Skocz do zawartości

Rok numerologiczny za Anez

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Nie ma kart więc stawiałąm z taraki

Sfera uczuć - 4 miecze; 2 denary; 3 buławy(jako karta brama dołożyłam )umiarkowanie; paź kielichów----hmhm po stagnacji i spokoju i przewartościowaniu życia posajwi się szansa jakiegoś ciepłego romansu

Sfera zawodowa - moc 3 kielichy 7 mieczy 10 kielichów----kurde nie wiem gdyby nie ta 7 mieczy to bym powiedziała że czekam mnie zmiana pracy na ciekawą i dająca zadowolenie

Sfera finansowa - 2 bulawy kroł buław rycerz buław 10 buław dołożyłam słońće -----same buławy i tu nie wiem kończy 10 buław czyli przeciążenie mimo że pomoże mi mężczyzna ale słońce rozświetli całośc cyzli nie będzie tak źle

Niespodziewane wydarzenia - as pucharów 10 mieczy sprawiedliwosc rycerz kijów-------nioooo nie wiem koniec miłości ....kogoś śmierć bo ta 10 mieczy przy sprawidliwosci hmhm a potem nowy szybki etap dziwne karty

Napisano

Sfera uczuć - 4 miecze; 2 denary; 3 buławy(jako karta brama dołożyłam )umiarkowanie; paź kielichów

przez pewien czas będziesz mogła czuć się jakby wszystko wyglądało inaczej niż powinno, powieje swego rodzaju stagnacją możesz też czasami czuć się jakoś samotna choć niekoniecznie musisz być sama. Później jednak po pewnych zabiegach powinno to się unormować by następnie mogła się poczuć ok ze swoimi emocjami.

Ogólnie więc może być pewien kołowrotek w tej sferze... ostatecznie jednak powinno się wszystko dobrze skończyć ;)

Sfera zawodowa - moc 3 kielichy 7 mieczy 10 kielichów

tu powinno być ok, będziesz prawdopodobnie walczyć o swoje jak przedstawiciel gatunku kotowatych ;) ;P

W każdym razie tu widać sporo zadowolenia choć z siebie sporo będziesz musiała też dać :) i nie osiadać na laurach ;P

Sfera finansowa - 2 bulawy kroł buław rycerz buław 10 buław dołożyłam słońće

tu chyba nie najgorzej, choć kokosów też nie będzie... chyba możliwe są nieprzewidywane wydatki :mysli:

Niespodziewane wydarzenia - as pucharów 10 mieczy sprawiedliwosc rycerz kijów

hmm... nie wiem dlaczego... ale kojarzą mi się z ciążą :bezradny:

Napisano
Nie ma kart więc stawiałąm z taraki

Sfera uczuć - 4 miecze; 2 denary; 3 buławy(jako karta brama dołożyłam )umiarkowanie; paź kielichów----hmhm po stagnacji i spokoju i przewartościowaniu życia posajwi się szansa jakiegoś ciepłego romansu

Sfera zawodowa - moc 3 kielichy 7 mieczy 10 kielichów----kurde nie wiem gdyby nie ta 7 mieczy to bym powiedziała że czekam mnie zmiana pracy na ciekawą i dająca zadowolenie

Sfera finansowa - 2 bulawy kroł buław rycerz buław 10 buław dołożyłam słońće -----same buławy i tu nie wiem kończy 10 buław czyli przeciążenie mimo że pomoże mi mężczyzna ale słońce rozświetli całośc cyzli nie będzie tak źle

Niespodziewane wydarzenia - as pucharów 10 mieczy sprawiedliwosc rycerz kijów-------nioooo nie wiem koniec miłości ....kogoś śmierć bo ta 10 mieczy przy sprawidliwosci hmhm a potem nowy szybki etap dziwne karty

W sferze uczuć po pewnym okresie zastoju, mimo wahań chęć otworzenia się na nową relacje,. Jednak będziesz potrzebowała trochę czasu/ Umiarkowanie/. czy jesteś na to gotowa. Facet może nie odpuszczać, dobrze go sprawdz zanim się zaangażujesz.

W sferze zawodowej musisz wykazać się sprytem a nawet przebiegłością żeby osiągnąć sukces i spełnienie.

W sferze finansowej nie będzie łatwo, musisz wykazać się aktywnością i zaangażowaniem a wszystko pójdzie w dobrym kierunku, pokażą się perspektywy na lepsze.

Niespodziewanie to może być wyjazd co może Ci pokrzyżować sprawy uczuciowe.

Gość AngeloYasmine
Napisano
Sfera uczuć - 4 miecze; 2 denary; 3 buławy(jako karta brama dołożyłam )umiarkowanie; paź kielichów

przez pewien czas będziesz mogła czuć się jakby wszystko wyglądało inaczej niż powinno, powieje swego rodzaju stagnacją możesz też czasami czuć się jakoś samotna choć niekoniecznie musisz być sama. Później jednak po pewnych zabiegach powinno to się unormować by następnie mogła się poczuć ok ze swoimi emocjami.

Ogólnie więc może być pewien kołowrotek w tej sferze... ostatecznie jednak powinno się wszystko dobrze skończyć ;)

tu powinno być ok, będziesz prawdopodobnie walczyć o swoje jak przedstawiciel gatunku kotowatych ;) ;P

W każdym razie tu widać sporo zadowolenia choć z siebie sporo będziesz musiała też dać :) i nie osiadać na laurach ;P

tu chyba nie najgorzej, choć kokosów też nie będzie... chyba możliwe są nieprzewidywane wydatki :mysli:

hmm... nie wiem dlaczego... ale kojarzą mi się z ciążą :bezradny:

W czym ty tu widzisz ciążę??????? no ładnie:)

Napisano
W czym ty tu widzisz ciążę??????? no ładnie:)

No właśnie sama chciałabym wiedzieć gdzie ja ją tu widzę ;P :lol: ale tak jakoś mi się to ułożyło. :szok:

Napisano

Sfera uczuć - 4 miecze; 2 denary; 3 buławy(jako karta brama dołożyłam )umiarkowanie; paź kielichów-

okres jesienny upłynie na skoncetrowaniu się głównie na sobie i włsnych sprawach, ale już wiosną pojawić się mogę rozmowy z kimś, znajomości, które rozkrecą się w okresie letnim i będą sie rozwijać :)

zawodowo będzie dobrze, widać dobrą współpracę, ale uwazaj tam na pltoki czy pomówienia , ewentualnie nie mów o swych prywatnych sprawach za dużo bo na tym tle mogą rodzic się różne domysły. Wszytsko jednak się dobrze skończy :)

mężczyzna Ci da wsparcie finansowe, więc będziesz zadowolona. Po okresie letnim jednka może brakować środków i możesz usilnie wiązać koniec z końcem, ale dasz radę ;)

zaskoczyć Cię może pewien meżczyzna, wobec ktorego masz słabość serca, chyba jednak pokierujesz się ostatecznie rozsądkiem, ale za jakis czas znów się Pan może odezwać. To jakiś karmiczny?

Gość AngeloYasmine
Napisano
Sfera uczuć - 4 miecze; 2 denary; 3 buławy(jako karta brama dołożyłam )umiarkowanie; paź kielichów-

okres jesienny upłynie na skoncetrowaniu się głównie na sobie i włsnych sprawach, ale już wiosną pojawić się mogę rozmowy z kimś, znajomości, które rozkrecą się w okresie letnim i będą sie rozwijać :)

zawodowo będzie dobrze, widać dobrą współpracę, ale uwazaj tam na pltoki czy pomówienia , ewentualnie nie mów o swych prywatnych sprawach za dużo bo na tym tle mogą rodzic się różne domysły. Wszytsko jednak się dobrze skończy :)

mężczyzna Ci da wsparcie finansowe, więc będziesz zadowolona. Po okresie letnim jednka może brakować środków i możesz usilnie wiązać koniec z końcem, ale dasz radę ;)

zaskoczyć Cię może pewien meżczyzna, wobec ktorego masz słabość serca, chyba jednak pokierujesz się ostatecznie rozsądkiem, ale za jakis czas znów się Pan może odezwać. To jakiś karmiczny?

jest jeden karmiczny Daff ale dałam sobie spokój z nim raz na zawsze i nie chce go wogóle znać i tym razem dotrzymam słowa.................choc pojawił się nowy hehehe możesz luknąć we wzajemnej kim będę dla niego do końca roku..............zobaczymy co do pracy masz 100% racji plotkary mam ogromne ,i finansów tez hehehe zobaczymy ale Dziękuję

Napisano

no to ja nie wiem czy ten były karmiczny sie znów nie odezwie do Ciebie :mysli:

no chyba, że to ktoś nowy :haha:

obadam w wolnym czasie :tak:

dziękuje za małą weryfikacje :buziak:

Napisano

Sfera uczuć - 4 miecze; 2 denary; 3 buławy(jako karta brama dołożyłam )umiarkowanie; paź kielichów----tak jabyś narazie się wycofała i coś rozważała,ale w późniejszym okresie dasz sobie szansę, wyciszysz i uspokoisz. Możesz poznać jakiegoś pana.

Sfera zawodowa - moc 3 kielichy 7 mieczy 10 kielichów----ogólnie karty mimo tej 7 mieczy masz dobre.Mogą się pojawić jakieś trudności lub coś co Cię zaniepokoi,ale tak to będzie dobrze i stabilnie. 7 mieczy to raczej tylko Twoje obawy.

Sfera finansowa - 2 bulawy kroł buław rycerz buław 10 buław dołożyłam słońce -----na początku roku numerologicznego powinno być dobrze i stabilnie, później mogą się pojawić cięższe miesiące. Ta 10 buław kojarzy mi się z cięższą sytuacją finansową -brakiem środków to może nie wtedy byłaby 5 denarów,raczej ze zbyt dużymi wydatkami, które Cię obciążą. Słoneczko pokazuje,że wyjdziesz na prosto.

Niespodziewane wydarzenia - as pucharów 10 mieczy sprawiedliwosc rycerz kijów-------tu mi się skorzyła sfera uczuciowa jak to as pucharów, ale coś tu się chyba zdarzy nie do końca przyjemnego, coś będziesz chciała wyjaśnić.

Napisano

Sfera uczuć - 4 miecze; 2 denary; 3 buławy(jako karta brama dołożyłam )umiarkowanie; paź kielichów-- spokojnie, ale nie będzie Ci to przeszkadzało.Później może sie coś zadziać, jakiś Pan na horyzoncie, ale bez porywów namiętności. Mozesz sie wahać i podchodzić do wszystkiego na luzie.

Sfera zawodowa - moc 3 kielichy 7 mieczy 10 kielichów - Może będziesz musiała sie zmierzyć z kimś nowym w pracy, pojawi sie nowe towarzystwo. Zakasać troche rękawy i pokazać swoja pozycję, bo ktoś będzie mieszał. Lub też pojawi sie nowe źródło dochodów, nowe zajęcie, ale raczej dodatkowe (bez umowy lub jakaś umowa o dzieło, zlecenie - nie wiem :). Jednak bardzo pozytywnie. Wyjdzie Ci to na korzyść.

Źle nie będzie, raczej stabilnie. Myśle, że bbędzie dopływ gotówki, poszalejesz na zakupach lub pojawią się inne nieoczekiwane wydatki. Prztłoczy Cię to trochę, ale pozytywnie pod wzledem finansów w tym roku. Jakiś Pan, który da Ci wsparcie może sie też pojawić.

Niespodziewane wydarzenia - as pucharów 10 mieczy sprawiedliwosc rycerz kijów-------Moze rzczywiscie jakis Pan da o sobie znać. Ale widac tu zdecydowaną zmianę, przemyslisz wszystko i dasz spokój.