Skocz do zawartości

moje przemyślenia....

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

jakiś czas temu robiłam sobie rozkład na swój nowy pomysł http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/70448-decyzja.html

Pomysł dotyczy szycia. Ten pomysł coraz bardziej mi się klaruje, tzn. udoskonaliłam go. Co ciekawe karty na wrzesień i październik dokładnie to pokazały, czyli powrót jakiegoś pomysłu z przeszłości. Chciałam sprawdzić jak się sprawy mają...i zadałam pytanie: jak będzie wyglądała realizacja mojego pomysłu do końca czerwca 2014 roku. Karty RW, ułożenie proste.

to jest - 9 denarów – chciałabym wykorzystać umiejętnie to co teraz wiem i umiem

krzyżuje się3 puchary – chciałabym mieć z tego satysfakcję i przyjemność

moje nastawienie VI kochankowie dobrane: XVII Gwiazda – HB V kapłan – no wiem, że będę musiała dokonać wyboru i mam nadzieję, że będzie to dobry wybór, że w tym się spełnię…

świadomość- Królowa denarów – no nie wiem, może jestem świadoma swojej wartości? myślę, że byłyby z tego pieniądze?

podświadomośćpaź buław – nie wiem, za bardzo…

mija9 buław – szarpanie się z przeciwnościami losu

nadchodzi4 puchary – może właśnie możliwość wykorzystania szansy?

Obawy/nadzieje król mieczy – chciałabym się odciąć od tego co teraz robię i pewnie martwię się, co znowu mój mąż na to powie….

otoczenie - As denarów dobrane:3 denary – hm… sprzyjające chyba będzie…

wynik do czerwca 2014 r. 8 mieczy tło: IX eremita, II kapłanka, V papież – no jeżeli przezwyciężę swoje lęki i jakieś ograniczenia w mojej głowie, to mam chyba jakąś szansę to ruszyć do przodu

Rada: XVI wieża, XV diabeł, 7 buław – wyjść poza swoje schematy, nie bać, porzucić jakieś czarne myśli i powinnam zdecydowanie dążyć do celu

dziękuję.

Gość gość5
Napisano

witam

jakiś czas temu robiłam sobie rozkład na swój nowy pomysł http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/70448-decyzja.html

Pomysł dotyczy szycia. Ten pomysł coraz bardziej mi się klaruje, tzn. udoskonaliłam go. Co ciekawe karty na wrzesień i październik dokładnie to pokazały, czyli powrót jakiegoś pomysłu z przeszłości. Chciałam sprawdzić jak się sprawy mają...i zadałam pytanie: jak będzie wyglądała realizacja mojego pomysłu do końca czerwca 2014 roku. Karty RW, ułożenie proste.

to jest - 9 denarów wiesz czego chcesz i raczej bedziesz do tego dążyć

krzyżuje się3 puchary – ja nie wiem, czy ktos jeszcze nie byłby w to zaangazowny

moje nastawienie VI kochankowie dobrane: XVII Gwiazda – HB V kapłan – wiesz, ze to dobry wybór, dajacy nadzieję na spełnienie zamiarów

świadomość- Królowa denarów – byłyby z tego pieniądze i pewność kolejnego dnia

podświadomośćpaź buław – to jest szansa - le jeszcze nie pewnik

mija9 buław – szarpanie się z przeciwnościami losu

nadchodzi4 puchary –chwile zwatpienia czy to napewno to

Obawy/nadzieje król mieczy – ze znajdziesz poparcie u bliskiej Ci osoby

otoczenie - As denarów dobrane:3 denary –popiera Twoje działania

wynik do czerwca 2014 r. 8 mieczy tło: IX eremita, II kapłanka, V papież – oj będzie ciężko, nawet możesz zacząć się zastanawiac czy aby napewno dobrze zrobiłaś inwestując w to cała siebie

Rada: XVI wieża, XV diabeł, 7 buław – dążyc z uporem do raz obranego celu

dziękuję.

Napisano (edytowane)

to jest - 9 denarów – z pewnością to jest to co kochasz i w czym czujesz się jak przysłowiowa ryba w wodzie. Ponadto to coś co ma zadatki być modnym na rynku, prestiżowe i dochodowe

krzyżuje się – 3 puchary – spełnienie

moje nastawienie – VI kochankowie dobrane: XVII Gwiazda – HB V kapłan – troszkę się wahasz, wiesz,że to jest dla Ciebie szansa, ale myślisz czy to ma sens

świadomość- Królowa denarów – że masz w ręku skarb, w postaci dobrego fachu, dobrze tym władasz jak królowa, no i tak jak pisałam wcześniej,coś związanego z modą, dochodowe:)

podświadomość – paź buław – nie chciałabyś nawiązać z kimś współpracy?

mija – 9 buław – może wcześniej nie byłaś tego pewna tak jak teraz

nadchodzi – 4 puchary – masz szansę na coś super, nie przegap tego!

Obawy/nadzieje – król mieczy – że ktoś niepodzieli Twojego zdania?

otoczenie - As denarów dobrane:3 denary – hm… oj bardzo sprzyjające:D

wynik do czerwca 2014 r. 8 mieczy tło: IX eremita, II kapłanka, V papież –oj boję się,że będziesz niepewna tego, ale będziesz szukała dobrej drogi,schematu, rozwiązania :)

Rada: XVI wieża, XV diabeł, 7 buław – przede wszystkim nie bój się, nie licz od razu na kasę i nie przejmuj się krytyką innych.

Iwka, ponieważ pisałaś coś o szyciu, to od razu skojrzyło mi się z modą,którą kocham, zdradzisz coś więcej?:)

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1
Napisano

Martuś dzięki za interpretację, bardzo trafna:-)

Iwka, ponieważ pisałaś coś o szyciu, to od razu skojrzyło mi się z modą,którą kocham, zdradzisz coś więcej?:)

szycie dotyczy obrusów... :-)))

ale nie takich zwykłych... coś sobie wymyśliłam, czego nie ma na rynku....

Napisano
krzyżuje się3 puchary

Przepraszam. Ta karta - "krzyżuje się", to ma być coś takiego jak w celtyckim ta druga karta, tj. tzw. "przeszkadzajka", to co Ci przeszkadza, co Cię oponuje? Czy to ma Ci sprzyjać?

Napisano
Przepraszam. Ta karta - "krzyżuje się", to ma być coś takiego jak w celtyckim ta druga karta, tj. tzw. "przeszkadzajka", to co Ci przeszkadza, co Cię oponuje? Czy to ma Ci sprzyjać?

to jest celtycki - 2 karta pokazuje to co pomaga albo co przeszkadza...

Napisano

To jakiś trochę inny ten celtycki, ale mniejsza z tym. Są przecież rodzaje celtyckiego. Np. u mnie, to tą krzyżującą kartę odczytuję bezwzględnie - to co przeszkadza.

EDIT: Ale jak to już ktoś pisał gdzieś tu - każdy ma swój warsztat.

Napisano
to jest - 9 denarów

dochodowe zajęcie, które miałoby Ci zapewnić byt; biznes

krzyżuje się – 3 puchary

Ujmę to pozycję po swojemu - jako definitywną "przeszkadzajkę". Co do biznesu to nie jesteś jeszcze wśród swoich ludzi. Nie znasz odpowiednich osób od których mogłabyś otrzymać istotną pomoc, tj. pewne wskazówki w takiej działalności, jakieś triki, sekrety. I to jakoś w pewien sposób będzie Cię blokować w swych zamiarach.

moje nastawienie – VI kochankowie dobrane: XVII Gwiazda – HB V kapłan

Tak naprawdę to jeszcze w głębi swej głowy masz pewne wahania co do tego, ale jednocześnie wiesz, że takie działanie byłoby fajną sprawą na przyszłość. I Ci samej, i innym też.

Tam w/g Starowieyskiej to jeszcze masz Maga w podsumie. Czyli masz wielką ambicję w spełnieniu się w takowym biznesie. I bardzo dobrze!!!

świadomość- Królowa denarów

Jesteś świadoma, że to co robiłabyś byłoby wykonane stylowo i z gustem, z estetyką. Spełniałoby to oczekiwania innych według ich smaku.

podświadomość – paź buław

Podświadomie aż palisz się do zaczęcia tego. Nosi Cię.

mija – 9 buław

Też podobnie jak Panna Marta. Mija Twe zbyt asekuracyjne podejście do tej sprawy. Teraz/za niedługo będziesz podchodzić do tego bardziej zdecydowanie, odważnie.

nadchodzi – 4 puchary

"Zamkniesz się" niejako emocjonalnie w tym przedsięwzięciu i raczej nie będzie Cię rozpraszać wiele nieprzychylnych okoliczności, sytuacji związanych z tym. To w sumie i dobrze!

Obawy/nadzieje – król mieczy

Tak jak Panna Marta pisze - możesz obawiać się surowej krytyki w razie czego.

otoczenie - As denarów dobrane:3 denary

Będzie sprzyjające. Nie wiem czy będziesz ubiegać się o jakiś kredyt w imię tego czy cuś, ale tak czy inaczej wyszły tu bardzo fajne karty pod to pytanie. Po kolorze widać, że otoczenie może Ci sprzyjać w kwestiach finansowych Twego przedsięwzięcia.

wynik do czerwca 2014 r. 8 mieczy tło: IX eremita, II kapłanka, V papież

Będziesz czuć się jednak nieco osamotniona w tym działaniu. Ale przecież początki biznesu na ogół zawsze są trudne, więc nic w tym dziwnego. Mogą wystąpić jakieś nieporozumienia/niejasności w sprawach biznesowo-urzędowych, biznesowo-administracyjnych czy jakkolwiek to nazwać tam (Papież). Nie będziesz znała pewnych spraw z tym związanych i dowiesz się o takowych później (Kapłanka), a to może być skutkiem braku znajomości odpowiednich/kompetentnych w tym ludzi, vide - karta krzyżująca (3 Puchary) w/g mej interpretacji.

Rada: XVI wieża, XV diabeł, 7 buław

Masz zburzyć nieprzychylne Tobie przekonania (być może znajdą się też inni co będą Ci odradzać to, zniechęcać do tego, weź też pod uwagę te ewentualne sprawy urzędowe o których pisałem wcześniej). Masz uczepić się tej swej idei jak ten diabeł i podjąć ten ten trud (7 Buław).

Diabeł i 7 Buław? Czy może tu wystąpić jakaś zazdrość kogoś/innych? Nie wiem, chyba...

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

to jest - 9 denarów – masz zdolności w tym kierunku,lubisz ładne, oryginalne rzeczy

krzyżuje się – 3 puchary – ta karta podkreśla radość z tego, lubisz szycie, traktujesz to moze jako formę relaksu

moje nastawienie – VI kochankowie dobrane: XVII Gwiazda – HB V kapłan –widać znowu, że lubisz to, masz nadzieję, ze stanie się to czymś poważniejszym, nie tylko formą zabawy

świadomość- Królowa denarów - wiesz, że UMIESZ, że możesz to nawet robić dla pieniędzy

podświadomość – paź buław – taki mały chochlik Ciebie kusi:),ale trochę i taki słomiany zapał

mija – 9 buław – chwilowe porzucenie tego tematu

nadchodzi – 4 puchary –oby Ci się nie odechciało...

Obawy/nadzieje – król mieczy – chciałabym się odciąć od tego co teraz robię i pewnie martwię się, co znowu mój mąż na to powie….-wiesz, to prawdopodobne co piszesz...ech ci męzowie, choć ja się moim tak nie przejmuję, robię swoje;)

otoczenie - As denarów dobrane:3 denary – ktoś może do Ciebie wyciągnie rękę:)

wynik do czerwca 2014 r. 8 mieczy tło: IX eremita, II kapłanka, V papież –mam wrażenie, że ograniczysz zapędy w tym kierunku,tak jakby ktoś miał do Ciebie wyskoczyć z tzw. dobrą radą, jak to moja kumpela kiedys określiła : prawdziwy fałszywy przyjaciel - może ktoś po prostu celowo coś skrytykuje...

Rada: XVI wieża, XV diabeł, 7 buław – zaskocz innych, nie patrz na opinię otoczenia, zawalcz o swoje, o siebie:)

• Lubię to! 1