Skocz do zawartości

karta dnia i tlo na 3.09

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak w temacie, nic nie planuję szczególnego poza nauką.

8 denarów

eremita, królowa mieczy, as buław dołożone as pucharów dołożone sprawiedliwość

pojęcia nie mam poza tym,że mogę się uczyć i może ta nauka przyniesie jakiś skutek?

Gość gość5
Napisano

na to wygąda- 8 denarow to powtarzanie tych samych czynności az do znudzenia

Napisano
karta dnia i tlo na 3.09

jak w temacie, nic nie planuję szczególnego poza nauką.

8 denarów

eremita, królowa mieczy, as buław dołożone as pucharów dołożone sprawiedliwość

Przez wiekszosć dnia nauka, ale potem pojawi sie ktoś, moze telefon, który Cię od niej oderwie. Stwierdzisz, ze dosyć wkuwania, czas odpocząć i zajać sie przyjemnościami:)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

mogę chyba już zweryfikować otóż dostałam smsa od koleżanki z zaproszeniem na wieczór na ploteczki :D oraz telefon ws pracy. A za chwilę zabieram się za naukę do egzaminu na prawko :) A ciekawe co może mówić sprawiedliwość:>

Edytowane przez panna.marta
Gość gość5
Napisano
hehehe no to ciekawe a tlo?:)eremita, królowa mieczy, as buław dołożone as pucharów dołożone sprawiedliwość

pewnie musiałas sie nieźle nagłowić az nagle jak w zaczarowanym ołowku..... zrozumiane- załatwione :)nie wiem czy to jakis sprawdzian nie był....

Gość gość5
Napisano
chyba nie zrozumiałam?:>

cchodzilo mi o moj dopisek- wpisalam a było juz po weryfikacji.... :P