kasiatoya Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 kochani dawno tu nie pisałam ale potrzebuję waszego spojrzenia na moją interpretację nie wiem na ile jest życzeniowa... pytanie - jak zrealizuje się mój plan wyjazdu do Anglii (oznacza całkowitą zmianę życia bo raczej będę chciała już tam zostać) karty wyciągane bez żadnego konkretnego rozkładu tylko ciągiem i tak czytane królowa kielichów, As mieczy, Moc, 10 buław, Świat, giermek mieczy ja tu widzę klamrę z kielichowej królowej i giermka... i one są dla mnie słabo czytelne, nie jestem pewna czy opisują mnie i odnoszą się do uczuć więc nie wiem... królowa kielichów - czyżbym kierowała się uczuciami? As mieczy - może pokazywać, że dużo o wyjeździe myślę i analizuję sprawę na wszystkie strony, podchodzę do niego racjonalnie (pomimo uczuć?) Moc - pokazuje zdeterminowanie, w połączeniu ze Światem - dopięcie swego czyli plan się zrealizuje pozytywnie (Moc + Świat - kontrola okoliczności i otoczenia, zakończenie jakiegoś projektu lub zadania, dopięcie swego) 10 buław - doczytałam się, ze w sąsiedztwie karty Moc zmienia swój negatywny wydźwięk i wskazuje na zgromadzenie sporej energii, którą co prawda trudno twórczo wykorzystać ale zapał jest panowanie nad okolicznościami i ludźmi ta 10 może też wskazywać na dużą determinację i dużo spraw do załatwienia Świat - dla mnie to ogromnie pozytywna karta, zwłaszcza przy tym pytaniu! potwierdza, że wyjazd się zrealizuje i to pozytywnie, takie spełnienie marzeń i niemal łopatologiczne pokazanie, że świat się przede mną otworzy giermek na końcu może oznaczać dobrą adaptację w nowych warunkach, nowe znajomości ja odczytuję to niezwykle pozytywnie a co wy o tym myślicie? bardzo, bardzo chcę wyjęchać, chociaż kompletnie nie mam punktu zaczepienia i kasy na to... kombinuję cały czas jak koń pod górkę żeby dopiąć swego Cytuj
kasiatoya Napisano 6 Września 2013 Autor Napisano 6 Września 2013 ktoś się skusi i coś podpowie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 jak zrealizuje się mój plan wyjazdu do Anglii (oznacza całkowitą zmianę życia bo raczej będę chciała już tam zostać) karty wyciągane bez żadnego konkretnego rozkładu tylko ciągiem i tak czytane królowa kielichów, As mieczy, Moc, 10 buław, Świat, giermek mieczy widać, że bardzo ucieszył by Cię wyjazd i dodał energii, poczułabyś szasne na rozpoczęcie nwego lepszego życia od nowa. Jesteś na tyle zdeterminowana by podjąć wysiłek przeprowadzenia zmian w swoim życiu, nawet jesli miałoby być początkowo ciężko Tobie z uwagi na zmiany i asymilacje w nowym miejscu. Z kart wynika, że masz szasnę wyjechać, może się coś troszkę opóźnić, ale jest duże prawdopodobieństwo. Powodzenia Cytuj
kasiatoya Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 bardzo dziękuję! proszę rozwiń troszkę swoje przeczucie o opóźnieniu, które karty na to wskazują? Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 bardzo dziękuję! proszę rozwiń troszkę swoje przeczucie o opóźnieniu, które karty na to wskazują? opóźnienie może wiązać sie z natłokiem obowiązków przed wyjazdem: pakowanie, może jakieś sprawy dokumentacji i wiele innych. Tu starałabym się odpowiednio wcześniej zająć tym co tego będzie wymagać i starać się pamiętać o tym co trzeba zrobić by nie robić tego na ostatnią chwilę bo właśnie z tego względu może być ciężko wyrobić się w czasie 10 buław jednak wskazuje na to, że powinnaś dać radę bo jak chcesz to potrafisz niemalże stanąć na głowie by osiągnąć to co chcesz, a przynajmniej gdy Ci na czymś bardzo zależy . Cytuj
kasiatoya Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 ach! jak mi się ciepło robi jak to czytam ))))) chyba się zafiksowałam bo naprawdę bardzo chcę wyjechać dzięki! Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 ach! jak mi się ciepło robi jak to czytam )))))chyba się zafiksowałam bo naprawdę bardzo chcę wyjechać dzięki! wiesz...odnoszę wrażenie, że wiadomość o wyjeździe może pojawić się nagle i stąd ta 10 buław i szybkie załatwianie, aczkolwiek nie mam pewności czy faktycznie tak będzie bo tego ne czuje, ale na wszelki wypadek napisze Od siebie życzę by wyjazd się udał i spełnił Twoje oczekiwania na zadowolenie i radość Cytuj
kasiatoya Napisano 14 Października 2013 Autor Napisano 14 Października 2013 częściowa weryfikacja... jakoś kompletnie się wszystko oddaliło... chciałam być sprytna i przed wyjazdem sprawdzić stan zdrowia no i się okazało, że nigdzie nie pojadę dopóki nie wymienię zastawki... :/ (mam wadę serca ale myślałam, że pochodzę z nią jeszcze z 10 lat a tu wyszło jak wyszło... wyniki fatalne i małe zdziwienie, że lekarze jakoś się podejrzanie ekscytują jak je widzą...) tak czy inaczej plany wyjazdowe oddaliły się co najmniej o pół roku a teraz biegam po lekarzach i przygotowuję się do operacji z pozytywów - w sumie na dobre wychodzi bo faktycznie byłoby fatalnie gdyby mnie to zaskoczyło gdzieś za granicą... a gdybym nie poszła się przebadać teraz to tak łaziłabym z tym i czuła się coraz gorzej (pomijam to, że to troszkę niebezpieczne) mam tylko nadzieję, że uwinę się ze wszystkim w pół roku i będę mogła wyjechać już podrasowana )) Dafne nie wiem jakim cudem zobaczyłaś w kartach opóźnienie ale wychodzi na to, że cholernie dobrze to wyłapałaś!!! jestem pod ogromnym wrażeniem! ))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi