panna.marta Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Jak w temacie 1. Uczucia Giermek buław, świat XXI , królowa denarów-> świat XXI będą kontakty jakieś, nowe znajomości, szanse i możliwości, ktoś we mnie zobaczy piękną kobietę? 2. Praca Sąd ostateczny XX , giermek denarów, 4 buławy-> księżyc XVIII wyjdę z maramu lub ktoś wyprowadzi mnie z niego? 3. Zdrowie 4 denary, giermek pucharów, 2 puchary, dołożone as buław dołożone 5 mieczy bez większych, poważniejszych zmian- uważać na zatrucie albo na bóle głowy, smutki 4. Jak wpłynie na mnie otoczenie 6 denarów, 7 pucharów, 4 puchary-> mag I ktoś mi coś zaproponuje,ale będę się za długo namyślać 5. Niespodzianka, coś co mnie ucieszy, zaskoczy 3 buławy, kapłanka II , 8 denarów-> mag I dostanę pracę na którą długo czekałam? 6. Na co uważać? 8 denarów, 6 denarów, księżyc XVIII-> moc VIII na obiecancki cacanki co do wynagrodzenia w pracy? Rada dla mnie: giermek denarów szukać nowej pracy, douczyć się, doszkolić? Edytowane 5 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Caliel Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 1. Uczucia Giermek buław, świat XXI , królowa denarów-> świat XXI Poznasz kogos, albo znasz juz... jest to znajomosc netowa, chyba jestescie z daleka... Duzo bedziecie pisac albo bedziesz czekac na czyjas wiadomosc. Jesli wychodzisz w denarowej - pojawi sie mozliwosc spotkania, jesli nie - chodzi o przyjaciolke. 2. Praca Sąd ostateczny XX , giermek denarów, 4 buławy-> księżyc XVIII Raczej nic nowego... Chyba bedziesz musiala sie sporo uczyc, takze w domu. Dokladnie sprawdzaj umowy, bo nie wszystko jest legalne, albo uczciwe, albo nie takie jak sie wydaje. Przeczytaj kazdy dokument dwa razy, zwlaszcza drobne druczki. Wydaje mi się, że moze byc cos na czarno - mimo pozorow. No i pracodawca moze nie byc uczciwy. Jesli dostajesz jakis zasilek albo stypendium - bedzie to Twoje jedyne zrodlo poki co dochodow. 3. Zdrowie 4 denary, giermek pucharów, 2 puchary, dołożone as buław dołożone 5 mieczy Uwazaj na stany zapalne w stawach. Moze byc to zarowno kwestia przeciazenia, jak i nadwyrezenia, chyba masz klopot z gospodarka wodna w organizmie. 4.Jak wpłynie na mnie otoczenie 6 denarów, 7 pucharów, 4 puchary-> mag I Uwazaj, by ktos nie wykorzystal Twojej sympatii i dobroci - mozesz tego pozniej zalowac, bo ta osoba na to nie zaslugiwala. (Manipulacja i kretactwo). 5. Niespodzianka, coś co mnie ucieszy, zaskoczy 3 buławy, kapłanka II , 8 denarów-> mag I Dostaniesz dobra rade od kogos, kto zajmuje sie sprawami ksztalcenia zawodowego lub z urzedu pracy. mozliwosc nawiazania wspolpracy. 6. Na co uważać? 8 denarów, 6 denarów, księżyc XVIII-> moc VIII Tak jak wyzej - na nieuczciwosc. Ogolnie uwazaj na gotowke. Mozesz zostac oszukana, naciagnieta. Nie pozyczaj nikomu ani od nikogo. Bedzie Cie pozniej moglo kosztowac to wiele zachodu i pracy, albo i srodkow by sie wykaraskac. Rada dla mnie: giermek denarów Jak wyzej - wszystko dokladnie sprawdzaj. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Września 2013 Autor Napisano 5 Września 2013 Masz rację Caliel, ledwo wgrałam posta a już telefon ws pracy,że umowa będzie nieco inna. No kurde co za ludzie, co za kraj. Muszę uważać;/ Królowa Denarów, to chyba ja, bo często wychodzi mi w kartach. Ponadto też jestem brunetką tj w opisie Królowa Denarów. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Września 2013 Autor Napisano 6 Września 2013 rzuci ktoś jeszcze okiem?chętnie rozdam punkciki. Cytuj
Kędry Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 1. Uczucia Giermek buław, świat XXI , królowa denarów-> świat XXI zapowiadają się jakieś bardzo intensywne kontakty - być może wyjazdy -podróże - może zawrzesz nowe znajomości w ich trakcie - w kazym razie będziesz się czuć jak królowa - więc obiecująco uczucia się zapowiadają 2. Praca Sąd ostateczny XX , giermek denarów, 4 buławy-> księżyc XVIII nowe perspektywy się otwierają przed Tobą - być może czeka Cię nowa odsłona pracy - ta sama tylko w innym wymiarze- charakterze - taki zwrot o 180 stopni - podsum mówi by się nie zadręczać , snuć czarnych scenariuszy 3. Zdrowie 4 denary, giermek pucharów, 2 puchary, dołożone as buław dołożone 5 mieczy stabilnie powinno się zdrówko kształtować - uważać tylko na stres 4. Jak wpłynie na mnie otoczenie 6 denarów, 7 pucharów, 4 puchary-> mag I ładna wymiana energii - będziesz dobrze się czuła- aktywnie działała - realizowała się 5. Niespodzianka, coś co mnie ucieszy, zaskoczy 3 buławy, kapłanka II , 8 denarów-> mag I tak praca tu wychodzi na pierwszy plan - bardzo dobrze będziesz się w niej czuć - rozwinieszskrzydła 6. Na co uważać? 8 denarów, 6 denarów, księżyc XVIII-> moc VIII nie eksploatować się nadmiernie bo to spowoduje emocjonalne huśtawki - a i tak więcej wynagrodzenia nie będzie Rada dla mnie: giermek denarów szukać nowych możliwosci - wychodzić do ludzi - zdobywać wiedzę - być na fali a to zaprocentuje 1 Cytuj
panna.marta Napisano 6 Września 2013 Autor Napisano 6 Września 2013 Kędry, dziękuję bardzo. Twoja interpretacja dodała mi skrzydeł Cytuj
Kędry Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Życzę zatem owocnej realizacji planów - :energia: Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 1. Uczucia Giermek buław, świat XXI , królowa denarów-> świat XXI oj bedzie kwitnaco, poczujesz sie wspaniale- szczęśliwa i spełniona kobieta 2. Praca Sąd ostateczny XX , giermek denarów, 4 buławy-> księżyc XVIII nie wiem czy szukasz, ale w tym giermku jakby jakas propozycja 3. Zdrowie 4 denary, giermek pucharów, 2 puchary, dołożone as buław dołożone 5 mieczy tu sie nie znam- ale przez te 5 mieczy tak jakby udało Ci sie czegoś uniknąć ale kosztem innej sprawy 4. Jak wpłynie na mnie otoczenie 6 denarów, 7 pucharów, 4 puchary-> mag I oj bedzie pomocne, aczkolwiek nie tak bardzo jakby sie na początku wydawało- hmm... ale też wygląda to tak jakby ktos zrobił ci na wpól niedzwiedzia przysługę- chciał dobrze a wyszło średnio........ 5. Niespodzianka, coś co mnie ucieszy, zaskoczy 3 buławy, kapłanka II , 8 denarów-> mag I dostanę pracę na którą długo czekałam?- byc może + karty powyżej- dobrze rokuje 6. Na co uważać? 8 denarów, 6 denarów, księżyc XVIII-> moc VIII na obiecancki cacanki co do wynagrodzenia w pracy?- tak jak piszesz- na fałszywe obietnice, którymi ktos bardzo bedzie Cię mamił Rada dla mnie: giermek denarów nie skupiać się tylko na jedej opcji- szukac innych wyjsc- szanse stoja za rogiem Cytuj
panna.marta Napisano 6 Września 2013 Autor Napisano 6 Września 2013 no tak, dostalam propozycje pracy,ale nie na taka umowe jak bylo na poczatku wrrr! Znowu szukam dalej,no ale work jest jak by nie patrzec,to najwazniejsze:) Dziekuje daje punkciki:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 1. Uczucia Giermek buław, świat XXI , królowa denarów-> świat XXI pierwsza dekada nowiu do 15 wrześnie będzie entujastyczna, żądna dziania się i emocji, od połowy września nadejdą zmiany, wg mnie na lepsze, docenisz sebie , poczujesz się pewniejsza siebie odnośnie spraw uczuć a może w relacja z kimś, może za sprawą pewnej osoby, aczkolwiek widać nowe możliwości i przemianę Ciebie samej z giermka buław na kobietę kobiecą, optymistyczną, zmysłową...dobry czas idzie 2. Praca Sąd ostateczny XX , giermek denarów, 4 buławy-> księżyc XVIII w pracy bez zmian, będzie dość spokojnie, bardzi możliwe, że w miejscu pracy będziesz rozmyślać o sprawach uczuć,które ten miesiąc Ci pzrysłonią i staną się najważniejsze dla Ciebie. Praca będzie odbębniania aczkolwiek nie najważniejsza dla Ciebie. 3. Zdrowie 4 denary, giermek pucharów, 2 puchary, dołożone as buław dołożone 5 mieczy zdrowie dobre, ale za sprawą zmian ucuzciowych nastrój i samopoczucie poprawi się zdecydowanie W połowie miesiąca widoczne są niepewności połączone z entuzjazmem i radością, takie motylki w brzuchu Dobry czas szykuje się pod koniec września i początkiem paździenika. Przełom miesiąca najlepszy czas. 4. Jak wpłynie na mnie otoczenie 6 denarów, 7 pucharów, 4 puchary-> mag I do 15 wrześnie standardowo bez większych zmian, póxniej ktoś rozbudzi Twoją stronę marzycielsko-romantyczną swym słowami, czarującym urokiem własnym, dzięki czemu poczujesz się atrakcyjna i adorowana (zapewne stad w uczuciach Królowa monet), początkiem paździeernika nieco nudy albo focha się troszkę wkraść może z powodu oczekiwania spełnienia obietnic albo słów wypowiedzianych wcześniej przez pewnego czarujacego i ptzystojnego Pana (mag). 5. Niespodzianka, coś co mnie ucieszy, zaskoczy 3 buławy, kapłanka II , 8 denarów-> mag I a no zaskoczy Cię pewien meżczyzna, ktory może flirtować, romansować, prawić piękne czułe słowa, aczkolwiek z realizacją później może być troszke gorzej i tzreba będzie uzbroić się w cierpliwość. 6. Na co uważać? 8 denarów, 6 denarów, księżyc XVIII-> moc VIII uwążać na iluzję związaną z namiętnością. Dobre kontakty się szykują, ale trzeba uważasz na zwodnicze puste słowa albo z dystansem do nich troszkę podejść. Rada dla mnie: giermek denarów skup sie na sobie bo co ma przyjść i tak przyjdzie do Ciebie Cytuj
panna.marta Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 (edytowane) Weryfikacja-ponieważ zaraz kończy się nów wrześniowy. Za pewne wiele już się nie zmieni w 2-3 dni:) Ad. 1 Uczucia: Giermek buław, świat XXI , królowa denarów-> świat XXI- był pan, zauroczony, świetny kontakt, dużo wspólnych tematów,ale zarąbiście nie zdecydowany- dałam sobie chyba z nim spokój czego w kartach nie widać,ale może jeszcze z czasem to wróci Ad.2 Praca: Sąd ostateczny XX , giermek denarów, 4 buławy-> księżyc XVIII - nowa praca związana z marketingiem co świetnie pokazuje 4 buław trochę obaw czy dam radę (księżyc) Ad. 3 Zdrowie: 4 denary, giermek pucharów, 2 puchary, dołożone as buław dołożone 5 mieczy- wielkiej zmiany nie było, ale pod koniec miesiąca zauważyłam większe zmęczenie i pesymizm Ad.4Jak wpłynie na mnie otoczenie: 6 denarów, 7 pucharów, 4 puchary-> mag I Wydaje mi się, że otworzyłam się bardziej na ludzi, ale z drugiej strony byłam bardzo ostrożna kiedy zauważyłam,że ktoś nadużywa mojego zaufania Ad 5. Niespodzianka, coś co mnie ucieszy, zaskoczy- 3 buławy, kapłanka II , 8 denarów-> mag I Dostałam pracę, z początku byłam na nie,ale z czasem ją polubiłam i chyba nawet narazie nie chcę innej Ad. 6. Na co uważać-8 denarów, 6 denarów, księżyc XVIII-> moc VIII Obserwuje otoczenie Rada dla mnie: giermek denarów próbuję tego co dla mnie nowe, jestem ostrożna, wiele rzeczy zaczęłam od nowa Dziękuję bardzo za wszystkie interpretacje! Odwdzięczam się punktami Edytowane 1 Października 2013 przez panna.marta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi