Skocz do zawartości

Czy poukłada dię w nowym miejscu?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam się, czy złożyć CV do pewnego miasta, jeśli dostałabym tam pracę-to wiązałoby się, to również z wynajęciem przeze mnie tam jakiegoś niedrogiego mieszkania.

Zrobiłam rozkład na pytanie:

Czy jeśli złożę CV. do tej firmy, to dostanę tam pracę i poukładam pomyślnie sobie sprawy zawodowe i mieszkaniowe?

Rozkład czytam jako całość

rycerz monet, król mieczy, 8 monet

Myślę, że karty raczej pozytywne , 8 monet, to jakby praca, ale król mieczy...ta karta mnie prześladuje.Wychodzi w wielu rozkładach

Proszę was o pomoc.

Napisano

Rycerz Monet, Krol Mieczy, 8 Monet ---> suma 0 Glupiec, HB VIII Sprawiedliwosc

Rycerz Monet i 8 Monet to typowe karty pracy... wiec jak najbardziej mozliwe, ze Ci sie uda. Krol Mieczy jest zdecydowany w swoich dzialaniach, ma wszystko przemyslane i nie waha sie w tym, co robi. Wiec jak najbardziej powinnas dzialac w tym kierunku, tzn. zeby tam starac sie o prace.

W podsumie masz Glupca, wiec poczatek czegos nowego - Pracy? Jak najbardziej mozliwe. Sprawiedliwosc z kolei - czyli "jak sobie poslesz lozko tak sie wyspisz", "co posiejesz to zbierzesz". Poczyn konkretne starania w tym kierunku (Krol Mieczy + 8 Monet), nie poddawaj sie, nie ustawaj w wysilkach (Rycerz Monet w towarzystwie Krola mieczy) i masz duza szanse, zeby sie udalo (Sprawiedliwosc i Glupiec).

Napisano

pewna wrozkas mi kiedys napisala,ze ktol mieczy moze takze oznaczac instytucje. np. urzad, agencje, zatem moze si etamz arejestrujesz i Cie oddeleguja gdzies. moze to byc tylko twoj szef takze.

Napisano

Czy poukłada się w nowym miejscu? Rycerz Monet, Król Mieczy, 8 Monet

--- Poukłada się - będziesz miała stałą i pewną pracę, w którą się wciągniesz, zaangażujesz - wygląda też ,że tam zostaniesz na długo..

Napisano (edytowane)
Zastanawiam się, czy złożyć CV do pewnego miasta, jeśli dostałabym tam pracę-to wiązałoby się, to również z wynajęciem przeze mnie tam jakiegoś niedrogiego mieszkania.

Zrobiłam rozkład na pytanie:

Czy jeśli złożę CV. do tej firmy, to dostanę tam pracę i poukładam pomyślnie sobie sprawy zawodowe i mieszkaniowe?

Rozkład czytam jako całość

rycerz monet, król mieczy, 8 monet

Myślę, że karty raczej pozytywne , 8 monet, to jakby praca, ale król mieczy...ta karta mnie prześladuje.Wychodzi w wielu rozkładach

Proszę was o pomoc.

dlaczego do jednego rozkladu zadajesz 2-3 rozne pytania?

1. czy dostane prace

2. zycie zawodowe (stale zatrudnienie/kariera)

3. sprawy mieszkaniowe

ale ok...

mysle, ze dostaniesz te prace (Rycerz monet)

ze ktos odmowi Ci swej pomocy - w sensie, ze nie bedzie akceptacji dla Twojej przeprowadzki, moze nawet ten ktos poczuje sie odrzucony (Krol mieczy)

zaaklimatyzowanie sie tam bedzie postepowalo powoli, bedzie wymagalo Twojej uwagi i wysilku (8 monet)

pods. Glupiec, o ile sie nie myle, zatem nowy poczatek

przeciw przeprowadzce moze byc rodzina/ojciec badz tez partner

Edytowane przez alathea
  • Lubię to! 1