Skocz do zawartości

Początek relacji :)

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie on ma wobec mnie zamiary?

4 buław, Król Kielichów, Sąd, dołożone 2 buław

Możliwe, że liczy na jakiś romans, na chwilę obecną jednak stwierdza "niech się dzieje co chce".

Czy nasza obecna relacja przerodzi się w związek?

2 monet, Śmierć, Król Denarów, dołożone 10 pucharów

Moje pierwsze skojarzenie było, że na pewnym etapie naszej relacji poznam innego faceta, w którym się zakocham..

Jak myślicie? :bukiet:

Napisano

4 buław, Król Kielichów, Sąd, dołożone 2 buław - moim zdaniem bardzo dobre, 4 buławy karta szczęścia rodzinnego, kielichowy to zauroczony, sąd to rodzina...jak dla mnie to bardzo dobre karty na początek:-)

2 monet, Śmierć, Król Denarów, dołożone 10 pucharów - będą pewne wahania, ale związek przejdzie transformację (Śmierć) i kielichowy stanie się denarowym (stałym partnerem), a 10 pucharów to znów szczęście rodzinne...

tak jak to widzę:-)

• Lubię to! 1
Napisano

4 buław, Król Kielichów, Sąd, dołożone 2 buław - na pewno dobre, król kielichów to dobry i życzliwy facet. Może nawet starszy od Ciebie, będzie kimś oniebo lepszym niż Ci którzy byli do tej pory. 2 buławy, to możliwe,że liczy na jakąś relację,ale nie wiadomo jaką,czy miłość czy romans, bo nie dołożyłaś do tej 2 czegoś dodatkowego.

2 monet, Śmierć, Król Denarów, dołożone 10 pucharów - na początku będzie sprawdzanie siebie, swoich wartości, możliwości, potem to przerodzi się w coś nowego , głębszego no i 10 pucharów to ogólnie szczęście.

Każdemu życzyłabym takich kart.

tak jak to widzę:-)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

On ma dobre zamiary, lubi z Tobą przebywać, fajnie sie przy Tobie czuje, odżywa wręcz i faktycznie bierze Ciebie pod uwagę pod kątem rozwoju relacji. Co do przyszłości, to wydaje mi się, że po etapie niepewności jakiejś, albo faktycznie pojawi się inny, bo 2 monet to wybór między dwoma, a potem masz Śmierć, ktora powoduje zmiany, przełom i albo wybierzesz jego, albo tego drugiego, stabilnego z pozycją społeczną. Ja jeszcze bym brała pod uwagę karty, masz niemal same blotki i w zasadzie 2 AW, czyli to też podkreśla, że on wcale nie musi zaznaczyć konkretnej obecności na Twoje dalsze zycie...

• Lubię to! 1
Napisano

aktualnie pragnie poznawać Cię, kontaktować z Tobą i rozmawiać, głębsze poznanie się oraz pewna forma bliskości i obcowania ze sobą wzajemnie pobudzi w nim uczuciową stronę, a wtedy już będzie okazja nie tylko do zbliżeń, ale i mysli o związku się u Pana pojawią. Widać, że pan zmierza powoli do relacji bo tego pragnie, ale pozwala naturalnym kolejom rzeczy toczyć się relacji... bardzo dobre karty :slonko:

Pan pragnie stałego związku co i wyżej widać, szuka czegoś stałego i rokującego, a tu widać spotkania, spędzanie ze sobą czasu i nagle prach...mogą pojawić się powazniejsze rozzważania i plany na wspólną przyszłosć, może CIę to zaskoczyć :D

Napisano

Dziękuję :) Tak właśnie mnie zastanawia ten drugi rozkład, czy to się tyczy jego czy jednak innego mężczyzny...

Napisano
Dziękuję :) Tak właśnie mnie zastanawia ten drugi rozkład, czy to się tyczy jego czy jednak innego mężczyzny...

zaraz to rozczlonkuję na czynniki pierwsze i się okaże :cwaniak:

2 monet, Śmierć, Król Denarów ->Głupiec; HB - Diabeł/Kochankowie

---Cesarzowa--Koło--------Słońce--------------------

-----------Śmierć----Rydwan-------------------------

-----------------Sąd---------------------------------

no i tu już widać, że podejmiesz decyzje stanowczą jeśli będziesz miała dwie możliwości wyboru...(cesarzowa) (2 monet), na pewno w wyborze będziesz kierować się tym co dla Ciebie dobre, będziesz zwracać uwagę na trwałość i poczucie bezpieczxeństwa u mężczyzny (król moent) i takiego wybierzesz (Słońce) (Rydwan)

Napisano
zaraz to rozczlonkuję na czynniki pierwsze i się okaże :cwaniak:

2 monet, Śmierć, Król Denarów ->Głupiec; HB - Diabeł/Kochankowie

---Cesarzowa--Koło--------Słońce--------------------

-----------Śmierć----Rydwan-------------------------

-----------------Sąd---------------------------------

no i tu już widać, że podejmiesz decyzje stanowczą jeśli będziesz miała dwie możliwości wyboru...(cesarzowa) (2 monet), na pewno w wyborze będziesz kierować się tym co dla Ciebie dobre, będziesz zwracać uwagę na trwałość i poczucie bezpieczxeństwa u mężczyzny (król moent) i takiego wybierzesz (Słońce) (Rydwan)

Ojej, bardzo dziękuję Daffne! :kwiatek: Czyli jednak ktoś się pojawi... Ciekawe :D

Napisano

że ktoś się pojawi to na pewno, ja się tu wyżej zastanawiałam czy nie będzie dwóch panow haha

jeden Król monet, ktorego już znasz, i drugi bardziej uczuciowy Król kielichów.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Musze podbic watek, bo pod wplywem paru wydarzen tak sie zastanawiam, czy mozliwe jest, ze przy drugim pytaniu (czy nasza znajomosc przerodzi sie w zwiazek?) chodzi o to to on bedzie musial wybrac miedzy dwiema kobietami (co by bylo w sumie sprzeczne z dokladnym rozkladem Daffne...)?

Poza tym jakos przy wiekszosci pytan o tego pana wypada mi ta 2 denarow, jakby go przesladowala w moich kartach :D

Napisano

Moim zdaniem nie. Tam jest 2 denarów, ale nie ma karty innej kobiet. Nie ma też kochanków,więc ja obstawiam,że nie. Ja myślę,że on będzie się zastanawiał czy wchodzić w nową relację z Tobą- to jest właśnie 2 denarów i śmierć.Prawdopodobnie się na to zecyduje,bo układ zamyka 10 pucharów.

Napisano

Możliwe, że liczy na jakiś romans, na chwilę obecną jednak stwierdza "niech się dzieje co chce".

Moje pierwsze skojarzenie było, że na pewnym etapie naszej relacji poznam innego faceta, w którym się zakocham..

Jak myślicie? :bukiet:

Na pytanie, "czy wasza relacja przerodzi sie w zwiazek" , mysle ze masz na mysli to, czy stworzycie powazny, dlugotrwaly zwiazek?

Piszesz ze wyszly karty: 2 monet, Śmierć, Król Denarów

Ja mysle, ze z tego nie powstanie powazny, dlugotrwaly zwiazek, bo pojawila sie bardzo wazna karta z arkanow wielkich: Smierc, a to symboliczna smierc albo zwiazku, badz relacji, zakonczenie.

No chyba ze wyszly ci nietrafne karty, polecam potworzenie sobie wrozby ponownie za jakis czas.

Pozdrawiam, Barbara.

http://www.tarot-doradca.

Napisano

Hm a wiecie co, ja ten 2gi rozklad widze tak:

Pani zastanawia sie, czy to ten, co bedzie dalej, moze jakies niepewnosci sie pojawia, i smierc, bedzie tu jako zmiana postrzegania pana, na Krola Denarow , czyli na bardzo pociagajacego pana, ktory sie nia zaopiekuje. 10 pucharow, czyli bardzo fajny zwiazek, rodzina, dom.

Fajne karty :)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje :) Zapytalam wlasnie dlatego, ze obecnie mamy taki 'zastoj' przez pewna osobe i tak pomyslalam, ze to wlasnie ta smierc i wybor miedzy dwoma kobietami (2 monet). Ale to tylko moje domysly, zobacze jak bedzie dalej :D