x-latek Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Witajcie moi Drodzy:icon_smile: Dawno już mnie tu nie było:icon_smile: Otóż położyłem karty pod pytanie czy wystawić post z ofertą sprzedaży na pewnej website mój 14-letni VCR/czy sprzedałbym to? I zobaczcie tylko jakie jaja Jakby co to VCR pracuje dalej dobrze. A i nie używałem go często przez te 14 lat. I jak na 14-letni to i wygląda dobrze. Powiedziałbym - bardzo dobrze! Ot tak, położyłem karty bez nadziei na to, bardziej już tak w ramach nauki z kartami, a nie poważnego zamiaru sprzedaży tego. Sprawiedliwość/Koło Fortuny/10 Pentakli podsumy Wieża HB>>>Koło Fortuny Mag Po Sprawiedliwości i 10 Pentaklach wygląda na to że byłoby to sprzedane. Tylko co ma znaczyć te Koło po środku? Że zakotłowałoby się jakoś w międzyczasie w mej próbie sprzedaży tego? W czasie samej transakcji? Im bardziej poznaje Tarota to te Koło Fortuny staje mi się coraz bardziej trudne do interpretacji. Poważnie. A na początku nauki myślałem że to jest najłatwiejsza karta do interpretacji, bo jest najbardziej jednoznaczna. A tu okazuje się, że jednak nie. I co ta Wieża w podsumie ma znaczyć do jasnej ciasnej? No... kochaniutkie Zachęcam do roboty:icon_smile: EDIT: Tu kurcze nie mogę sprzedać DVD nagrywarki, bo i karty to pokazywały, a tu na stary VCR już lepsze karty wyszły. Edytowane 5 Września 2013 przez x-latek Cytuj
panna.marta Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 tak, masz szanse, ale musisz zmienić metodę albo sprzedaży albo komunikacji. Jeśli to zmienisz masz szanse to sprzedać i to w dobrej cenie. Koło może mówić o tym,że zdarzy się okazja do tego,by sprzedać to,ale jest to przysłowiowe "ale" o którym pisałam. Cytuj
panna.marta Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 aha i jeszcze jedno tam obok "koła f." jest mag. Mag siedzi przy stole i sprawdza różne metody oraz rozwiązania. Może usiądź na spokojnie. Popatrz co robią inni, jak sprzedają, w jakiej cenie i jakimi metodami-wyciągnij wnioski, a koło mówi,że może się przypadkiem udać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi