x-latek Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 A telefon sprzedam przez tą stronkę? 7 Mieczy/2 Miecze/8 Pucharów Chyba odejdę od tego zamiaru sprzedaży (8 Pucharów) przez tą website. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 tę* stronkę, jeśli już raczej nie będzie zainteresowania większego strona mało popularna, schowana w necie (7 mieczy), mało się na dziej dzieje, małe zainteresowanie klientów (2 mieczy) i sprzedaż moim zdaniem nie wypali (8 kielichów) Cytuj
x-latek Napisano 3 Września 2013 Autor Napisano 3 Września 2013 tę* stronkę, jeśli już Zastanawiałem się nad tym, ale mi to jednak bardziej naturalnie brzmi jak powiem "tą" stronkę i co zrobisz?... strona mało popularna, schowana w necie Ta strona jest bardzo popularna:icon_smile: A jeśli chodzi o samą sprzedaż to już zaczynam myśleć że chyba pójdę z tym gdzieś w plener i sprzedam. Te karty faktycznie nie sprzyjają. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Zastanawiałem się nad tym, ale mi to jednak bardziej naturalnie brzmi jak powiem "tą" stronkę i co zrobisz?... nic nie zrobie, poza poprawieniem ;p Ta strona jest bardzo popularna:icon_smile: A jeśli chodzi o samą sprzedaż to już zaczynam myśleć że chyba pójdę z tym gdzieś w plener i sprzedam. Te karty faktycznie nie sprzyjają. to może twoja oferta mało widoczna? aukcja? Cytuj
x-latek Napisano 3 Września 2013 Autor Napisano 3 Września 2013 BTW: SOLD! Nie przez www, w plenerze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi