Gość AngeloYasmine Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Staram się o pracę ,która w pierwszym podejściu nie dostałam ,ponownie zapytałam się kart jak zrealizuje się moje marzenie o dostaniu jej w terminie późniejszym wyszło Kapłan Rydwan 6 buław po tych kartach uważam że dostanę mimo że mogę nie dostać takiej jakiej chce bo pierwszy kapłan ale kończy 6 buław czylli tym razem się uda................................ Dziękuję Anez za wszystko i za to że jesteś,nie mam w inny sposób TObie podziękować za wsparcie dlatego w tym wątku hehehe.....dziękuję za wszystko Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Myślę,że dostaniesz ..Kapłana masz pierwszego,ale w RYDWANIE wychodzisz z pancerza,,6 bułąw to zwyciestwo..Poza tym Kapłan ma swoją pozycję..Kapłan słucha innych i stara się pomagać,jego zdanie sie liczy:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Dzięki też tak myśle....................musi się udać Cytuj
emilr Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 jak zrealizuje się moje marzenie odnośnie dostania pewnej pracy Staram się o pracę ,która w pierwszym podejściu nie dostałam ,ponownie zapytałam się kart jak zrealizuje się moje marzenie o dostaniu jej w terminie późniejszym wyszło Kapłan Rydwan 6 buław Myslę, że dstaniesz te pracę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi