Skocz do zawartości

Kluczyki, dziecko, rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi sie dziś, że byłam z moim facetem, jego synem i mamą na festynie w miasteczku rodzinnym. Po festynie mój partner dał mi klucze od auta i jego małego syna na ręce, który jest jeszcze niemowlakiem. Panował już polmrok. Miałam sie zając jego synem a on gdzieś odszedł ze swoją mamą. Nie wsiadlam do auta tylko zaczęłam ich szukać z tym dzieckiem na rękach, dziecko było chłodne, marzło a ja je przytulalam żeby ogrzać. Dziecko mówiło do mnie co chwile zmieniając ton, raz gaworzylo wesoło, raz marudzilo i zadawało pytania. W pewnym momencie chciałam postawić je na własne nogi ale przybrało taką dziwną pozycję jak pies, przez chwilę miałam wrażenie że jest całe w sierści. Wzięłam je więc z powrotem na ręce by czuło się bezpiecznie i szlam dalej. W końcu znalazłam tych conszukałam ale okazało sie, ze to moja rodzina, kuzynka, ciotka i jej mąż. Podeszłam do nich, wujek zabrał mi dziecko i powiedział, że wezwał policję bo xźle opiekowalam się dzieckiem. Proszę o interpretacje.

Napisano

Zaczne od ostatnich symboli.

Z czym kojarzy ci sie krytykujacy wujek?

Co reprezentuje kuzynka i ciotka, ta rodzina ogolnie?

Dostajesz, lub znajdujesz dziecko - symbol uczucia.

A klucze od auta - to srodki do niezaleznosci.

Wujek krytykuje ciebie za dziecko twojego partnera.

Prawdopodobnie powinnas byla wsiasc do auta i jechac z dzieciakiem do domu.

Albo masz jakies wyrzuty sumienia wobec zwiazku z twoim facetem,

albo istnieje jakas nierownowaga w waszym partnerstwie.