Sierva Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Omawiałam niedawno w pracy nowy projekt i zapytałam karty, co sądzi o nim mój szef. Wyszło: Cesarz, Rycerz Pucharów, 9 monet podsuma: 4 + 13 + 19 = 36 -22 = 14 Umiarkowanie Z tego układu wynika chyba , że nie wszystko mu pasuje, ale projekt powinien przejść. Sama nie wiem. Nie mam pomysłu, co może tu oznaczać ten Rycerz Pucharów. Edytowane 6 Września 2013 przez Sierva Cytuj
kasiatoya Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 hmm... cesarz raczej nie pieje z entuzjazmu do nowości... raczej jest zadowolony z tego co ma i nie będzie się angażował w nowe rzeczy choć emocje w rycerzu mu podpowiadają że mógłby na tym zarobić - 9 monet trudno mi powiedzieć czy projekt przejdzie bo cesarz raczej nie będzie działał tym bardziej, że jak widać podszedł do tego umiarkowanie... nawet jeśli przez moment zapalił się potencjalnym zyskiem Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 co sądzi o nim mój szef? Cesarz, Rycerz Pucharów, 9 monet ->Umiarkowanie/Kapłan;HB - Śmierć/Cesarz podsuma: 4 + 13 + 19 = 36 -22 = 14 Umiarkowanie Szef widać, że dość stanowczy meżczyzna i wymagający, projekt spodoba mu się i bardzo możliwe, że usłyszysz na ile to u niego możliwe (jako cesarzamało wylewnego) parę miłych slów, dzięki którym poczujesz się doceniona. Szef uzna, że jesteś dobrym pracownikiem i że potrafisz wywiązać się z powierzonych Ci obowiązków świetnie. Cytuj
Sierva Napisano 30 Października 2013 Autor Napisano 30 Października 2013 Nie był zbyt zachwycony, ale przyjął projekt:) Cieszył się tylko, że to już załatwione. Tak więc karta Umiarkowanie się sprawdziła (udało się, ale bez szału:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi