Skocz do zawartości

karta dnia i tło na 5.09

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak w tytule.

8 mieczy

tło: rycerz pucharów, 2 puchary, mag-> cesarz

nie wiem,dziwne karty. Podobno 8 mieczy jako karta dnia oznacza pełne skupie nad tym co się zamierza danego dnia zorbić.

tło to jakbym była pewna tego co robię?

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Hoho Martucha...

Ktoś Cię może oczarować dzisiaj, jakiś man. Czy to ktoś w realu czy w tv to nie wiem. Przynajmniej trochę pomyślisz o tym/o nim jeśli nie przez cały dzień. To są karty tylko na dzień, także ciężko tu o jakąś śmiałą interpretację. Spójrz co tam masz w tle - Rycerza Pucharów, Maga, w podsumie Cesarza. Albo tylko pomyślisz o takim pewnym i może to się na tym kończyć.

Nie wiedziałem że nasza Martucha taka kochliwa :_oczko:

Napisano

Gdy ja ostatnio wylosowalam karte dnia 8 mieczy, nie czulam sie najlepiej. Mialam wrazenie, ze w pewnej sprawie nie widze wyjscia, maialam jakies blokady wewnetrze, takze czulam sie nieco bezradna, uwiązana. Nie byl to napewno szczesliwy dzien.

Pozdrawiam, Barbara.

http://www.tarot-doradca.pl

Napisano
Gdy ja ostatnio wylosowalam karte dnia 8 mieczy, nie czulam sie najlepiej. Mialam wrazenie, ze w pewnej sprawie nie widze wyjscia, maialam jakies blokady wewnetrze, takze czulam sie nieco bezradna, uwiązana. Nie byl to napewno szczesliwy dzien

To też może być na rzeczy. Rycerz Pucharów jako ten niosący ulgę. Mag to lekarz, czasami Mag przedstawia mi lekarza. 2 Puchary, ten znak pomiędzy ją i nim (w/g R-W), coś jak taki znak apteki, jakkolwiek to tam się zwie.

Napisano

Tak, byłam u lekarza,ale na wizycie kontrolnej. Po połudbiu byłam rozbita, dobił mnie ktoś i ogólnie mam doła.