Typhon Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 (edited) Miałam długi sen... Na początku śniło mi się że jestem w ciemnym ciasnym mieszkaniu z kimś jeszcze (ale nie pamiętam nawet z kim) i przyszła moja ciotka z nożem i zaczęła mnie atakować a ja się broniłam drugim. Nie jestem pewna co było z drugą osobą... Potem śniło mi się że jestem członkinią rodziny cesarskiej, i miałam wziąć ślub. Katedra była ogromna i pełna ludzi. Ale kiedy wnieśli moją suknię krzyczałam że jest okropna i uciekłam (:icon_smile2:) potem wywieszono ogłoszenia że zabiją wszystkich żołnierzy za to co zrobiłam Ostatnia część to świat serialu. Śniło mi się że gram z mężami swoich sąsiadek i jednego z nich próbuję uwieść. To wszystko co pamiętam, był jeszcze jeden ale tak irracjonalny że sobie go daruję Czy ktoś byłby tak miły i powiedział co to wszystko znaczy? :icon_smile2: Jakimś cudem napisałam to w archiwum, czy ktoś może to przenieść? Edited March 9, 2009 by Typhon Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Miałam długi sen... Na początku śniło mi się że jestem w ciemnym ciasnym mieszkaniu z kimś jeszcze (ale nie pamiętam nawet z kim) Budynki i ich wnetrza,to nasze wnetrza-Twoje jest ciemne i ciasne,obawiasz sie czegos,mozesz byc przerazona,niepewna (ten ktos jeszcze to moglo byc Twoje ja,Twoja dusza). i przyszła moja ciotka z nożem i zaczęła mnie atakować a ja się broniłam drugim. Nie jestem pewna co było z drugą osobą... Atak nozem to atak slowny,czy czasem nie poklocilas sie z ciotka albo nie mialas ostrej wymiany zdan z inna kobieta?(ciotka we snie to moze byc tylko symbol) Potem śniło mi się że jestem członkinią rodziny cesarskiej, i miałam wziąć ślub. Katedra była ogromna i pełna ludzi. Chyba nie do konca czujesz sie dobrze w swojej rodzinie skoro chcialas zostac kims innym w zupelnie innej statusowo grupie,chcialbys,zeby Cie bardziej doceniano,komplementowano,moze pragnelabys nawet lepszej pozycji spolecznej.Slub to tutaj chec zwrocenia na siebie uwagi,dlatego tez katedra byla pelna ludzi-chcialabys,zeby cos takiego sie wydarzylo,co by pomoglo Ci zwrocic oczy innych na Ciebie,zebys byla podziwiana,moze nawet,zeby Ci zazdroszczono. Ale kiedy wnieśli moją suknię krzyczałam że jest okropna i uciekłam (:icon_smile2:) Przestraszyla Cie ta perspektywa we snie,ze wszystkich wzrok jest skierowany na Ciebie i po prostu spanikowalas,rozmyslilas sie. potem wywieszono ogłoszenia że zabiją wszystkich żołnierzy za to co zrobiłam Tutaj nie rozumiem o co moze chodzic.Nie bylo wczesniej w Twoim snie motywu zolnierzy?Moga oni symbolizowac mezczyzn,ktorych moglas zranic wczesniej.Wojsko to sila hmm...Twoje rozmyslenie sie spowodowalo,ze ta sile,swoja moc utracilas. Ostatnia część to świat serialu. Śniło mi się że gram z mężami swoich sąsiadek i jednego z nich próbuję uwieść. Znane osoby,seriale i filmy we snie to chec zmiany swojego zycia na lepszy-bajkowy,nierealny,kolorowy.Moze zazdroscisz kolezankom ich malzenstwa albo mezow?(nie wiem ile masz lat)albo podswiadomie chcialabys nawiazac kontakt z jakims innym mezczyzna. To wszystko co pamiętam, był jeszcze jeden ale tak irracjonalny że sobie go daruję Czy ktoś byłby tak miły i powiedział co to wszystko znaczy? :icon_smile2: Jakimś cudem napisałam to w archiwum, czy ktoś może to przenieść? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhon Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Tutaj nie rozumiem o co moze chodzic.Nie bylo wczesniej w Twoim snie motywu zolnierzy? Tak, teraz jak pomyślę to pamiętam że było ich wielu i stali nad ludźmi tak jakby ich pilnowali, a ja jednemu z nich pomogłam uciec. Przypomniałam sobie jeszcze jeden, śnił mi się jako pierwszy i być może dlatego nie pamiętałam go. Byłam na jakimś obozie i nagle znalazłam się na swojej starej ulicy. Wszędzie było pełno lwów i tygrysów które chciały mnie złapać a ja przed nimi uciekałam. Dodam że już śnił mi się ten sen kiedyś. I był bardzo podobny :icon_smile2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts