Gość ANEZ Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Dzisiaj zaczął się w godz.13-14 nowy rok numerologiczny. Z numerologii wiem że wchodzę w 6 a co mówią karty ? Jaki on dla mnie będzie? Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław - jest uczucie, miłość i tak sobie pomyślałam, że trzeba przemyśleć by ją uatrakcyjnić, Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów - powinna ją mieć, może jakaś współpraca. Wisielec można różnie interpretować, mnie często pokazuje stałą umowę, zobaczymy. Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław - nie będzie zle, przynajmniej na tym poziomie co jest. Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag - to muszą być wydarzenia, tyle Arkan Wielkich może moje marzenia urzeczywistnią się, byłoby cudownie. Cytuj
Kędry Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Dzisiaj zaczął się w godz.13-14 nowy rok numerologiczny. Z numerologii wiem że wchodzę w 6 a co mówią karty ? Jaki on dla mnie będzie? Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław - wpuścić trochę świeżego powiewu - ładne perspektywy się rysują - tylko zaczać działać a nie myśleć że coś tam wypada lub nie wypada robić Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów - powinnaś poczuć się spełnioną kobietą jeśli chodzi o pracę - na dłużej zagrzejesz w niej miejsca Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław - nie ma tutaj żadnych przykrych niespodzianek - powinnaś być zadowolona Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag - poczujesz się atrakcyjną, silną kobietą, która potrafi dyplomatycznie zawalczyć o swoje szczęscie zawodowe i osobiste Cytuj
panna.marta Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Dzisiaj zaczął się w godz.13-14 nowy rok numerologiczny. Z numerologii wiem że wchodzę w 6 a co mówią karty ? Jaki on dla mnie będzie? Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław - jest na coś szansa,ale jakby to nie był jeszcze ten jedyny Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów - szkoda,że nie dołożyłaś nic do 2 kielichów, ale tak jakby było stabilnie, bez zmian a może coś lepszego przejdzie Ci koło nosa Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław - a ja nie wiem czy nie będziesz szukała czegoś dodatkowego? Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag -może osiągniesz coś o czym marzyłaś Cytuj
emilr Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Dzisiaj zaczął się w godz.13-14 nowy rok numerologiczny. Z numerologii wiem że wchodzę w 6 a co mówią karty ?Jaki on dla mnie będzie? Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław pojawi się nowe uczucie, wzajemne zainteresowanie zmieszane z obawami, ale będzie coś się działo. Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów - poczujesz sie na tyle pewnie, że obecna praca zacznie Cie nieco nuzyć, zaczniesz zastanawiać się nad zmianą pracy, moze wyjazdem? Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław może być różnie, raz lepiej, raz gorzej. ale generalnie bedziesz zadowolona. Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag - postanowisz odciąć sie od pewnych spraw, zaczniesz wprowadzac w życie, materializować swoje marzenia. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Września 2013 Maestro Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław widać tu jakąś szansę z pewnością na wyjazd we dwoje, albo na spędzenie czasu tylko we dwoje, co może byc okupione wyrzutami sumienia, możliwe, że mąż będzie musiał np. ciezko sobie zapracować na urlop w pracy,albo po prostu wziąć na swoje barki więcej pracy, żebyście mogli sobie pozwolić na jakąś podroż życia:) Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów to ważna dla Ciebie sfera, choćby dlatego, że pragniesz się realizować i mieć z tego satysfakcję..Jeszcze trochę czasu upłynie, możesz nawet czuć się niezadowolona, niespełniona, niedoceniona,ale jak widac zycie Cię zaskoczy i może pojawi się interesująca dla Ciebie propozycja:) Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław - podejrzewam, ze będziesz miała trochę możliwosci zarobkowania,dorabiania sobie,a na wiosnę mozesz otrzymac stała,pewną pracę, co zresztą widać w kartach wyżej:) Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag widać porządne zmiany, których twórcą i głównym prowodyrem będzie mężczyzna,możliwe, ze to mąż, dzięki któremu zaczniesz realizować swoje pragnienie, urzeczywistniać je w taki sposób, jak zawsze tego pragnęłaś Edytowane 5 Września 2013 przez Inez2503 Cytuj
Caliel Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 zapisuje sie i jutro tez cos naskrobie Cytuj
x-latek Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław W przeciwieństwie do dziewczyn to ja widzę tą Twoją uczuciową sferę mniej ciekawie (aczkolwiek życzyłbym Ci jak najlepiej). Twoja życzliwa postawa, Twój nagły przypływ uczuć w kierunku Króla Buław, spotka się z jego może nieodpowiednim postrzeganiem Cię, czy jego ignorancją lub obojętnością. Będzie to powodem Twego smutku i zmartwień. Te 2 Buławy to wcale nie jest taką dobrą kartą na uczucia. Może i na jakiś inny rodzaj partnerstwa to tak, ale nie na sprawy uczuć. Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichówMasz jakieś stanowisko w swej pracy, że masz pod sobą ludzi (Cesarzowa)? Jeśli nie, to możliwe, że możesz do takiego dojść. Przez następny rok będzie jednak odczuwalna rutyna, czasami znużenie obowiązkami. Chyba przepracujesz ten rok w spokoju i bez jakichś zagrożeń utraty pracy. Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buławMoim zdaniem będziesz nieco rozrzutna. Będziesz spełniać swe zachcianki i kaprysy kupując to i tamto. Ale te 4 Buławy na końcu chyba gwarantuje Ci brak jakichś większych dołów finansowych przez następny rok. Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag Może jesteś w trakcie trwania jakiejś sprawy prawnej? Nie musisz odpowiadać na to. Może stawisz dzielnie czoła pewnym urzędom/administracji i doprowadzisz przez to do zakończenia jakiegoś problemu, po czym znajdziesz się w na tyle komfortowej sytuacji, żeby realizować to co chcesz. Albo - inaczej - urzędy/administracja będzie Ci sprzyjała w realizacji Twych celów. Chociaż tak naprawdę to nie jestem tu pewny tych "urzędowych spraw". Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Dzisiaj zaczął się w godz.13-14 nowy rok numerologiczny. Z numerologii wiem że wchodzę w 6 a co mówią karty ?Jaki on dla mnie będzie? Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław - a czy Pan przypadkiem nie jest o Ciebie zazdrosny bardziej niz to powinno miec miejsce? Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów - tu jakas "ciepła posadka" się jawi- tak jak napisałaś- wisielec to brak zmian- skoro jest to i będzie- bez wstrzasów bynajmniej Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław - czasami trzeba bedzie ukrócic wydatki i zdecydować na co kaska pójdzie a na co juz nie bardzo- ale źle nie jest .... Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag - zdecydowanie coś się zmieni o 180 stopni- i rzeczywiście początek spełniania marzen widac czego Ci Anez życzę Cytuj
Selenit666 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław - zaufanie i ciepło i gorące noce w zimne dni się szukuja. Do tego możliwe, ze będzie jakaś znajomość przyjacielska z kims albo pan albo pani i będziesz powiernikiem Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów - wiesz co jest w sumie stabilnie ale nie koniecznie będziesz z tej stabilności zadowolona, widać wręcz znudzenie Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław - może dużo tych pieniędzy nie będzie ale czasem na spontaniczne wydatki będzie mogli pozwolić Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag - zmiana ale na poziomie emocjonalnym się szykuje. Cytuj
Gość Mana Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław - hmm...może odżyją w Tobie jakieś zapomniane odczucia, które chwilowo były w małym uśpieniu. Albo sobie o czymś przypomnisz, uświadomisz sobie ile wartościowych osób masz przy sobie, choć czasami sytuacje mogą zdarzać się różne i mogą skłaniać do myślenia. Bądź nie tyle będą to sytuacje co po prostu sama z siebie przejdziesz do pewnych podsumowań przemyśleń, które sprawią, że pewne rzeczy docenisz, bardziej poczujesz. Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów - powinno być nie najgorzej. Pracę powinnaś mieć... hm... choć chwilami możesz czuć się trochę wyobcowana, albo możliwe są jakieś zmiany w tej sferze, albo zmiana pracy, nowa praca bądź jakiś dodatkowy tymczasowy dochód... w każdym razie jakieś tymczasowe jakieś zajęcie jest możliwe... Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław - nie powinno być jakiś większych zmian. Powinno być w miarę stabilnie w tych kwestiach nie jednakowo jednak w miarę stabilnie :> Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag - możliwe, że coś w Tobie się obudzi... zmieni, poczujesz coś w sobie... może pod wpływem jakieś osoby i to wpłynie na dalsze przemiany w Tobie i w Twoim życiu...będziesz się rozwijać i sięgać bo to czego pragniesz ucząc się nowych rzeczy i odkrywając siebie samą i swe nowe Twarze Powodzenia Cytuj
Caliel Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław Widac tutaj jakas milosna udreke, bo chcialabys i boisz sie, a nocami marzyc bedziesz albo zamartwiac sie o Krola, czy wykona krok, czy nie wykona... Moze jakis dolek albo chandra zwiazany z zauroczeniem się. Chyba ze Twoje jakies dzialania przelamujace impas wychodza w KBulaw. Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów Przypuszczam, ze mozesz szukac jakiejs innej pracy, zostaniesz zaproszona na rozmowe kwalifikacyjna. Mysle, ze w pracy moga zajsc zmiany, ktore powinny Cie zadowalac. Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław Tutaj chyba pozyczysz cos, albo masz zamiar wziac pozyczke na realizacje jakiegos cel, o ktorym zawsze marzylas. Powinno sie udac, ale moze to byc powiazane z zastojem przez najblizszy czas do nawet 4 lat. Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag Uwazaj na facetow w najblizszym czasie. Mozesz po klotni z kims, albo jakims hmmmm rozstaniu z kims, ulec fatalnemu zauroczeniu. Panuj nad swoimi emocjami, konkretnie podchodz do rzeczywistosci, taka jaka jest. Mysle, ze dobrze wiesz, ze gruszki nie rosna na wierzbach. Jest tez szansa, ze osoba plci meskiej ktora do tej pory Cie wspierala, rzuci CIe na gleboka wode, bedziesz musiala sie niezle nakombinowac by dac rade, ale ogolnie widac, ze bedzie po Twojej mysli szlo. Moc to karta ktora mowi, zesraj się, a nie daj się (za przeproszeniem). Zycze powodzenia i przelamania wszelkich impasow Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław Tak, uczucie bedzie. Mezczyzna tez. Natomiast takze mnostwo rozterek i rozmyslan zwiazanych z ta relacja. Takze niepewnosc, zastanawianie sie. Czasem poczucie bycia na rozdrozu. Mezczyzna natomiast mocno sie zaznacza, takze widac, ze bedzie o Ciebie mocno zabiegal. Ewentualnie od niego mocno ta znajomosc bedzie zalezec... w Twoim przypadku stad bylaby ta niepewnosc, ktora zaznacza sie w tych 2 Bulaw i 9 Mieczy. Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów Tu na poczatku moze byc taki przestoj i skupienie sie na tym, co masz, umiesz do tej pory. Pozniej mozliwe rozgladanie sie dalej, jezeli nawet nie wspolpraca z kims. Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław Dobrze bedzie. Od czasu do czasu nie zaszkodzi Ci to takze w tym, aby spelnic sobie te czy tamta zachcianke. Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag Moze zerwac jakas nieciekawa znajomosc na rzecz innej, ewentualnie zmienic ja zupelnie. Zaczac isc za glosem swoich marzen, spelnienia i po prostu dzialac wg siebie. Edytowane 6 Września 2013 przez SacralNirvana dopisek Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław Tak, uczucie jest i będzie te lęki mogą być związane z tym że ty będziesz o nieo się martwić ,nie wiem czmeu ale i w niespodziewanych wydarzneiach i tutaj widzę jakiejś kłopoty zdrowotne bliskiego meżczyzny i ty będziesz musiała stanać na wysokości zadania....uczucie jest i będzie nic tutaj się nie zmieni Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów chyba będzie przestój bo skupisz się na czymś innym ,jakbyć skupiła się na uczuciach energi a nie pracy zawodowej Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław fajne karty dobre finanse ,ogólnie masz wszystko czego potrzebujesz ,nie musisz zabiegać i więcej bo samo życie daje ci wzytsko co chcesz.... Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag Może będzie że kraczę ale tutaj znowu widzę kłopoty zdrowotne mężczyzny ,chyba dojdzie do jakiegoś zabiegu i problemów z znieczuleniem(7 pucharów) ale wszystko się zakończy szczęślwie i nawet realizacja twoich oczekiwań względem jakiś postawionych celów też się uda..... Powodzenia i nie martw się na zapas życie pokaże:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Nie ma za co,To ja ogromnie dziękuję za wszystko:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Dzisiaj zaczął się w godz.13-14 nowy rok numerologiczny. Z numerologii wiem że wchodzę w 6 a co mówią karty ? Jaki on dla mnie będzie? Sfera uczuć - As kielichów, 2 buław, 9mieczy, Król buław sfera uczuć w pierwszej połowie roku będzie bardzo dobra, okraszona uczuciowością, aczkolwiek pewne przeciągnie spraw czy decyzji, a może wątliwosci sprawi,że zaczniesz się troszkę sama męczyć z tym co w sobie trzymałaś, na szczęście jesienią lub końcem wakacji pojawi się ktoś kto rozproszy te mysli. Sfera zawodowa - Cesarzowa, 4 kielichów, wisielec, 2 kielichów zawodowa sfera będzie bardzo dobra, do końca roku będziesz czuć się jak ryba w wodzie, gdzoe wszystko bedzie po kontrolą, kolejne miesiące wiosenne nieco rozleniwienia i poczucia monotonii, okres letni troszkę wakacji i następnie powrót do obowiązków z radości i dobrym nastawieniem. zadnych problemów nie widać Sfera finansowa - 2 denarów, Rycerz kielichów, Paz kielichów, 4 buław również dobre finanse, wiosną mogą pojawić sę nowe pomysły, będą zadowalające finanse przez cały rok. Niespodziewane wydarzenia - Król mieczy. Moc, Śmierć, 7 kielichów , Mag neispodziewanie pewien meżczyna dość stanowczy i chłodny może się zaznaczyc i dać o sobie znać niebawem, co troszkę zdeterminuje Cię i zainteresuje wzmagajc Twą uwagę, mogą być rozmowy. Wiosną postanowisz dokonać przekszatłceń w tej relacji albo ogólnie i skupisz na realizacji własnych pragnień a może pragnień syna? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 9 Września 2013 Moderator Napisano 9 Września 2013 Sfera uczuć... chyba bliska twemu sercu osoba przysporzy Ci trochę nerwów, to może być partner, bo as kielichów mówi co prawda o uczuciu, a 2 buław o relacji ale 9 mieczy przy wybuchowym królu buław - dosłownie nie prześpisz paru nocy przez partnera - trochę nieciekawe karty w świetle 6 roku numerologicznego? (a jak liczyłaś? według Lobos?) Zawodowo - ugruntowana pozycja cesarzowej, myślę że nawet zawieje taką rutyną czy nudą, bo 4 kielichów i wisielec to karty takie wstrzymujące, ale przy 2 kielichów myślę, że dobrze Ci się będzie pracowało, tak bez większego stresu Finansowo - 2 denarów więc może być różnie, pieniądze będą Ci przechodziły przez palce, rycerz pucharów to taki lekkomyślny trochę jest, paź pucharów to na jakieś drobne uciechy nie będziesz sobie żałowała, myślę, że sporo kasy pochłoną jakieś wydatki na dom... niespodziewanie - nie przemawiaja do mnie te karty w ogole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi