GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Nie potrafię być obiektywna w tym rozkładzie. Jestem w szoku,ale wszystko może być możliwe. Mineło w koncu 1,5 roku.. Czy Pan X jest w związku?8 denarów,SADpracuje nad związkiem który tworzył w przeszłości Czy Pan D założył rodzinę?UMIARKOWANIE- umiarkowanie to coś trwałego..czy może juz miał to rodzine wczesniej?? Czy zamieszczone zdjęcie u jego siostrzeńca na profilu Fcb to jego syn?GWIAZDA,2 kielichów,5 denarów-Kurcze po gwieżdzie i tych kielichach odebrałabym ,ze to jego syn,ale ta 5 denarów to pustka ..moze oznaczać,że by chciał..on zawsze pragnął dziecka.. moze ta gwiazda i 2 kielichow sybolizuje ze to syn kogos z rodziny..nie wiem.. Rozkład wygląda,ze istnieje taka mozliwość..tylko ta 5 denarów.. nie potrafie byc obiektywa wobec tego pytania. Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Ja myślę , że pan niekoniecznie musi być w związku małżeńskim ale napewno nie jest sam , jest z kimś związany obecnie. Sądze , że to nie jest jego dziecko może chrześniak /czka. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 Lukrusiu tez mi się wydaje,że już się z kimś związał ,że wrócił do kogos z przeszłości.. I tak ten chłopczyk może być jego siostry albo brata,ale jak spojrzałam to jest tak podobny do niego..ze szok.. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 ie potrafię być obiektywna w tym rozkładzie. Jestem w szoku,ale wszystko może być możliwe. Mineło w koncu 1,5 roku.. Czy Pan X jest w związku?8 denarów,SADpracuje nad związkiem który tworzył w przeszłości-zgadzam się Czy Pan D założył rodzinę?UMIARKOWANIE- miał i ma chyba do tej pory. Czy zamieszczone zdjęcie u jego siostrzeńca na profilu Fcb to jego syn?GWIAZDA,2 kielichów,5 denarów-dla mnie gwiazda z doświadczenia jest zdradliwa, są na to szanse ,że to jefgo syn,ale nie koniecznie z jakiegoś związku. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 Z tym czy miał to nie wiem bo byłam z nim związana,poznałam rodzine..on chciał ją założyć ze mną.. ale to nigdy w zyciu nic nie wiadomo czy tego nie ukrywali-pytanie po co. Jestem skołowana:). Chyba bardziej skłaniam się,że do kogos wrócił z przeszłości.. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 nie ma mieczy, więc to chyba nie ma nikogo z przeszłości. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 SAD często mi pokazuje,że rzeczy które już były-odradzają sie.. 8 denarów według mnie symbolizuje pracę nad relacje.. A u Ciebie miecze pokazują przeszłość? Cytuj
panna.marta Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 nie wiem,ale słyszałam,że czasem tak bywa. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 dobrze wiedziec,dzieki:) zawsze cos nowego:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 A ja myśle że to ktoś z pracy z kim pracuje ,sąd relacja powróciła ,Czy to jest jego syn hmhm gdyby nie ta 5 denarów to bym po tej gwieździe powiedziała że jego....................dziwna relacja Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 Angelo tez bym powiedziała,ale ta 5 denarów to nie za bardzo. Mi kiedys 10 kielichów i 5 denarów pokazało właśnie poronienie.. Moze sie staraja..ale to byloby inne pytanie. Cytuj
bridaa Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 w/g mnie jest w związku, ale dziecko nie jego czy ma rodzinę? nie wiem :-) nie umiem po Umiarze okreslić 1 Cytuj
mlodzia Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 W związku raczej a syn może być jego tylko nie ma z nim regularnego kontaktu. Pzd 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Września 2013 Maestro Napisano 2 Września 2013 Możliwe,że od dawna jest w jakiejś relacji, ale to raczej bliższa przyjaźń, rodziny nie założył, ale planuje..co do dziecka.,to nie jego,możliwe, że kobiety, która jest przy nim, ew. jakiś jego chrześniak.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi