panna.marta Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 jak w temacie, nic nie planuję szczególnego poza nauką. 8 denarów eremita, królowa mieczy, as buław dołożone as pucharów dołożone sprawiedliwość pojęcia nie mam poza tym,że mogę się uczyć i może ta nauka przyniesie jakiś skutek? Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 na to wygąda- 8 denarow to powtarzanie tych samych czynności az do znudzenia Cytuj
panna.marta Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 hehehe no to ciekawe a tlo? Cytuj
emilr Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 karta dnia i tlo na 3.09 jak w temacie, nic nie planuję szczególnego poza nauką. 8 denarów eremita, królowa mieczy, as buław dołożone as pucharów dołożone sprawiedliwość Przez wiekszosć dnia nauka, ale potem pojawi sie ktoś, moze telefon, który Cię od niej oderwie. Stwierdzisz, ze dosyć wkuwania, czas odpocząć i zajać sie przyjemnościami:) 1 Cytuj
panna.marta Napisano 3 Września 2013 Autor Napisano 3 Września 2013 (edytowane) mogę chyba już zweryfikować otóż dostałam smsa od koleżanki z zaproszeniem na wieczór na ploteczki oraz telefon ws pracy. A za chwilę zabieram się za naukę do egzaminu na prawko A ciekawe co może mówić sprawiedliwość:> Edytowane 3 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość gość5 Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 hehehe no to ciekawe a tlo?:)eremita, królowa mieczy, as buław dołożone as pucharów dołożone sprawiedliwość pewnie musiałas sie nieźle nagłowić az nagle jak w zaczarowanym ołowku..... zrozumiane- załatwione :)nie wiem czy to jakis sprawdzian nie był.... Cytuj
Gość gość5 Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 o......... ja jak zawsze "rychło w czas"..... Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 chyba nie zrozumiałam?:> cchodzilo mi o moj dopisek- wpisalam a było juz po weryfikacji.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi