Gość AngeloYasmine Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Nowy facet i zapytałam się kart Kim będę dla niego do końca tego roku 3 denary Cesarz paź kielichów Mag kurde jednak może ocś być ztej relacji na pewno kimś ważnym on będzie grał pierwsze skrzypce ale nowy początek i ciepła relacja ... A jak wy to widzicie??? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Września 2013 Maestro Napisano 7 Września 2013 On Cię będzie adorował, będa spotkania,jakieś wspólne wyjścia, flirty,rozmowy,czarowanie,ale wszystko zalezne od niego.. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Nie angazowalabym sie w relacje z tym panem. Odnosze wrazenie, ze nie jest to facet dla CIebie. 3denary - cos zostalo wypelnione do konca, cesarz - ktos, kto dziala wg swoich pragnien.zasad i pax kielichow. Gdyby pojawila sie krolowa, powiedzialabym, iz bedziesz dla niego krolowa, ale ten paz.. w podsumie mag, ktory na mysl przywodzi mi, ze pan moze okazac sie czarusiem, bedzie mowil to co chcesz uslyszec a potem zniknie, do innej. Cytuj
panna.marta Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 3 denary Cesarz paź kielichów Mag myślę,że będzie relacja czysto towarzyska, nie wiem czy nawet nie na chwilę. Trochę jakby uzależniona od niego, może jego zdanie będzie narzucone?Nie mniej jednak mam wrażenie,że mag wnosi też dla Ciebie dużo dobrego. Nowe możliwości, doświadczenia. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 koniec relacji ,pan zakończył Cytuj
Trida Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 do końca roku jeszcze 3 miesiące wiec bez paniki wszystko się może zdarzyć tak na prawdę Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 do końca roku jeszcze 3 miesiące wiec bez paniki wszystko się może zdarzyć tak na prawdę Ja nie panikuję tylko stwierdzam fakty:) Cytuj
Trida Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 ale jest jeszcze kilka mce do konca roku daj sobie czas sobie i Wam Cytuj
panna.marta Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 no niestety paź kielichów i rycerz kielichów to panowie na tzw chwilę dzięki za weryfikację. Cytuj
Trida Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 eee niekoniecznie to tez rozwijające sie uczucia, które rosną. To tez moment 'wyboru', kształtowania decyzji co do drugiej połówki Cytuj
panna.marta Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 mi jak wychodzili kielichowi tzn paź lub rycek to uciekali;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi