Skocz do zawartości

wycieczka

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybieram się ze znajomymi na kiklkudniową wycieczkę

co mnei tam zaskoczy mile?

sąd. koło, diabeł

popijemy pewnie przy stole, a poza tym beda nam towarzyszyly cieple relacje na co wskazuje karta sądu.

Napisano

Uwazaj na niemile niespodzianki :P

Cos mi mowi, ze wycieczka nie potoczy sie tak pomyslnie, jak bym chcial Ci zyczyc.

Mozliwe ze zlapiecie gume, albo tez srodek lokomocji zawiedzie,

i zostaniecie w domu.

Napisano

dzieki,al ejedziemy pksem wiec jakby nei bylo cos zastepczego jzu panstwo organizuje ;) predzej na picie si enastawiam hahahahaha :D ale kto wie moz ei tak byc,,,,,

Napisano

PKS tez nawalaja :D ale moze to moje czarnowidztwo, tak czy owak - zycze udanej wycieczki ;) ale badzcie ostrozni.

Pilnujcie rzeczy tez, bo diabel to przewaznie taka zaskakujaca, niemila niespodzianka.

Ale do przezycia ;)

Napisano

albo może ktoś się ze sobą pokłóci albo ogólnie się wycofa, wróci wcześniej no nie wiem...

Napisano
Wybieram się ze znajomymi na kiklkudniową wycieczkę

sąd. koło, diabeł

no ja kolorowo tego też tak nie widzę... jakiś przypadek losowy może sprawić, że coś niemiłego Was spotka w trakcie podróży... ja pomyślałam o kradzieży akurat... chyba, że naprawdę lubisz mocne imprezy z bardzo mocnymi używkami....

życzę powodzenia!

Napisano

w sumie Iwka idzie dobrym tropem, diabeł to też kradzież. Moze nie bedzie tak zle.

Napisano

XX Sad, X Kolo Fortuny, XV Diabel ---> I Mag, HB IX Eremita

Moze wyskoczyc cos, co sprawi, ze sama zaczniesz sie zastanawiac czy chcesz na ta wycieczke jechac... Mozliwe, ze jakas przeszkoda tez i trzeba bedzie pokombinowac nieco, zeby doszlo to do skutku.

Napisano

sąd. koło, diabeł ->Mag

a ja myślę, że wycieczka okaże sie ostatecznie korzystna dla Ciebie. Zaskoczyć Cię mogą emocje jakie może obudzić w Tobie pewien meżczyzna, przystojny i ładnie się wysławiający ^^

Udanego wypadu :))