SacralNirvana Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tu mozliwe, ze chodzi o upieranie sie przy swoim zdaniu na jakis temat. Rycerz Mieczy kloci sie a przy Wisielcu moze byc niereformowalny i tkwic przy swoim zdaniu. Podsumy zalecaja z jednej strony luz, z drugiej wskazuja na to, ze cos trzeba bedzie zrobic inaczej lub spojrzec na cos z zupelnie innej strony. 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan Wytrwalosc, pracowitosc i byc moze takze gotowosc do rozmow, na rozne tematy. Mozliwe takze, ze koniecznosc zawalczenia o swoje, dyplomacja. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka Tu w Papiezu mozliwe, ze wyjscie poza jakies dotychczasowe schematy, moze poza ramy swojego dotychczasowego bytowania, myslenia. Zaraz potem Glupiec i 2 Kielichow. Rozpoczac cos nowego i otworzyc sie. Podsumy tez zachecaja, aby odwaznie patrzec w przyszlosc. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita Sprawia, ze jestem odwazna i smialo wyrywam do przodu. Z drugiej strony jestem zadowolona siebie i nie boje sie marzyc. 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc Moze chodzic o zblizenie sie do kogos, ewentualnie o przejscie z planow w dzialania. Takie dwie opcje. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez Nie wiem, kurcze... Moze tu pokazaly sie dojazdy mojej sredniej cory do Bonn do szkoly i zwiazane z tym zmiany po prostu u mnie w zyciu, u niej. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Isc za glosem serca, pokonywac trudnosci, jakie sie pojawiaja i nie ustepowac. Wyrazac jasno swoje potrzeby, mysli i marzenia. Byc takze asertywna. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tak odpuść sobie sprzeczkę z kimś, powino Ci to wyjść na dobre (słońce). 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan tak jakbyś miała trzymać nerwy na wodzy, nie wiem czy ta sprzeczka to nie będzie z jakimś znjaomym? 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka Jakieś wartości, system duchowy, moralny możliwe,że związany z pasją, talentem do którego masz zamiłowanie 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita jesteś pewna siebie, wiesz czego chcesz i działasz, z pasją zaangażowaniem, odkrywasz siebie na nowo, szukasz nowych dróg 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc mogłabyś coś kogoś nauczyć, dać z siebie, zaszczepić miłość, pasję i zaangażowanie, którego ktoś nie ma:D 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez możliwe,że jakieś decyzje ws wyjazdu, albo po prostu będą Cię zastanawiać pewne kwestie związane z życiem domowym 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Tak jakyś miała być bardziej zdecydowana na to co robisz i na plany jakie sobie ułożyłaś 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Jak dla mnie skrajność. Raz z pędem lecisz szybciej od wiatru a potem się nagle zawieszasz nie ma nic pośredniego - tu potrzeba będzie "umiarkowanie" ) 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan Sprawdzonych przyjaciół, którzy staną za toba murem i dadza pędu i będą zawsze Cie bronić ) 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka Rodzina i dzieci, 3 manie się przy nich i ich blisko siebie do tego się pokazuje jakas bliska przyjacielska relacja a możliwe, ze tez powróci relacja która przez pewien czas była oddalona. nie odtrącaj jej, pozwól zostać na dłuzej 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita Ty nie pij tak dużo heheheh ale ogolnie rozmarzyłaś się i zaczęłaś wierzyć w powodzenie tego co zamierzasz zrobić 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc Wiesz co niektórzy potrzebują Twojego wsparcia takie matczynego wręcz i rozmów, zwierzania się. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez jak dla mnie dużo rozmów inspirujących Cie czeka z dziecmi. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Dla mnie 3 monet to jest Twój sygnifikator tu. Pokazujesz się jako mistrz, który musi czasem otrzeć łzy a czasem udzielić rozsądnej rady. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa darować sobie relację z mieczowym, tzn. to, że jest zawieszona, że gość może się nie odzywa… 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan umiejętność radzenia sobie w sytuacjach kryzysowych, konfliktach i nieporozumieniach. Wykorzystywać swoją intuicję do tego. Być jak rycerz monet – spojrzeć z dystansem na sytuację. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka nie wiem, czy nie jakaś nauka się pokazuje, czegoś nowego, świeżego, co Cię cieszy i wnosi jakąś nadzieję 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita Chce Ci się działać na swoją korzyść, dla siebie. Chcesz też pracować ze swoją wrażliwością, powiedziałabym ujarzmić ją…. 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc świeże spojrzenie na sprawę, nadzieję i pokazać zmiany jakie mogą wprowadzić w swoje życie… 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez tu faktycznie może być jakiś problem z którąś z córek 7. Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz trzeba ciągle się doskonalić, rozwijać swoje wnętrze, ale też przestać być jak małe dziecko i przestać żyć marzeniami, wykorzystać swój intelekt, dokonać prawidłowych wyborów 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 kurcze... chciałam być pierwsza! :-)))) Cytuj
Kędry Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa z jednej strony zapalczywość - z drugiej zaś wycofanie - podsumy zachęcają do optymistycznego patrzenia w przyszłość - które przyniesie spełnienie 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan Stabilne podchodzenie do różnych spraw -wyważenie - umiejętność zawalczenia o swoje - podsumy zachęcają do rozważnego działania 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka wiedza doświadczenie i ugruntowane morale - nawiązywanie nowych ciekawych, dających radość znajomości - optymizm, swoje pasje i ogromną mądrość wewnętrzną 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita zachęca do działania - daje sytuacje, które przynoszą radość - nakłania do zmian i rozmyślań nad swoim życiem 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc Uczuciowość, wiedzę - pokazać jak działać aby efekt był długoterminowy i co najważniejsze osiagnięty uczciwie 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez Musisz nauczyć sie podchodzić dyplomatycznie do wielu spraw - a działania będą efektywne i dające radosć podsum mówi ,aby działać z zasadami i wykorzystywać swoja wiedzę 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz nauczyć sie współpracy - okazywać uczucia - odcinać się od zbędnych rzeczy- poszerzać horyzonty myślowe - być zdecydowaną i twardo stąpającą kobietą 1 Cytuj
Caliel Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Przestan walczyc z tym, czego nie mozesz zmienic... Szkoda wysilku, nerwow. 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan Swoj nabyty dystans i zmysl obserwacji, oraz niezaleznosc, wlasną wolę i jej siłe. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka Zasady, zycie poukladane na nowo wedlugo Twojego widzimisię 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita Mam wrazenie, ze przed Toba okres weryfikowania znajomosci. Chec odciecia sie. Poukladania zycia towarzyskiego. 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc Jestes w stanie sklonic kogos do refleksji, potrafisz spojrzec z zupelnie innego punktu widzenia jak i odpowiednio wyważoną hmmmm krytyką, czy dystansem skierować ludzi na wlasciwy tor. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez Pokonasz watpliwosci i rozwiniesz jakas ciekawa, dluzsza znajomosc.. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Musisz nauczyc sie, by inni nie wykorzystywali Twojej dobroci, co kto daje, to niech otrzymuje w zamian. Kazdemu wedlug zaslug. 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa poczucie, ze jesli nie będzie jak chcesz to bedzie źle- zażartą obronę swojego punktu widzenia- 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan konsekwencję obronie swoich poglądów- tylko jw- obiektywiżm ponad wszystko 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka zasady funkcjonowania Twojego świata, umiejetność odnalezienia sie w każdej sytuaji 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita sprawia, ze potrafisz spełniac swoje marzenia bez poczucia winy 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc wskazac drogę/dostrzec mozliwosci, które mozna wykorzystać w poszukiwaniu rozwiazań 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez nie wiem, czy na chwilę sie nie zawahasz, czy dobrze zrobiłas wysyłajac dziecko akurat do tej szkoły 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz trwac w dotychczasowych postanowienia, wyborach i szukać kolejnych rozwiązań dających zadowolenie Cytuj
emilr Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Na pewne sprawy, które stwarzają nerwowe sytuacje spojrzeć inaczej, moze dostrzeżesz coś, czego do tej pory nie brałaś pod uwagę. Nie daj po sobie poznać, że coś/ktos czasem wyprowadza Cię z równowagi. 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan Kogoś, kto jest Ci przychylny (przyjaciel). Nie wdawaj sie w konflikty. Trwaj przy swoim, powoli, do przodu. Nie zważaj na kogoś kto będzie próbował Cie blokować. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka Rozwój duchowy, jakieś nowe doswiadczenia, nieznane. Moze poznasz kogoś, o kim pomyślisz, że jest bratnią duszą 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita Motywuje Cię do działania, podsuwa ciągle nowe sytuacje. Niektóre z nich wywołują dużo emocji, powoduja, ze zatrzymujesz sie na chwilę i wyciszasz. Generalnie jednak cieszysz się dniem, żyjesz tu i teraz. Częściej widzisz szklankę do połowy pełną, a nie pustą 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc Moze pokazać komuś, że Ci zależy, pokazać wiecej emocji, wiecej ciepła. Zadziałać. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez tu rzeczywiscie mogły pokazać sie dojazdy córki. Ale jeśli są wątpliwsci, to chyba zostaną one rozwiane. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Robic swoje, przeć do przodu, zgodnie z tym, co podpowiada Ci serce. Sytuacje konfliktowe wyjaśniać od razu, stanowczo i konkretnie, jasno. Nie dać ponosić sie złym emocjom. 1 Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa chyba musisz oduścic kogoś kto ywprowadza cie z równowag ,ktoś kto ma niewyparzony i język i celowo cię drażni,powinaś znależź spokoj i zastanowić się nad tym problemem że ktoś może celowo cię rani.............. 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan przyjaźń ,chyba po kapałance to kobieta z podrózy ,ona daje ci wsparcie i ciekawe poglądy i rady 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka nową miłość????? hmhm początki czegoś nowego albo dziecko w legalnym oficjalnym związku 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita sprzyjająco,daje ci otuchę i ciepło a zarazem wewnętrzną mądrość 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc ciepło i pęd do działania 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez hmhmm coś z dziećmi rozwiążesz chyba tak mi się po paziu skojarzyło 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz liczyć na siebie i dzieci działań i rozsądnie do wszystkiego po głębokiej analizie podchodzić Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa odpuścić sobie na pewien czas walkę o to czego jeszcze nie można zmienić z uwagi na różne czynniki. Zaakceptować obecny stan rzeczy na ile jesteś w stanie i czekać aż przyjdzie odpowieni czas na wdrożenie pragnień. 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan jak najbliżej siebie trzymać trwałe znajomości, które dobrze na Ciebie wpływają, ale także ogólnie dobry własny nastrój, czasem pozwolić sobie na odsunięcie się jeśli poczujesz, że tego Ci trzeba i to dobrze Ci zrobi. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka najważniejszym nabytkiem może być pewien rozdzaj spokoju wnętrza, pobudzeine w sobie pozytywności, która zaczyna popychać Cię do realizacji siebie w taki sposób w jaki czujesz, że jest dobry. Kierowanie się potrzebami wnętrza, sercem, intuicją może sprawiac Ci ogromną radość i nawet z czasem o ile nie już...że to właściwa droga dająca szczęście własne,które można dzielić z innymi 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita wpływa pobudzająco, ponieważ w samej sobie obudziłaś radość wewnętrzną i skupiłaś się być może na sobie co przyniosło dużą przemianę w sobie. Jak wiadomo zmiana w sobie sprawia, że zmienia się też wpływ otoczenia na nas... 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc dawać cenne mądre rady, ktore przyniosą odwagę i pragnienie by zawalczyć o własne szczeście. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiezbędziesz odpoczywać do połowy miesiąca, później na nowo rozpoczniesz szereg kontaków z otoczeniem,które dobrze na Ciebie wpłyną i dadzą dodatkową energię do działania ) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz najpierw dokonaj zmian we własnym wnętrzu (3 monet), dokonaj retrospekcji pragnień, zmodyfikuj te,które są przestarzałe i zgodnie z własnym wnętrzem wdrażaj w życie z całą mądrością i bogactwem doświadczeń to czego pragnie Twoje serce i rozum To droga do Twego szczęścia, aczkolwiek wskazana cierpliwosć i wytrwałość oraz upór cesarza na obranej drodze ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Września 2013 Maestro Napisano 9 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa ja mam takie skojarzenie: ryzykowne pędzenie naprzód, szybkie decyzje, a potem zatrzymanie się wpół drogi, i zastanawianie : hmmm, czy ja dobrze robię? Czyli odpuścić trzeba sytuacje, gdy najpierw robisz, potem myslisz;) 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan tak, to co w Twoim zyciu pewne i trwałe, poza tym ostrozność przy podejmowaniu decyzji 2 mieczy przy 5 buław, zresztą wg mnie ładnie te karty współgrają z tym co widzimy powyżej:) 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka Twoje doświadczenia życiowe,poczucie, że sama dla siebie jesteś wartością, ponadto przekonanie, że masz nad sobą opiekę duchową i jeszcze luźne znajomości, które przynoszą Ci sporo radosci 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita daje Ci wiele emocji, energii, inspiracji do tworzenia, nastraja Ciebie marzycielsko i optymistycznie 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc możesz ich wspierać dobrym słowem, czasem czegoś nawet nauczyć, mozesz ich wzmacniać psychicznie poprzez budowanie pozytywnego nastawienia 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez wymiana informacji, sporo kontaktów i radosci 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV być może poczujesz, ze jakąś znajomośc musisz sama zakończyć, Twoją lekcją będzie podjęcie konkretnej decyzji i zmierzenie się z emocjami,które będą tej sytuacji towarzyszyć 1 Cytuj
Caliel Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Domyślnie Now - 5. wrzesnia 2013 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Wydaje mi się, że pora odpuscic sobie bunt, gniew, który gdzieś się tam tli. Pora zacząc sie cieszyć tym co masz, i znalezc chwile dla siebie, by zlapac spokoj i odpoczac. 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII Rydwan Trzymaj przy sobie przyjaźnie. Miej oczy szeroko otwarte, a uszami słuchaj. Twoja czujność i dyskrecja są teraz bardzo wskazane. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka Myslę, że wolność(Glupiec) po zwiazku(Kaplan), otwarcie się na nowe znajomosci, nowe relacje(2 pucharow), lub swiadome zaangazowanie sie w ich rozwoj (Pasja plus Gwiazda). 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX Eremita Mysle, ze jest dobrze tak jak jest. Mozesz teraz, albo bedziesz mogla wdrażac nowe plany, ktore dotad odkladalas, czekajac na zmiany. 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Sprawiedliwosc Swoja wnikliwosc, czulosc, energicznosc... Skupic sie bardziej na sobie, niz na corach, bo Twoje zycie uczuciowe-seksualne tez jest wazne. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V Papiez Mysle, ze beda jakies kompromisy, niesmiale zawiazywanie nowych znajomosci. Mam na mysli to, ze bedziesz mogla znalezc czas, by spotykac sie ze znajomymi. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Sztuka kompromisu, umiejetnosc zachowania rownowagi, miedzy tym, co dajesz a tym co bierzesz. Wydaje mi sie, ze masz z tym problem, bo wiele poswiecasz w imie zasad. Jezeli ktos nie jest fair, albo naduzywa Twojej dobroci, nalezy postawic go do pionu. Pozdrawiam 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 WERYFIKACJA weryfikuje juz teraz, jako ze pozniej moge nie miec tyle czasu. Jezeli pojawi sie cos jeszcze w tej kwestii, oczywiscie dopisze. 1. Co trzeba odpuscic - Rycerz Mieczy + XII Wisielec ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III CesarzowaTu mozliwe, ze chodzi o upieranie sie przy swoim zdaniu na jakis temat. Rycerz Mieczy kloci sie a przy Wisielcu moze byc niereformowalny i tkwic przy swoim zdaniu. Podsumy zalecaja z jednej strony luz, z drugiej wskazuja na to, ze cos trzeba bedzie zrobic inaczej lub spojrzec na cos z zupelnie innej strony. Pozwolilam toczyc sie pewnym sprawom, odpuscilam jakies slowne przekomarzanki bez sensu, tym bardziej klotnie. Dalam na luz. I dobrze mi bylo z tym. 2. Co trzymac jak najblizej - Rycerz Monet + 2 Mieczy, 5 Bulaw ---> II Kaplanka, HB VII RydwanWytrwalosc, pracowitosc i byc moze takze gotowosc do rozmow, na rozne tematy. Mozliwe takze, ze koniecznosc zawalczenia o swoje, dyplomacja. Pracowitosc, ale tez wybieranie z calej masy rzeczy "koniecznych" tych naprawde koniecznych. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - V Papiez + 0 Glupiec, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II KaplankaTu w Papiezu mozliwe, ze wyjscie poza jakies dotychczasowe schematy, moze poza ramy swojego dotychczasowego bytowania, myslenia. Zaraz potem Glupiec i 2 Kielichow. Rozpoczac cos nowego i otworzyc sie. Podsumy tez zachecaja, aby odwaznie patrzec w przyszlosc. Koniec mojego malzenstwa. Rozwod. I fajna znajomosc jednoczesnie. Tu tez prawdopodobnie nowa praca sie pokazala. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + 9 Kielichow, Rycerz Kielichow ---> XIII Smierc, HB IX EremitaSprawia, ze jestem odwazna i smialo wyrywam do przodu. Z drugiej strony jestem zadowolona siebie i nie boje sie marzyc. Wieksze zaufanie dla wlasnej intuicji. Nie balam sie tez zmian, ktore w tym czasie pojawilo sie. 5. Co mozesz i musisz dac innym - Paz Monet + As Kielichow, VII Rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII SprawiedliwoscMoze chodzic o zblizenie sie do kogos, ewentualnie o przejscie z planow w dzialania. Takie dwie opcje. Tu chyba uczenie sie dalej wyszlo, praktyki teraz, praca nowa. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 2 Monet + Paz Bulaw, 3 Kielichow ---> VII Rydwan, HB V PapiezNie wiem, kurcze... Moze tu pokazaly sie dojazdy mojej sredniej cory do Bonn do szkoly i zwiazane z tym zmiany po prostu u mnie w zyciu, u niej. Tak, prawdopodobnie pokazalo to po prostu poczatek roku szkolnego. Jej dojazdy. Ogolnie organizowanie pewnych spraw na nowo. A takze u mnie nowe sprawy zawodowo. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 3 Monet + Paz Kielichow, As Mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Isc za glosem serca, pokonywac trudnosci, jakie sie pojawiaja i nie ustepowac. Wyrazac jasno swoje potrzeby, mysli i marzenia. Byc takze asertywna. Nie bac sie dzialac, wyjasniac roznych sprawy, niejasnosci, pokonywac trudnosci. Robic to, co kaze mi moje serce. SERDECZNIE DZIEKUJE wszystkim osobom bioracym udzial w interpretacji tego rozkladu. Dziekuje Wam za pomoc, poswiecony czas i energie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi