Maestro Inez2503 Napisano 3 Września 2013 Maestro Napisano 3 Września 2013 Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów chyba widać moje dbanie o siebie, naukę, zajmowanie tym co lubię,pisanie, pazie,a więc jeszcze duzo się musże nauczyć 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło kontakty netowe z meżczyznami chyba,generalnie towarzystwo męskie 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd dystans do innych i poszukiwania czegoś stabilnego, tu mam denary kontra buław,denary jednak sa bardziej wartościowe 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda radośc życia, radość z tego co mam, moje plany i marzenia 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie sprawia, że czuję, że mam wenę, mam dobry nastrój,chce mi sie zyć 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc kurcze, moge wskazac im kierunek działań, może stanę się dla kogoś autorytetem, zacznę dzielić doświadczeniami życiowymi 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie dobre i złe chwile, może jakieś spięcia w domu, w rodzinie, ale i pokonywanie przeszkód, nauka... 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła powinnam poszukiwać róznych inspiracji, skupiać się na tym co dla mnie wartościowe i ważne Cytuj
Kędry Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów uważam ,że włożony wkład w poszerzanie wiedzy przełoży się na pozycję zawodową, większe zarobki - poczujesz się bardzo dobrze emocjonalnie z tego powodu 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło dać sobie spokój z takimi szarpanymi kontaktami - raz tak raz siak raz jest intensywny raz go w ogóle nie ma 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd być ostrożnym, uważnym - możliwe odrodzenie relacji zdenarowym 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda umiejętność cieszenia się życiem - kształtowania życia wg własnego planu i cieszenia się nim 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie mobilizująco - potrafisz marzyć, ale jednocześnie twardo stapać po ziemi - ładne połączenie realizmu z marzeniami 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc swoją mądrosć, doświadczenie, możesz też pokazać jak radzić sobie z samotnością i jak ją twórczo wykorzystać ponadto możesz być autorytetem i moralnym i zawodowym dla innych 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie bardzo ładnie zapowiada się ten okres - spokojny sielski czas się zapowiada - trochę moze być chwilami nerwowo - ale docenienie może w pracy poprawi humor i harmonię 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła - niepowodzenia w zyciu są po to aby zastanowić się nad sobą -rozróżnić to co ważne a co mniej -najważniejsze być czuć się atrakcyjną silną kobietą - denarowy tu ładnie się kręci powodzenia 1 Cytuj
Caliel Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów Praktyczne (Krolowa Den) wykorzystanie tego co sie nauczylas (Paź den), zgodnie z idealami (Paź kiel). 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło Slomiany zapal. Chyba masz ochote uciec od pewnych zalozen, planow ktore poczynilas wczesniej, a maja zwiazek z mezczyzna. Mysle, ze za sprawa losu cos sie okaze, co zmieni Twoje plany. Uwazaj na zeby 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd Zdrowy rozsadek i dystans, nie daj sie zwariowac. Użalanie nad soba tez nic nie da, możliwe że masz zadbać o męża:) 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda Masz dobra atmosfere, spokoj... czego chciec wiecej? Dbaj o ten stan jak najdluzej;) 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie Chyba duzo sie dzieje, natlok wydarzen i propozycji moze powodowac klopot z wyborem. Zalap dystans, i spojrz na wszystko trzezwym okiem. Nie wszystko zloto co sie swieci, a obietnice podziel przez 2 co najmniej 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc Swoje doswiadczenie, swoje zasady i autorytet. Zachowaj jednak dystans, bo ktoś może być nie fair (kobieta). 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie Obietnice bez pokrycia moga byc, a w zwiazku z tym rozczarowania. W domu - kompromis uratuje sytuacje. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła NIe rozpaczac nad wylanym mlekiem, niczego nie zaluj, tylko wyciagaj wnioski i sie ucz. Masz oparcie w denarowym, on daje Ci sile. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów - będziesz robić sporo nowych rzeczy, wykorzystywać samą siebie do realizacji tego, czego pragniesz (ale napisałam...) 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło - oj chyba faktycznie facetów i to takich, którzy są w jakiś sposób zbyt natarczywi... 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd - swoją cierpliwość, umiejętność planowania, konsekwencję w działaniu. Wykorzystywać te wszystkie cechy, to pomoże Ci przejść jakieś rozczarowanie związane z mężczyzną. Skupisz się na swoich planach. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda chyba spokój w domu i nadzieja, że będzie dobrze 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie dodaje Ci energii, chce ci się żyć i marzyć:-) tworzyć też przede wszystkicm!!! 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc - swoje przemyślenia.... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie -zakończenie gorszych dni i skupienie się na nauce 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła - nie popadać w stany smutku, szukać w sobie siły w swoim wnętrzu 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów zaznacza się dbałość o codzienność, dobrobyt, a może nawet pedantyzmu troszkę sie zaznacza? W każdym razie dbasz o siebie, ale i nie tylko bo tu również pokazuje się dbałość o pazika twego malego ) 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło odpuścić sobie za dużą ilość kontaktów i wybrać wśród wielu te, które pragiesz pogłębiać...także nie widziałabym tu odrzucenia całkowicie kontaktów. Król buław nie musi oznaczać mężczyzny, może oznaczać osoby kombinujące, manipulujące, które będą skoncetrowane na tym by cos od Ciebie uzyskać. Takich należy unikać w życiu prywatnym. Oczywiście nie mam na myśli spraw zawodowych czy ezo, aczkolwiek sama ocenisz co bardziej prawdopodobne intuicja 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd trzymać przy sobie męża i rodzinę 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda nowe znajomości, które cieszą Cię i dodają radości, zarażają entuzjazmem i śmiechem 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc własną mądrość trzeba będzie dać w najbliższym miesiącu oraz ostrożność w wypowiadaniu sie w różnych sytuajach z mężem (cesarz). Ale dlatego nie wiem...może po prostu będzie potrzebę mu poczucie się stanowczym mężczyzną? 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie pierwsza dekada nowiu do około połowy miesiaca będzie stabilna bez większych upadków czy wzlotów, natomiast druga połowa miesiąca może być istotna i myślę, że związana z mężem...trzeba będzie wykazać mądrość i rozwagę (pustelnik wyżej) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła Siła tkwi w pewności siebie i umiejętności kontrolowania się, a nie w agresji...Agresja jest domeną ludzi słabych. Bądź silna! ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Września 2013 Autor Maestro Napisano 4 Września 2013 Daffne: Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichówzaznacza się dbałość o codzienność, dobrobyt, a może nawet pedantyzmu troszkę sie zaznacza? W każdym razie dbasz o siebie, ale i nie tylko bo tu również pokazuje się dbałość o pazika twego malego ) Kurcze,rozgryzłas mnie, faktycznie mój smark jest dla mnie najwalniejszy, no i ta cholerna dbałośc o porządek.... 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Kołoodpuścić sobie za dużą ilość kontaktów i wybrać wśród wielu te, które pragiesz pogłębiać...także nie widziałabym tu odrzucenia całkowicie kontaktów. Król buław nie musi oznaczać mężczyzny, może oznaczać osoby kombinujące, manipulujące, które będą skoncetrowane na tym by cos od Ciebie uzyskać. Takich należy unikać w życiu prywatnym. Oczywiście nie mam na myśli spraw zawodowych czy ezo, aczkolwiek sama ocenisz co bardziej prawdopodobne intuicja Oj,masz rację..Ostatnio nawet uciekam przed ludźmi, bo ciągle ktoś coś chce.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów- byc może zaczniesz robić, coś co sprawi Ci radość i da zadowolenie- oderwie na chwile od codzienności 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło zdanie se na los jesli chodzi o kontakty z mężczyzna, 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd praktyczne podejscie, nie zniechęcać się zbyt szybko w obawie przed porażką 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda harmonia i zaadowolenie 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie ooooo .... Inez odlciała..........tak jabys miała problem ze skupieniem się 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc wskazać drogę wg własnych zasad, doświadczenie i rady 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie nad zadowowleniem przyjdzie Ci jeszcze popracować......... 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła nie mysleć o tym czego nie masz tylko cieszyc sie tym co jest przysporzy Ci wiel radości Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Września 2013 Autor Maestro Napisano 29 Września 2013 weryfikacja Moja 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło kontakty netowe z meżczyznami chyba,generalnie towarzystwo męskie 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd dystans do innych i poszukiwania czegoś stabilnego, tu mam denary kontra buław,denary jednak sa bardziej wartościowe 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda radośc życia, radość z tego co mam, moje plany i marzenia 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie sprawia, że czuję, że mam wenę, mam dobry nastrój,chce mi sie zyć 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc kurcze, moge wskazac im kierunek działań, może stanę się dla kogoś autorytetem, zacznę dzielić doświadczeniami życiowymi 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie dobre i złe chwile, może jakieś spięcia w domu, w rodzinie, ale i pokonywanie przeszkód, nauka... 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła powinnam poszukiwać róznych inspiracji, skupiać się na tym co dla mnie wartościowe i ważne Kędry Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów uważam ,że włożony wkład w poszerzanie wiedzy przełoży się na pozycję zawodową, większe zarobki - poczujesz się bardzo dobrze emocjonalnie z tego powodu 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło dać sobie spokój z takimi szarpanymi kontaktami - raz tak raz siak raz jest intensywny raz go w ogóle nie ma 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd być ostrożnym, uważnym - możliwe odrodzenie relacji z denarowym 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda umiejętność cieszenia się życiem - kształtowania życia wg własnego planu i cieszenia się nim 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie mobilizująco - potrafisz marzyć, ale jednocześnie twardo stapać po ziemi - ładne połączenie realizmu z marzeniami 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc swoją mądrosć, doświadczenie, możesz też pokazać jak radzić sobie z samotnością i jak ją twórczo wykorzystać ponadto możesz być autorytetem i moralnym i zawodowym dla innych 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie bardzo ładnie zapowiada się ten okres - spokojny sielski czas się zapowiada - trochę moze być chwilami nerwowo - ale docenienie może w pracy poprawi humor i harmonię 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła - niepowodzenia w zyciu są po to aby zastanowić się nad sobą -rozróżnić to co ważne a co mniej -najważniejsze być czuć się atrakcyjną silną kobietą - denarowy tu ładnie się kręci Iwka Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów - będziesz robić sporo nowych rzeczy, wykorzystywać samą siebie do realizacji tego, czego pragniesz (ale napisałam...) 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło - oj chyba faktycznie facetów i to takich, którzy są w jakiś sposób zbyt natarczywi... 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd - swoją cierpliwość, umiejętność planowania, konsekwencję w działaniu. Wykorzystywać te wszystkie cechy, to pomoże Ci przejść jakieś rozczarowanie związane z mężczyzną. Skupisz się na swoich planach. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda chyba spokój w domu i nadzieja, że będzie dobrze 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie dodaje Ci energii, chce ci się żyć i marzyć:-) tworzyć też przede wszystkicm!!! 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc - swoje przemyślenia.... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie -zakończenie gorszych dni i skupienie się na nauce 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła - nie popadać w stany smutku, szukać w sobie siły w swoim wnętrzu Daffne Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów zaznacza się dbałość o codzienność, dobrobyt, a może nawet pedantyzmu troszkę sie zaznacza? W każdym razie dbasz o siebie, ale i nie tylko bo tu również pokazuje się dbałość o pazika twego malego ) 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło odpuścić sobie za dużą ilość kontaktów i wybrać wśród wielu te, które pragiesz pogłębiać...także nie widziałabym tu odrzucenia całkowicie kontaktów. Król buław nie musi oznaczać mężczyzny, może oznaczać osoby kombinujące, manipulujące, które będą skoncetrowane na tym by cos od Ciebie uzyskać. Takich należy unikać w życiu prywatnym. Oczywiście nie mam na myśli spraw zawodowych czy ezo, aczkolwiek sama ocenisz co bardziej prawdopodobne intuicja 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd trzymać przy sobie męża i rodzinę 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda nowe znajomości, które cieszą Cię i dodają radości, zarażają entuzjazmem i śmiechem 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc własną mądrość trzeba będzie dać w najbliższym miesiącu oraz ostrożność w wypowiadaniu sie w różnych sytuajach z mężem (cesarz). Ale dlatego nie wiem...może po prostu będzie potrzebę mu poczucie się stanowczym mężczyzną? 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie pierwsza dekada nowiu do około połowy miesiaca będzie stabilna bez większych upadków czy wzlotów, natomiast druga połowa miesiąca może być istotna i myślę, że związana z mężem...trzeba będzie wykazać mądrość i rozwagę (pustelnik wyżej) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła Siła tkwi w pewności siebie i umiejętności kontrolowania się, a nie w agresji...Agresja jest domeną ludzi słabych. Bądź silna! ) Rogi Przełożenie : Paź denarów Królowa Denarów Paź Kielichów- byc może zaczniesz robić, coś co sprawi Ci radość i da zadowolenie- oderwie na chwile od codzienności 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Buław 6 mieczy Król Buław suma Koło zdanie se na los jesli chodzi o kontakty z mężczyzna, 2. Co trzymać jak najbliżej - 9 buław 4 kielichów Król Denarów suma Sąd praktyczne podejscie, nie zniechęcać się zbyt szybko w obawie przed porażką 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3 kielichów 4 buław suma Gwiazda harmonia i zaadowolenie 4. Jak świat wpływa na mnie 8 buław As Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie ooooo .... Inez odlciała..........tak jabys miała problem ze skupieniem się 5. Co mozesz i musisz dac innym -Pustelnik Cesarz Kapłan suma Księzyc wskazać drogę wg własnych zasad, doświadczenie i rady 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 10 denarów 3 mieczy 3 denarów suma Umiarkowanie nad zadowowleniem przyjdzie Ci jeszcze popracować......... 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 kielichów 9 denarów Król Denarów suma Siła nie mysleć o tym czego nie masz tylko cieszyc sie tym co jest przysporzy Ci wiel radości Bardzo Wam dziękuję za pomoc;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi