panna.marta Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Mam szansę nawązać pierwszą współpracę z większą firmą,znana na rynku, to dotyczy promowania ich produktu i przy okazji ja promuję siebie. Wysłałam zgłoszenie czekam na info no i zobaczymy coz tego wyniknie. A w międzyczasie myślę co dalej. Położyłam karty,ale wyszły dość skomplikowane, myślę,że do 2 tygodni zweryfkuję. 1. Czy oni zechcą nawiązać współpracę? 2 buławy, król buław, cesarz-> rydawan tak, będą szybcy i zdecydowani 2. Czy nawiązanie współpracy będzie dla mnie korzystne? 7 denarów, sąd ostateczny, król mieczy-> kapłanka ten proces może trwać długo,ale powinien przynieść efekty jeśli tylko będę cierpliwa i nie wyłamię się z tego 3. Jakie będę miała korzyści z tego? przy tasowaniu już m wypadły 3 karty, więc już nowych nie kładłam eremita, 6 denarów, 8 denarów-> świat tak jakbym obrała nową drogę nawiązywania współpracy, może w pewnym momencie to się okaże lepszą drogą niż dotychczasowa, na większą skalę i zacznie coś coś kręcić 4. Co przemawia za tym,żeby zdecydować się na współpracę? 6 mieczy, as mieczy, 7 denarów-> kapłanka kompletnie nie kumam tego rozkładu. Może powinnam wyrwać się ze starych schematów i mimo tego, że to wymaga ciężkiej pracy na którą efekty tzreba czekać, to warto spóbować? Aczkolwiek karty są kiepskie... 5. Co przemawia za tym,żeby nie wchodzić we współpracę? 5 buław, królowa mieczy, 2 puchary dołożone 3 mieczy-> eremita czeka mnie trochę nerwów, które pomimo tego, że to mnie teraz zachwyca sprawi,że nic dobrego mnie nie czeka? 6. Wynik finalny jeśli nawiażę współpracę? 9 pucharów, 6 buław, 10 mieczy-> śmierć na początku super, zachwyt i radość a potem coś nie dobrego lub coś nowego, świeżego, nowe doświadczenie 7. Wynik finalny jeśli nie nawiążę współpracy? 6 buław, giermek pucharów, król denarów-> gwiazda tu jakby odwrotność tego poprzedniego pytania....;/ z góry jakby niepowodzenie i spokojniej byłoby sobie odpuścić. pomóżcie mi proszę, bo nie wiem co o tym myśleć. Z góry dziękuję! Marta. Cytuj
Gość gość5 Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Mam szansę nawązać pierwszą współpracę z większą firmą,znana na rynku, to dotyczy promowania ich produktu i przy okazji ja promuję siebie. Wysłałam zgłoszenie czekam na info no i zobaczymy coz tego wyniknie. A w międzyczasie myślę co dalej. Położyłam karty,ale wyszły dość skomplikowane, myślę,że do 2 tygodni zweryfkuję. 1. Czy oni zechcą nawiązać współpracę? 2 buławy, król buław, cesarz-> rydawan będą chcieli 2. Czy nawiązanie współpracy będzie dla mnie korzystne? 7 denarów, sąd ostateczny, król mieczy-> kapłanka na pewno, nabędziesz wiedzę i umiejetności 3. Jakie będę miała korzyści z tego? przy tasowaniu już m wypadły 3 karty, więc już nowych nie kładłam eremita, 6 denarów, 8 denarów-> świat bedziesz poznawac nowe ścieżki, zdobywać kwalifikacje, dzięki temu też moga sie otworzyc inne drzwi 4. Co przemawia za tym,żeby zdecydować się na współpracę? 6 mieczy, as mieczy, 7 denarów-> kapłanka krok ku stabilizacji 5. Co przemawia za tym,żeby nie wchodzić we współpracę? 5 buław, królowa mieczy, 2 puchary dołożone 3 mieczy-> eremita promocja? to tez trzeba sie bedzie nauzerać z ludźmi, używać odpowiednich argumentow, gdy bedą próbowali cie "zakasować : 6. Wynik finalny jeśli nawiażę współpracę? 9 pucharów, 6 buław, 10 mieczy-> śmierć na początku super, zachwyt i radość a potem coś nie dobrego lub coś nowego, świeżego, nowe doświadczenie- dokładnie jak napisałas- + karty powyżej- może byc skok na trampolinie- niewielki ale jednak 7. Wynik finalny jeśli nie nawiążę współpracy? 6 buław, giermek pucharów, król denarów-> gwiazda bedziesz liczyła na lepsze oferty- a prawda jest taka, że jak sie nadarzy okazja- robotę zawsze można zmienić pomóżcie mi proszę, bo nie wiem co o tym myśleć. Z góry dziękuję! Marta. Cytuj
Caliel Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 1. Czy oni zechcą nawiązać współpracę? 2 buławy, król buław, cesarz-> rydawan Tu widac ze jest jakis blok komunikacyjny, może jednoczesnie chcesz i boisz sie.. ale jest duza szansa ze bedziesz miala szefa. 2. Czy nawiązanie współpracy będzie dla mnie korzystne? 7 denarów, sąd ostateczny, król mieczy-> kapłanka Podejrzewam, że może być coś nie tak. Na pewno na zysk bedziesz musiala poczekac... ale raczej to bedie bardziej hobby, niz stabilny zarobek. Krol mieczy mowi, że może być momentami ciężko z wypłatą, albo jakies szwindle. 3. Jakie będę miała korzyści z tego? przy tasowaniu już m wypadły 3 karty, więc już nowych nie kładłam eremita, 6 denarów, 8 denarów-> świat Jedynym plusem bedzie zdobycie doswiadczenia, co pomoze Ci znalezc lepsza oferte, bo sorry, ale zyskow wielkich tu nie widze. Wlasciwie mam wrazenie, ze bedziesz tyrac za grosze. 4. Co przemawia za tym,żeby zdecydować się na współpracę? 6 mieczy, as mieczy, 7 denarów-> kapłanka Jak juz pisalem, nowe doswiadczenia i kwalifikacje, specjalizacja... ale wiecej bym sie nie spodziewal. Patrzac na karty wyzej, moze byc problem z wyplacalnoscia, spoznienia w wyplatach, i moga byc mniejsze niz zakladalas. 5. Co przemawia za tym,żeby nie wchodzić we współpracę? 5 buław, królowa mieczy, 2 puchary dołożone 3 mieczy-> eremita Oszczedzisz sobie stresu i rozczarowania.. ludzie tez moga byc niezbyt fajni. 6. Wynik finalny jeśli nawiażę współpracę? 9 pucharów, 6 buław, 10 mieczy-> śmierć Nawet jesli nawiazesz, to wydaje mi sie że zrezygnujesz z niej szybko, bo Ci ktos przykreci srube, nadepnie na odcisk, wkurzy itp 7. Wynik finalny jeśli nie nawiążę współpracy? 6 buław, giermek pucharów, król denarów-> gwiazda Uzeranie sie z szefem, wlasnymi ambicjami, mam wrazenie ze bylabys przynies, podaj, zrob kawy. Szef moze okazac sie nadetym bucem, ale jest szansa ze podczas pracy tam znajdziesz ciekawsza oferte/propozycje. Cytuj
panna.marta Napisano 3 Września 2013 Autor Napisano 3 Września 2013 Caliel, dużo się zgadza, bo to nie praca tylko współpraca dla pewnej firmy a ja mam z tego zysk taki,że promują swoją stronę internetową. Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 1. Czy oni zechcą nawiązać współpracę? 2 buławy, król buław, cesarz-> rydawan moim zdaniem nie, tak jakby tobie brakowało energii, zdecydowanego działania 2. Czy nawiązanie współpracy będzie dla mnie korzystne? 7 denarów, sąd ostateczny, król mieczy-> kapłanka na początku chyba raczej nie, może z czasem.... 3. Jakie będę miała korzyści z tego? przy tasowaniu już m wypadły 3 karty, więc już nowych nie kładłam eremita, 6 denarów, 8 denarów-> świat oj bardzo dużo pracy.... nie wiem, jaki byłby zakres obowiązków, ale to tak jakbyś jeszcze wieczorami musiała siedzieć 4. Co przemawia za tym,żeby zdecydować się na współpracę? 6 mieczy, as mieczy, 7 denarów-> kapłanka chyba byłaby okazja nauczyć się czegoś nowego 5. Co przemawia za tym,żeby nie wchodzić we współpracę? 5 buław, królowa mieczy, 2 puchary dołożone 3 mieczy-> eremita jakieś nieporozumienia i to spore.... dużo stresu.... 6. Wynik finalny jeśli nawiażę współpracę? 9 pucharów, 6 buław, 10 mieczy-> śmierć na początku super, zachwyt i radość a potem bryndza.... 7. Wynik finalny jeśli nie nawiążę współpracy? 6 buław, giermek pucharów, król denarów-> gwiazda będziesz dalej planować.... i szukać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi