Skocz do zawartości

Co poczuł mężczyzna do kobiety,,,

marcepanka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry

moja siostra poznała faceta, to początek znajomości, postawiłam jej karty w związku z tą znajomością- oczywiście na jej życzenie:)

Pytanie brzmiało " Co do Niej poczuł TEN mężczyzna"

Sedno Słońce

tego nie poczuł do mojej siostry 2 Denary

to poczuł Moc ( to Siła)

wynik Sprawiedliwość, As Kielichów, Koło Fortuny

Myślę, że Słońce może mówić, o radości, które wprowadziła w jego życie, poczuł, że ona podoba mu się jako kobieta, działa na niego seksualnie:), na wyniku jest jakaś sprawa zawodowa- dzięki sprawie związanej z jego pracą mogli się poznać, więc może to jest to właśnie, koniec tych spraw zawodowych, początek albo szansa na uczucie i Koło to może przeznaczenie,,:):)

Czy możecie mi pomóc w tej interpretacji? Zanim jej powiem co oznaczają te karty jeśli mogę- chętnie poznam Wasze propozycje:) i poszerzę odpowiedź na którą ona czeka,,,

Napisano

Ten tytuł to tak niejako poetycznie brzmi hehehe. Jeszcze tu było wstawić piosenkę "When the man loves the woman" hehehe

Sedno Słońce

Tak, poczuł radość. To ona jest dla niego tym Słoneczkiem:icon_smile: Oświetla bardziej mu życie i dodaje wiele pozytywnej energii.

tego nie poczuł do mojej siostry 2 Denary

Nie poczuł się żeby wyczekiwać w działaniu co do jej, nie wahał się żeby rozpocząć tę znajomość, nie kalkulował czy coś będzie z takiej znajomości?/jak to będzie?

to poczuł Moc ( to Siła)

Poczuł się wtedy tak wspaniale jakby mógł góry przeniosić.

wynik Sprawiedliwość, As Kielichów, Koło Fortuny

To może się pobiorą później? (Sprawiedliwość). I to z miłości! I będą żyć długo i szczęśliwie hehe.

Właśnie, to Koło Fortuny kurcze... Zawsze miałem z tą kartą problem. A może tak jak piszesz, że mówi ona akurat o takim przeznaczeniu dla nich? Może lepiej ktoś inny tu się wypowie.

O, wiesz co? Dobrałabyś jeszcze do tego Koła jedną/dwie karteczki.

Napisano

Calielu... dla osob do 100 postow dopuszczone sa takie nieweryfikowalny rozklady. Od 100 postow wzajemna. :)

Napisano (edytowane)

Oczywiście, że weryfikowalne, takie sprawy jak uczucia weryfikuje się dość szybko,,;)

a że pytanie poetyczne--no cóż;) to wersja pytania kobieca po prostu:):)

A można dobierać chyba tylko podczas wybierania kart, po czasie to już nie ta energia chyba, więc niestety nie dobrałam wtedy a szkoda...:),

a może ktoś jeszcze coś podpowie?

Edytowane przez marcepanka
literówka
Napisano

Możesz dobierać, nawet gdy rozkład zrobiony był wcześnie i wszystkie karty już zebrane zostały do kupy. Tylko wyłóż najpierw te z talii które były w rozkładzie i potem wylosuj tę jedną, czy dwie. W takich wypadkach sam tak robię.

Napisano
x-latek nie wkręcasz mnie? to działa poważnie?

Oj, działa działa, nie bój się! Przecież istotne w tym wszystkim jest pytanie, prawda? A nie kiedy te karty wyciągniesz i w jaki sposób.

Tylko mówię, najpierw wyłóż te karty które miałaś w tym rozkładzie i wtedy.

Napisano

Dołozylam do koła dwie karty, pierwsza to 8 buław,a druga 6 kielichów, czyli że los szykuje im bardzo dużo emocji, działań, może romans z uczuciami w tle.:)

Napisano

To ładnie wyszło:) Dużo tam pozytywnych emocji, uniesień, sentymentów. 6 Pucharów to i chyba też karta rodziny. Na początku jest Sprawiedliwość, w międzyczasie Koło, i te 6 Pucharów... Może i stworzą rodzinę.

Tylko że tu nikt więcej nie odzywa się w temacie...