Skocz do zawartości

Jakie są jego myśli i zamierzenia? - rozkład i interpretacja.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie są jego myśli i zamierzenia? - rozkład.

Poznałaś mężczyznę, spodobał Ci się, chciałabyś poznać jego myśli na twój temat, jego oczekiwania i zamierzenia, postaw rozkład tarota. Albo jesteś w związku z mężczyzną, jest to dopiero początek, wielu rzeczy jeszcze nie wiesz, czy cię kocha.

1 karta: Czy on Cię kocha?

2 karta: chce z Tobą być?

3 karta: co zamierza w stosunku do Ciebie?

Przyklad, pyta kobieta o mezczyzne, z ktorym spotyka sie od dwoch miesiecy, ale nie jest to jeszcze powazny zwiazek.

Interpretacja kart:

1 karta: 5 paleczek, on bije sie ze swoimi myslami, z samym soba, czy ja rzeczywiscie kocha, czy nie. Na karcie widzimy walkę. Nie jest przekonany do milosci w jej kierunku.

2 karta: 8 mieczy - nie, on nie chce z nia byc. Bycie z nia powoduje w nim poczucie bezradnosci, uwiązania.

3 karta: Eremita - on zamierza ja opuscic, isc swoja wlasna droga, sam.

7b319f5b3b62fbb4med.jpg

Serdecznie pozdrawiam, Barbara.

http://www.tarot-doradca.pl

Napisano

niby fajne.. ale uwazam, ze nalezy troche pomyslec...

Czasami jest chemia z obu stron, ale bardzo rzadko.

czesciej jest tak, ze my sobie cos wmawiamy, idealizujemy, oczekujemy.... i cierpimy.

Dlatego uwazam ze takie pytania czy on mnie kocha powinno sie stawiac po dluzszej znajomosci, niz jedno spotkanie... ;)

Napisano
niby fajne.. ale uwazam, ze nalezy troche pomyslec...

Czasami jest chemia z obu stron, ale bardzo rzadko.

czesciej jest tak, ze my sobie cos wmawiamy, idealizujemy, oczekujemy.... i cierpimy.

Dlatego uwazam ze takie pytania czy on mnie kocha powinno sie stawiac po dluzszej znajomosci, niz jedno spotkanie... ;)

Ja nie napisalm, po jednym spotkaniu ale na poczatku zwiazku, np: po 3 miesiacach zwiazku. Do tego czasu mozna sie zakochac. Rozsadek mowi tak, ale w fazie upojenia milosnego, ludzie nie mysla rozsadnie, ale serce ich prowadzi. Ten rozklad mozna tez stawiac dla zwiazkow dlugotwalych.

Pozdrawiam.