

3 Jak Cię postrzega x1-Królowa Mieczy - Zimna troszke, z chlodnym umyslem i cietym jezykiem

4 Co Tobie może dać x1-10 mieczy,Król Mieczy Zmienic sie.

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-7 kielichów wspomina mile chwile

6 Co ukrywa x3-SŁONCE,6 denarow,CESARZ ukrywa ze jest od Ciebie uzalezniony emocjonalnie

7 Czego Ty oczekujesz x1-5 denarów No i zamiast z nim pogadac ukrywasz w sobie bol :P Oczekujesz ze on sie domysli jak Ci zle

8 Co możesz dać z siebie x1-As Denarów,WIEZA, 3 mieczy Zgadzam sie z Twoja interpretacja

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-KAPŁAN jest bo jest, omijanie problemu

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- 7 buław, 8 kielichów, 4 mieczy Chyba zaczniecie rozmawiac, pan na poczatku nie bedzie tego do siebie dopuszczal, potem moze sie poczuc zraniony a nastepnie zacznie myslec o tym, wyciszy sie, moze odizoluje na troche.

11 W jakim kierunku zmierza relacja do 3 msc ? x3 - 4 kielichów, ŚMIERC, Rycerz mieczy- do pracy nad zwiazkiem, zmian wewnetrznych. Uleczenie od wewnatrz :)

do

DECYZJA

****1****

3*******5

****7****

4*******6

****2****

Karty 1, 3, 5 – Co przemawia za działaniem?-GWIAZDA,Królowa Kielichów, KAPŁANKA- Twoje wyobrazenie przemawia, tak jakbys myslala, ze jesli zakonczysz ten zwiazek to bedzie lepiej gdzies indziej, a wydaje mi sie, ze to mogloby sie powtarzac wiec trzeba to uleczyc tutaj i teraz

Karty 2, 4, 6 – Co przemawia przeciw działaniu? (Karty interpretujemy jakby były odwrócone)-Paż Buław, GŁUPIEC,KOŁO- Wrocilabys do punkty wyjscia, ten problem znowu by sie pojawil..

Karta 7 – Podpowiedź ostateczna- działać czy nie działać?- 9 denarów- mmm karta brama:P Ale ta jedna karta wskazuje, ze problem nie jest tak duzy jak Ci sie wydaje. Zadbaj o siebie, skup sie na sobie, nawet z odrobina nonszalancji, zrob cos dla siebie, chodzi o to, abys znalazla inne impulsy w zyciu dajace Ci radosc bo chyba tego glownie Ci brakuje :* Trzymam kciuki

• Lubię to! 1
Napisano

jeśli bedziesz myslała/postepowała tak jak do tej pory związek Wasz może sie rozpaśc, ale będzie to w wyniku Twojego postepowania czy też negatywnego postrzegania Waszych relacji

Tobie czegoś w związku brakuje, bo mąż wychodzi w kartach ok, chce tego związku, chce z Toba być

na przyszłości nieciekawe karty, - rozstaniowo tu jest, karty kladą sie na koniec związku ......

ale patrząc na nie mam wrażenie że tu wszystko mozna zmienić, a raczej Ty inaczej musisz spojrzeć na Wasze wspólne zycie, uważam że jeszcze wszystko w Twoich rękach

w rozkladzie decyzja widać że warto powalczyć, jesli macie dziecko/ dzieci, to może własnie ono zaznaczylo się tam

daj sobie bardziej na luz, ot tak po prostu, bedzie duzo łatwiej

(a może za bardzo skupiasz sie na finansach?)

przepraszam Irlandio, ale w/g mnie problem tkwi bardziej po Twojej stronie :bezradny:

Napisano

brido niestety masz racje też.. Bo mam do konca miesiąca zwolnic się zeby zając się domem. Maz mówi,ze bedzie łatwiej bo nie bede taka nerwowa.. A i tak zarobię no mam miejsce w innym salonie.. Ze juz tyle ciągle na dwa,trzy etaty ze nie mam czasu dla nich. Nie wiem juz co robic,sama się ze wszystkim zle czuje. Nie chce aby nasz zwiqsek się rozpadł a z drugiej strony mam dosyć wszystkiego a przede wszystkim siebie..

Napisano

głowa do góry, jeśli chcesz by było ok, to musi tak być :okok:

widać tu jakieś kłótnie, może ciche dni, ale podwaliny związku są solidne, więc jest o co sie starać