panna.marta Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 (edytowane) Proszę o pomoc! Otóż pewna zaprzyjaźniona mi tarocistka, strasza, raczej z doświadczeniem położyła mi karty na to czy do końca roku pojawi sie Pan z którym stworzę coś więcej. Pani wyszło,że tak pojawią się nawet dwaj, ale to czy stworzy sie z tego związek będzie zależało tylko ode mnie nie od nich. Jakbym ja miała podejmować w obu przypadkach trudną decyzję. To się uzupełnia z moim celtem na uczucia, szczgólnie,że największe szanse mam późną jesienią i zimą. Pani powiedziała,że pierwszy pan będzie spod znaku wodnego czyli: rak, skorpion, ryby drugi Pan znak ziemski: byk, panna, koziorożec. Tylko tyle wyszło. Ja chciałabym skorzystać z tej szansy i uzupełnić tę wróżbę. Położyłam dwa krótkie pytania- gdzie i w jaki sposób mogę poznać tych panów (tak by nie przegapić okazji). 1. Pan spod znaku wodnego: 4 buławy, 9 buław, 8 denarów-> eremita Tu 1 co mi przyszło do głowy to jakiś wypoczynek, urlop, wyjazd związany z pracą 2. Pan spod znaku ziemii: 3 puchary, rycerz pucharów, 3 denary-> gwiazda Jedyne co mi przyszło do gowy, to jakaś impreza może jakaś rodzinna albo wśrod znajomych (bo puchary), ale co dalej?pucharowy taki do zabawy good bye ;/ nie wiem co z tą 3 denarów i gwiazdą. Proszę o pomo w interpretacji ,może w końcu znajde swoje szczęście:) M. Edytowane 4 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Września 2013 Maestro Napisano 4 Września 2013 1. Pan spod znaku wodnego: 4 buławy, 9 buław, 8 denarów-> eremita Możliwe, że w momencie, gdy już będziesz pracowała, może na jakiejś imprezie firmowej? Ale w podsumie masz pustelni9ka, zatem ta relacja Ciebie nie spełni 2. Pan spod znaku ziemii: 3 puchary, rycerz pucharów, 3 denary-> gwiazda na imprezie koleżeńskiej, może gdzieś z koleżankami pójdziesz,będzie wesoło i tam poznasz owego pana? Cytuj
panna.marta Napisano 4 Września 2013 Autor Napisano 4 Września 2013 może ktoś jeszcze sprawdzi?? Cytuj
x-latek Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 4 buławy, 9 buław, 8 denarów-> eremita Może jakiś Pan z jakiegoś serwisu do domu (4 Buławy) przyjdzie coś tam naprawić i jakoś tam wtedy go poznasz hehe. 3 puchary, rycerz pucharów, 3 denary-> gwiazda Podobnie jak Inez. Na imprezie, a może na imprezie z pracy. Albo poprzez jakieś kółko zainteresowań, wspólne hobby (3 Denary). O! A może na jakimś GYM-ie, zajęciach sprawnościowych? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi