Skocz do zawartości

Rok numerologiczny za przykładem Anez

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Wzięłam przykład z Anez i sprawdziłam 2 sfery:

uczuciową 2 monet Kochankowie As Pucharów Król Buław i dołożone Rydwan, Moc weszłam w 5 rok numerologiczny, więc pewnie coś się zacznie szybko dziać, widac jakieś decyzje odnośnie kogoś, powinnam chyba być zadowolona, bo na końcu jest karta Mocy:)

zawodową 8 buław Kapłanka Sąd i dołożone Koło Cesarz tu widać rozwój, może i moja chaotyczność się zaznacza w 8 buław, widać, ze będę cierpliwie wyczekiwała na zmiany, mam znowu Koło na sferę zawodową, uważam więc, że może los mi podsunie jakąś lepszą ofertę pracy:)

Napisano (edytowane)

wieczorem popiszę tylko dziewczyny oporządzę :)

Ok, dały mamie chwilę :)

uczuciową 2 monet Kochankowie As Pucharów Król Buław i dołożone Rydwan, Moc
nie będzie spokojnie, w tym roku będzie się duzo działo u Ciebe w tej sferze. Na początku sporo wahań, niepewność, jaka droge wybrać, co zrobic, jaka podjąć decyzję. Bo może pojawić sie taka konieczność. Wydaje mi się, że dużą rolę odegrają tu Twoje marzenia, które zaczną się materializować. Zakochasz się w jakimś przystojniaku, któremu wpadnie w oko. Sprawy nabiorą tempa. Będziesz zadowolona:)

zawodową 8 buław Kapłanka Sąd i dołożone Koło Cesarz

tutaj też jakieś przyspieszenie. Możliwe, że pojawi sie jakaś nowa praca, albo dodatkowa, albo będziesz sie szkoliła. Moze poprawi sie sytuacja materialna, albo Ty podniesiesz kwalifikacje. Bardzo pozytywnie i widać zmiany na lepsze.

Powodzenia :)

p.s. skąd wiecie w jaki rok aktualnie wchodzicie?

Edytowane przez emilr
  • Lubię to! 1
Napisano

może się trochę dziać tutaj... możliwe jest, że w stronę kogoś zacznie bić trochę szybciej Twe serduszko, ale do czego to doprowadzi trudno powiedzieć....

W każdym razie na brak zdarzeń związanych z tą sferą nie powinnaś narzekać.

możliwy ruch, może jakieś nowe możliwości albo będziesz się za czymś rozglądać. W każdym razie będziesz się rozwijać, pogłębiać swoją wiedzę.

• Maestro
Napisano
wieczorem popiszę tylko dziewczyny oporządzę :)

Ok, dały mamie chwilę :)

nie będzie spokojnie, w tym roku będzie się duzo działo u Ciebe w tej sferze. Na początku sporo wahań, niepewność, jaka droge wybrać, co zrobic, jaka podjąć decyzję. Bo może pojawić sie taka konieczność. Wydaje mi się, że dużą rolę odegrają tu Twoje marzenia, które zaczną się materializować. Zakochasz się w jakimś przystojniaku, któremu wpadnie w oko. Sprawy nabiorą tempa. Będziesz zadowolona:)

tutaj też jakieś przyspieszenie. Możliwe, że pojawi sie jakaś nowa praca, albo dodatkowa, albo będziesz sie szkoliła. Moze poprawi sie sytuacja materialna, albo Ty podniesiesz kwalifikacje. Bardzo pozytywnie i widać zmiany na lepsze.

Powodzenia :)

p.s. skąd wiecie w jaki rok aktualnie wchodzicie?

Wyliczasz drogę zycia (sumujesz datę urodzenia) i dodajesz 7 (bo bierzemy pod uwagę nadchodzący rok kalendarzowy 2014,czyli 2+0+1+4 =7). Ja jestem 7,więc kończę 4 rok numerologiczny i zaczynam 5, na szczęście kończe 9.rok osobisty i od stycznia wejdę w 1:)

Jakby co wyślij mi dane na pw, to Ci wyliczę:)

Napisano

Moze pojawic sie jakas szansa na romans, porywy serca. Mezczyzna, ktory bedzie o Ciebie zabiegal. Duze szanse na spelnienie uczuciowe. Widac konkretna zmiane z dotychczasowej sytuacji. Goraco powinno byc.

Tu moze pojawic sie jakas szansa na dzialanie dla Ciebie. Mozliwe, ze staniesz przed jakas koniecznoscia podjecia konkretnej decyzji i bedziesz musiala wykazac sie tu racjonalna ocena sytuacji, ale i tez pamietac o tym, co dla Ciebie wazne.

Widac ogolnie, ze bedzie sie duzo dzialo... a Ty skupisz sie na tym, co najwazniejsze i co dla Ciebie najkorzystniejsze.

Napisano
Wyliczasz drogę zycia (sumujesz datę urodzenia) i dodajesz 7 (bo bierzemy pod uwagę nadchodzący rok kalendarzowy 2014,czyli 2+0+1+4 =7). Ja jestem 7,więc kończę 4 rok numerologiczny i zaczynam 5, na szczęście kończe 9.rok osobisty i od stycznia wejdę w 1:)

Jakby co wyślij mi dane na pw, to Ci wyliczę:)

dziękuję:) Ja jestem jedynką, czyli u mnie koniec 7, wchodzę w 8. Ruch, bardzo lubię te liczbę. Sprzyja mi, chyba zgapie od Was rozkład:)

Napisano

uczuciową 2 monet Kochankowie As Pucharów Król Buław i dołożone Rydwan, Moc weszłam w 5 rok numerologiczny, więc pewnie coś się zacznie szybko dziać, widac jakieś decyzje odnośnie kogoś, powinnam chyba być zadowolona, bo na końcu jest karta Mocy:)

zawodową 8 buław Kapłanka Sąd i dołożone Koło Cesarz tu widać rozwój, może i moja chaotyczność się zaznacza w 8 buław, widać, ze będę cierpliwie wyczekiwała na zmiany, mam znowu Koło na sferę zawodową, uważam więc, że może los mi podsunie jakąś lepszą ofertę pracy:)

W sferze uczuciowej zaczniesz podejmować decyzje, dokonywać wyborów, wahania miną. Zaczniesz realizować swoje pragnienia osiągniesz czego oczekujesz, będziesz szczęśliwa.

W sferze zawodowej wiele ulegnie przyspieszeniu dzięki decyzjom mężczyzny, będą zmiany ale lepsze dla Ciebie, będziesz bardziej samodzielna, poczujesz się na swoim miejscu.

Napisano

uczuciową 2 monet Kochankowie As Pucharów Król Buław i dołożone Rydwan, Moc -na początku może się ktoś pojawić. Będziesz go sprawdzać czy chłopak nadaje się na jakieś głębsze uczucie, bo może Ci serducho drgnąć. Potem może się okazać,że gra jest warta świeczki, bo masz rydwan i zastanawiam się czy to nie będzie ktoś kto mieszka troszkę dalej od Ciebie :D

zawodową 8 buław Kapłanka Sąd i dołożone Koło Cesarz -jeśli czekasz na zmiany, to coś się zadzieje. Możliwe,że coś na co długo czekasz. Powinna pojawić się jakaś fajna oferta pracy. Może od kogoś kogo już znasz?

Napisano
Wyliczasz drogę zycia (sumujesz datę urodzenia) i dodajesz 7 (bo bierzemy pod uwagę nadchodzący rok kalendarzowy 2014,czyli 2+0+1+4 =7).

A ja kiedyś czytałem, że wylicza się swój osobisty rok numerologiczny przez zsumowanie tylko daty urodzenia i miesiąca, i to wtedy dodajesz do roku, który Cię interesuje. To ja już nie wiem...

• Maestro
Napisano
A ja kiedyś czytałem, że wylicza się swój osobisty rok numerologiczny przez zsumowanie tylko daty urodzenia i miesiąca, i to wtedy dodajesz do roku, który Cię interesuje. To ja już nie wiem...

X-latku drogi:

Rok Numerologiczny : Twoja data urodzenia + rok następny , tzn. np. 10.05.2000 = 10 + 5+2+ 0+0+0 = 8.....8 + 2014 (7) = 15/6,czyli 6.rok numerologiczny

Roki Osobisty (bo zdaje mi się, że to miałeś na myśli) dzień + miesiąc+rok bieżący,czyli 10 + 5 + 2013 = 12/3

Ta osoba jest zatem w 3 roku osobistym i zaczyna 6 rok numerologiczny

Gość AngeloYasmine
Napisano

uczuciową 2 monet Kochankowie As Pucharów Król Buław i dołożone Rydwan, Moc oj będzie się działo ,oj będzie.........nowa milosc wybór i ta szybkość działania,ktoś ci namiesza nieźle w tym życiu ale będziesz zadowolona.....

zawodową 8 buław Kapłanka Sąd i dołożone Koło Cesarz zmiana pracy ale podsunieta przez los ktoś ci zaproponuje nową lepszą posade.....

Napisano

a początek roku myślę,że do okresu śwąt będą znajomości różnego rodzaju, aczkolwiek bez wielkich porywów, natomiast okres świat nastroi Cię bardzo uczuciowo, dobrodusznie i aż będziesz kipieć radością, co zostanie zauważone przez płeć przeciwną i pewnego przystojniaka, ktorego możesz poznać szukając prezentów, a może i gdzieś inadziej, w każdym razie wraz z nowym rokiem kalendarzowym szykuje się nowa znajomość z jednoczesną szasną na nowe uczucie i myślę,że rokująca...a przynajmnej tak zakrawa obecnie w kartach :slonko:

zawodowo będzie sporo obowiązków i aktywnie czas spędzisz w pracy, okres zimowy może być jednym ze spokojniejszych, aczkolwiek widać intwerwencje jakieś nieoczekiwane. Myslę, że wiosna- lato będzie obfitować w liczne wydarznia, gdzie trzeba będzie wykazać zdecydowane szybkie dzaiłanie jak na cesarza pzrystało. Zimnokristość i zdecydowanie będzie wówcas bardzo potzrebne.

• Moderator
Napisano

uczuciowo to nie bedzie dobry rok dla stałych związków dla Ciebie, będziesz się błąkac pomiędzy facetami, bo sama nie bedziesz potrafiła zdecydowac... dwie karty wyboru jako pierwsze... 5 to z reguły przygody, wiec coś tam pewnie wykorzystasz...

zawodowo wiele się może wydarzyć, bo z jednej strony 8 buław mówi o szybkich wydarzeniach, z drugiej karty zasłaniają się kapłanką... sąd tez mówi dość ogólnikowo o sytuacji zawodowej, bo to karta odnawiania starych kontaktów, bliskiej współpracy

Napisano

Uczuciowo: zawierucha, rozterki

Zawodowo:całkiem ciekawie, zostaniesz doceniona, możesz awansować albo zmienić prace na lepszą

Pzd