Skocz do zawartości

Czy to jego syn?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie potrafię być obiektywna w tym rozkładzie. Jestem w szoku,ale wszystko może być możliwe. Mineło w koncu 1,5 roku..

Czy Pan X jest w związku?8 denarów,SADpracuje nad związkiem który tworzył w przeszłości

Czy Pan D założył rodzinę?UMIARKOWANIE- umiarkowanie to coś trwałego..czy może juz miał to rodzine wczesniej??

Czy zamieszczone zdjęcie u jego siostrzeńca na profilu Fcb to jego syn?GWIAZDA,2 kielichów,5 denarów-Kurcze po gwieżdzie i tych kielichach odebrałabym ,ze to jego syn,ale ta 5 denarów to pustka ..moze oznaczać,że by chciał..on zawsze pragnął dziecka.. moze ta gwiazda i 2 kielichow sybolizuje ze to syn kogos z rodziny..nie wiem..

Rozkład wygląda,ze istnieje taka mozliwość..tylko ta 5 denarów.. nie potrafie byc obiektywa wobec tego pytania.

Gość Lukrusia
Napisano

Ja myślę , że pan niekoniecznie musi być w związku małżeńskim ale napewno nie jest sam , jest z kimś związany obecnie.

Sądze , że to nie jest jego dziecko może chrześniak /czka.

Napisano

Lukrusiu tez mi się wydaje,że już się z kimś związał ,że wrócił do kogos z przeszłości.. I tak ten chłopczyk może być jego siostry albo brata,ale jak spojrzałam to jest tak podobny do niego..ze szok..

Napisano

ie potrafię być obiektywna w tym rozkładzie. Jestem w szoku,ale wszystko może być możliwe. Mineło w koncu 1,5 roku..

Czy Pan X jest w związku?8 denarów,SADpracuje nad związkiem który tworzył w przeszłości-zgadzam się

Czy Pan D założył rodzinę?UMIARKOWANIE- miał i ma chyba do tej pory.

Czy zamieszczone zdjęcie u jego siostrzeńca na profilu Fcb to jego syn?GWIAZDA,2 kielichów,5 denarów-dla mnie gwiazda z doświadczenia jest zdradliwa, są na to szanse ,że to jefgo syn,ale nie koniecznie z jakiegoś związku.

• Lubię to! 1
Napisano

Z tym czy miał to nie wiem bo byłam z nim związana,poznałam rodzine..on chciał ją założyć ze mną..

ale to nigdy w zyciu nic nie wiadomo czy tego nie ukrywali-pytanie po co.

Jestem skołowana:). Chyba bardziej skłaniam się,że do kogos wrócił z przeszłości..

Napisano

nie ma mieczy, więc to chyba nie ma nikogo z przeszłości.

Napisano

SAD często mi pokazuje,że rzeczy które już były-odradzają sie.. 8 denarów według mnie symbolizuje pracę nad relacje..

A u Ciebie miecze pokazują przeszłość?

Napisano

dobrze wiedziec,dzieki:) zawsze cos nowego:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

A ja myśle że to ktoś z pracy z kim pracuje ,sąd relacja powróciła ,Czy to jest jego syn hmhm gdyby nie ta 5 denarów to bym po tej gwieździe powiedziała że jego....................dziwna relacja

Napisano

Angelo tez bym powiedziała,ale ta 5 denarów to nie za bardzo.

Mi kiedys 10 kielichów i 5 denarów pokazało właśnie poronienie..

Moze sie staraja..ale to byloby inne pytanie.

Napisano

w/g mnie jest w związku,

ale dziecko nie jego

czy ma rodzinę? nie wiem :-) nie umiem po Umiarze okreslić

• Lubię to! 1
Napisano

W związku raczej a syn może być jego tylko nie ma z nim regularnego kontaktu.

Pzd

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Możliwe,że od dawna jest w jakiejś relacji, ale to raczej bliższa przyjaźń, rodziny nie założył, ale planuje..co do dziecka.,to nie jego,możliwe, że kobiety, która jest przy nim, ew. jakiś jego chrześniak..

• Lubię to! 1