panna.marta Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 W ciągu roku kalendarzowego od dziś planuję zobić sobie dwa zabiegi upiększające, nic starsznego Jak zrealizują się moje plany czy je zrobię? 1.Zabieg A rydwan VII, 7 denarów, as denarów, 5 buław-> księżyc XVIII możliwe,że zrobię, ale nie tak od razu. Będę musiała nazbierać pieniądze. 2. Zabieg B 4 puchary, król denarów, kapłanka II -> śmierć XIII nie mam zielonego pojęcia,ale chyba zrezygnuję? Cytuj
x-latek Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 W ciągu roku kalendarzowego od dziś planuję zobić sobie dwa zabiegi upiększające, nic strasznego No mam taką nadzieję, że to nic strasznego, bo inaczej to byś tam nie poszła hehehe 2. Zabieg B 4 puchary, król denarów, kapłanka II -> śmierć XIII Też wydaje mi się że zrezygnujesz. 4 Puchary to szeroko rozumiana odmowa i niechęć. Może zaczniesz myśleć rozsądnie co do tego wydatku jak ten Król Denarów, nie dowiesz się do końca jak to z tym jest (Kapłanka) i zrezygnujesz. 1.Zabieg A rydwan VII, 7 denarów, as denarów, 5 buław-> księżyc XVIII Tu widać twoje zainteresowanie i większą determinację co do tego. Pieniążki nazbierasz (7 Denarów, As Denarów) i... Naprawdę nierozumiem tutaj tych 5 Buław. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Września 2013 Autor Napisano 6 Września 2013 te 5 buław to mogą być moje nerwy lub stres...nie wiem, bo to jest duzo bardziej inwazyjne niz B. Dlatego się zdziwilam,ze B pojdzie mi szybciej niz A. Dzieki X. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 pierwszy zabieg zrobisz jak uzbierasz kasę, a drugi chyba sobie odpuścisz. Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 A ja powiedzialabym, ze przy pierwszym skonczy sie na checiach, natomiast drugi zrobisz. Dlaczego? Rydwan to niby dzialanie, ale zaraz potem idzie 7 Monet - takie... ot, jeszcze nie teraz, moze kiedy indziej. Potem niby szansa w Asie Monet, ale 5 Bulaw ruchu mi nie pokazywalo. Raczej checi, ale brak dzialan. Tez odsuwa na dalej. Energia 5 Bulaw JESZCZE dzialaniom nie sprzyja. Podsum wskazuje raczej na niepewnosc w tej kwestii i wahania. Natomiast drugi tak, jak najbardziej. Znajdziesz sobie fajny gabinet, profesjonalna kosmetyczke i bedzie ok. Takze wg mnie drugi zabieg. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 ciekawe:) dziękuję za int. Cytuj
Trida Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 1.Zabieg A rydwan VII, 7 denarów, as denarów, 5 buław-> księżyc XVIII a to nie jest przypadkiem zabieg, który trzeba / powinno się powtórzyć, zeby zoabczyć efekty? tak mi sie cos ta 5 buław kojarzy. A pieniążków no bedziesz musiałą nazbierać i tak szybko nie zrobisz sobie tego zabiegu. Ja bym powiedziała, ze własnie tutaj poczytasz o tym opinie, dowiesz się więcej i raczej sie nie zdecydujesz 2. Zabieg B 4 puchary, król denarów, kapłanka II -> śmierć XIII tutaj nie bedziesz do końca pewna, czy efekty będa na tyle fajne na ile byś chciałą itd ale kapłanka - no ładnie wygląda, musi ładnie wygladać etc a śmierć - przemiana, metamorfoza... Ja bym własnie postawiła na ten drugi zabieg podług tych kart... Cytuj
x-latek Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Przeczytałem to to już wątpię w siebie, poważnie. ale 5 Bulaw ruchu mi nie pokazywalo. Raczej checi, ale brak dzialan. Tez odsuwa na dalej. Energia 5 Bulaw JESZCZE dzialaniom nie sprzyja. O tym też nie wiedziałem. Ale jak przypomnę sobie te rozmaite interpretacje 5 Buław to i by zgadzało się z tym co tu piszesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi