Skocz do zawartości

prawo jazdy wrzesień

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani,

chyba już nadszedł czas,żeby zapisać się na egzamin z prawa jazdy (nowa teoria). Uczyłam się już i nawet rozwiązywałam przykładowe testy nowych baz, wychodzą mi nie źle. Teraz pytanie, kiedy ustalić termin,żeby zdać tę teorię. Terminy są w sumie z dnia na dzień, bardzo dobry biorytm mam 13-14.09, weryfikacja myślę,że za 3-4 tyg:

a) 1 tydzień września tj. do 7.09: wypadły 3 buławy i giermek mieczy

król denarów, 6 mieczy, 4 buławy-> rydwan

wychodzi na to,że nie będę się czuła wtedy gotowa by podjąć ryzyko, widać nie pewność w podejmowaniu decyzji nawet jeśli się zapiszę i pójdę na egzamin.

B) 2 tydzień września tj. do 14.09

świat, cesarzowa, moc-> koło fortuny

Tu są większe szansę, będę bardziej pewna siebie, może nawet i uda mi się jakimś cudem:D (koło)

c) 3 tydzień września tj. do 21.09

8 monet, 3 mieczy, król denarów-> księżyc

będę rozkojarzona, absolutnie nie!

d) 4 tydzień września tj. do 28.09

3 puchary, 4 puchary, 4 denary->słońce

niby są szanse,ale...jakby to nic nie dało to czekanie.

no to teraz wybór między dwoma terminami:

Jeśli zdecyduję się na 2 tydzień września:

as mieczy, 8 buław, 4 buławy-> mag

widać znowu,że będę miała trudności ze zmierzeniem się z zadaniami, ale powinno pójść

Jeśli zdecyduję się na 4 tydzień września:

diabeł, królowa denarów, as mieczy dołożone giermek mieczy->księżyc

będę bardzo zestresowana, znowu problemy z podjęciem decyzji, wahania no i znowu jakieś rozkojarzenie.

Czyli 2 tydzień:) co Wy na to?

Napisano

Marto tak miedzy nami ja juz 4 razy nie zdałam teori i zawiesiłam na czas wakacji aby zebrac siły psychiczne..zamierzam na dniach isc znowu sie zapisać na egzamin,ale jest totalna masakra..Tak mało ludzi zdaje..na cała sale jedna albo dwie..

Napisano

W pierwszym tygodniu wydaje mi się,że jakbys sie zapisała to i nawet do jazd mogliby Cie dopuścic..czyli mogłoby się udać..

Drugi tydzien równiez pozytywny..

trzeci tez nie najgorszy..

Wygląda ze jestes przygotowana do egzaminów.

Napisano

Oczywiście że drugi tydzień:) Tu nie ma więcej nad czym "medytować."

Napisano

Gdzie ta Irlandia,

ja zdawałam na starych,ale z kolei praktykę już 4 razy oblałam wrr i teraz muszę od nowa,bo mi termin ważności minął.

Ogólnie dzisiaj rozwiązałam 3 testy z czego jeden zdałam dobrze, drugi mi zabrakło 2 punktów,ale to pewnie dlatego,że zawaliłam te wyżej punktowane (specjlistyczne za 3 pkt i tak można dwa pytania zchrzanić i obłałaś na całego) a trzeci słabiej. Co uważam,że jest nie złym wynikiem jak na 1 raz. Dlatego myślę,że już trzeba iść spróbować. BTW podbno mają być znowu zmiany, bo te są niezgodne z prawem. Oszaleć można. No to drugi tydzień, a zapiszę się w tym tyg :)

Napisano

Marto mi brakuje 1 albo dwóch punktów:) za kazdym razem coraz to inne dziwniejsze pytania do których ty nie masz dostępu. Masz dostęp tylko do 300.. Ma byc 3000tys wiec 2700 nie wiesz co Cie czeka.. niby podobne,ale..

własnie ale np po co ci znac wymiary tablicy rejestracyjnej?:) bo takie pytanie u mnie padło.