Skocz do zawartości

kosmetykA

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ciągu roku kalendarzowego od dziś planuję zobić sobie dwa zabiegi upiększające, nic starsznego :) Jak zrealizują się moje plany czy je zrobię?

1.Zabieg A

rydwan VII, 7 denarów, as denarów, 5 buław-> księżyc XVIII

możliwe,że zrobię, ale nie tak od razu. Będę musiała nazbierać pieniądze.

2. Zabieg B

4 puchary, król denarów, kapłanka II -> śmierć XIII

nie mam zielonego pojęcia,ale chyba zrezygnuję?

Napisano
W ciągu roku kalendarzowego od dziś planuję zobić sobie dwa zabiegi upiększające, nic strasznego :)

No mam taką nadzieję, że to nic strasznego, bo inaczej to byś tam nie poszła hehehe

2. Zabieg B

Też wydaje mi się że zrezygnujesz. 4 Puchary to szeroko rozumiana odmowa i niechęć. Może zaczniesz myśleć rozsądnie co do tego wydatku jak ten Król Denarów, nie dowiesz się do końca jak to z tym jest (Kapłanka) i zrezygnujesz.

1.Zabieg A

Tu widać twoje zainteresowanie i większą determinację co do tego. Pieniążki nazbierasz (7 Denarów, As Denarów) i... Naprawdę nierozumiem tutaj tych 5 Buław.

Napisano

te 5 buław to mogą być moje nerwy lub stres...nie wiem, bo to jest duzo bardziej inwazyjne niz B. Dlatego się zdziwilam,ze B pojdzie mi szybciej niz A.

Dzieki X.

Napisano

pierwszy zabieg zrobisz jak uzbierasz kasę, a drugi chyba sobie odpuścisz.

Napisano

A ja powiedzialabym, ze przy pierwszym skonczy sie na checiach, natomiast drugi zrobisz.

Dlaczego?

Rydwan to niby dzialanie, ale zaraz potem idzie 7 Monet - takie... ot, jeszcze nie teraz, moze kiedy indziej. Potem niby szansa w Asie Monet, ale 5 Bulaw ruchu mi nie pokazywalo. Raczej checi, ale brak dzialan. Tez odsuwa na dalej. Energia 5 Bulaw JESZCZE dzialaniom nie sprzyja.

Podsum wskazuje raczej na niepewnosc w tej kwestii i wahania.

Natomiast drugi tak, jak najbardziej. Znajdziesz sobie fajny gabinet, profesjonalna kosmetyczke i bedzie ok. Takze wg mnie drugi zabieg.

Napisano

1.Zabieg A

a to nie jest przypadkiem zabieg, który trzeba / powinno się powtórzyć, zeby zoabczyć efekty? tak mi sie cos ta 5 buław kojarzy.

A pieniążków no bedziesz musiałą nazbierać i tak szybko nie zrobisz sobie tego zabiegu. Ja bym powiedziała, ze własnie tutaj poczytasz o tym opinie, dowiesz się więcej i raczej sie nie zdecydujesz

2. Zabieg B

tutaj nie bedziesz do końca pewna, czy efekty będa na tyle fajne na ile byś chciałą itd ale kapłanka - no ładnie wygląda, musi ładnie wygladać etc a śmierć - przemiana, metamorfoza...

Ja bym własnie postawiła na ten drugi zabieg podług tych kart...

Napisano

Przeczytałem to to już wątpię w siebie, poważnie.

ale 5 Bulaw ruchu mi nie pokazywalo. Raczej checi, ale brak dzialan. Tez odsuwa na dalej. Energia 5 Bulaw JESZCZE dzialaniom nie sprzyja.

O tym też nie wiedziałem. Ale jak przypomnę sobie te rozmaite interpretacje 5 Buław to i by zgadzało się z tym co tu piszesz.

• 3 tygodnie później...