Skocz do zawartości

jak zrealizuje sie plan wyjazdu

kasiatoya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kochani dawno tu nie pisałam ale potrzebuję waszego spojrzenia na moją interpretację

nie wiem na ile jest życzeniowa...

pytanie - jak zrealizuje się mój plan wyjazdu do Anglii (oznacza całkowitą zmianę życia bo raczej będę chciała już tam zostać)

karty wyciągane bez żadnego konkretnego rozkładu tylko ciągiem i tak czytane

królowa kielichów, As mieczy, Moc, 10 buław, Świat, giermek mieczy

ja tu widzę klamrę z kielichowej królowej i giermka... i one są dla mnie słabo czytelne, nie jestem pewna czy opisują mnie i odnoszą się do uczuć więc nie wiem...

królowa kielichów - czyżbym kierowała się uczuciami?

As mieczy - może pokazywać, że dużo o wyjeździe myślę i analizuję sprawę na wszystkie strony, podchodzę do niego racjonalnie (pomimo uczuć?)

Moc - pokazuje zdeterminowanie, w połączeniu ze Światem - dopięcie swego czyli plan się zrealizuje pozytywnie (Moc + Świat - kontrola okoliczności i otoczenia, zakończenie jakiegoś projektu lub zadania, dopięcie swego)

10 buław - doczytałam się, ze w sąsiedztwie karty Moc zmienia swój negatywny wydźwięk i wskazuje na zgromadzenie sporej energii, którą co prawda trudno twórczo wykorzystać ale zapał jest :) panowanie nad okolicznościami i ludźmi

ta 10 może też wskazywać na dużą determinację i dużo spraw do załatwienia

Świat - dla mnie to ogromnie pozytywna karta, zwłaszcza przy tym pytaniu! potwierdza, że wyjazd się zrealizuje i to pozytywnie, takie spełnienie marzeń i niemal łopatologiczne pokazanie, że świat się przede mną otworzy

giermek na końcu może oznaczać dobrą adaptację w nowych warunkach, nowe znajomości

ja odczytuję to niezwykle pozytywnie a co wy o tym myślicie?

bardzo, bardzo chcę wyjęchać, chociaż kompletnie nie mam punktu zaczepienia i kasy na to... kombinuję cały czas jak koń pod górkę żeby dopiąć swego

Napisano

jak zrealizuje się mój plan wyjazdu do Anglii (oznacza całkowitą zmianę życia bo raczej będę chciała już tam zostać)

karty wyciągane bez żadnego konkretnego rozkładu tylko ciągiem i tak czytane

królowa kielichów, As mieczy, Moc, 10 buław, Świat, giermek mieczy

widać, że bardzo ucieszył by Cię wyjazd i dodał energii, poczułabyś szasne na rozpoczęcie nwego lepszego życia od nowa. Jesteś na tyle zdeterminowana by podjąć wysiłek przeprowadzenia zmian w swoim życiu, nawet jesli miałoby być początkowo ciężko Tobie z uwagi na zmiany i asymilacje w nowym miejscu. Z kart wynika, że masz szasnę wyjechać, może się coś troszkę opóźnić, ale jest duże prawdopodobieństwo.

Powodzenia :okok:

Napisano

bardzo dziękuję! :)

proszę rozwiń troszkę swoje przeczucie o opóźnieniu, które karty na to wskazują?

Napisano
bardzo dziękuję! :)

proszę rozwiń troszkę swoje przeczucie o opóźnieniu, które karty na to wskazują?

opóźnienie może wiązać sie z natłokiem obowiązków przed wyjazdem: pakowanie, może jakieś sprawy dokumentacji i wiele innych. Tu starałabym się odpowiednio wcześniej zająć tym co tego będzie wymagać i starać się pamiętać o tym co trzeba zrobić by nie robić tego na ostatnią chwilę bo właśnie z tego względu może być ciężko wyrobić się w czasie :D 10 buław jednak wskazuje na to, że powinnaś dać radę bo jak chcesz to potrafisz niemalże stanąć na głowie by osiągnąć to co chcesz, a przynajmniej gdy Ci na czymś bardzo zależy :).

Napisano

ach! jak mi się ciepło robi jak to czytam :))))))

chyba się zafiksowałam bo naprawdę bardzo chcę wyjechać :)

dzięki!

Napisano
ach! jak mi się ciepło robi jak to czytam :))))))

chyba się zafiksowałam bo naprawdę bardzo chcę wyjechać :)

dzięki!

wiesz...odnoszę wrażenie, że wiadomość o wyjeździe może pojawić się nagle i stąd ta 10 buław i szybkie załatwianie, aczkolwiek nie mam pewności czy faktycznie tak będzie bo tego ne czuje, ale na wszelki wypadek napisze :P

Od siebie życzę by wyjazd się udał i spełnił Twoje oczekiwania na zadowolenie i radość :okok:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

częściowa weryfikacja...

jakoś kompletnie się wszystko oddaliło... chciałam być sprytna i przed wyjazdem sprawdzić stan zdrowia no i się okazało, że nigdzie nie pojadę dopóki nie wymienię zastawki... :/ (mam wadę serca ale myślałam, że pochodzę z nią jeszcze z 10 lat a tu wyszło jak wyszło... wyniki fatalne i małe zdziwienie, że lekarze jakoś się podejrzanie ekscytują jak je widzą...)

tak czy inaczej plany wyjazdowe oddaliły się co najmniej o pół roku a teraz biegam po lekarzach i przygotowuję się do operacji

z pozytywów - w sumie na dobre wychodzi bo faktycznie byłoby fatalnie gdyby mnie to zaskoczyło gdzieś za granicą... a gdybym nie poszła się przebadać teraz to tak łaziłabym z tym i czuła się coraz gorzej (pomijam to, że to troszkę niebezpieczne)

mam tylko nadzieję, że uwinę się ze wszystkim w pół roku i będę mogła wyjechać już podrasowana ;)))

Dafne nie wiem jakim cudem zobaczyłaś w kartach opóźnienie ale wychodzi na to, że cholernie dobrze to wyłapałaś!!! jestem pod ogromnym wrażeniem! :))))