Skocz do zawartości

Kim będę dla Pana y do końca 2013 roku

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Nowy facet i zapytałam się kart Kim będę dla niego do końca tego roku

3 denary Cesarz paź kielichów Mag

kurde jednak może ocś być ztej relacji na pewno kimś ważnym on będzie grał pierwsze skrzypce ale nowy początek i ciepła relacja ...

A jak wy to widzicie???

• Maestro
Napisano

On Cię będzie adorował, będa spotkania,jakieś wspólne wyjścia, flirty,rozmowy,czarowanie,ale wszystko zalezne od niego..

Napisano

Nie angazowalabym sie w relacje z tym panem. Odnosze wrazenie, ze nie jest to facet dla CIebie.

3denary - cos zostalo wypelnione do konca, cesarz - ktos, kto dziala wg swoich pragnien.zasad i pax kielichow. Gdyby pojawila sie krolowa, powiedzialabym, iz bedziesz dla niego krolowa, ale ten paz.. w podsumie mag, ktory na mysl przywodzi mi, ze pan moze okazac sie czarusiem, bedzie mowil to co chcesz uslyszec a potem zniknie, do innej.

Napisano

3 denary Cesarz paź kielichów Mag

myślę,że będzie relacja czysto towarzyska, nie wiem czy nawet nie na chwilę. Trochę jakby uzależniona od niego, może jego zdanie będzie narzucone?Nie mniej jednak mam wrażenie,że mag wnosi też dla Ciebie dużo dobrego. Nowe możliwości, doświadczenia.

• 2 tygodnie później...
Napisano

do końca roku jeszcze 3 miesiące wiec bez paniki :) wszystko się może zdarzyć tak na prawdę :)

Gość AngeloYasmine
Napisano
do końca roku jeszcze 3 miesiące wiec bez paniki :) wszystko się może zdarzyć tak na prawdę :)

Ja nie panikuję tylko stwierdzam fakty:):)

Napisano

no niestety paź kielichów i rycerz kielichów to panowie na tzw chwilę :( dzięki za weryfikację.

Napisano

eee niekoniecznie ;) to tez rozwijające sie uczucia, które rosną. To tez moment 'wyboru', kształtowania decyzji co do drugiej połówki

Napisano

mi jak wychodzili kielichowi tzn paź lub rycek to uciekali;/