Gość Shinada Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Kolejny raz was proszę o pomoc ...1........4 ...2...7...5 ...3...8...6 1. Ogólny zarys postaci 2. Jego/Jej zalety 3. Jego/Jej wady 4. To co nas do niej przyciąga 5. Czego od nas oczekuje 6. Czego my oczekujemy 7. Jak potoczy się znajomość w ciągu najbliższych 3 miesięcy 8. Rada 1. 9 trefl- nie wiem, ja trefle zawsze z intuicją kojarzę, więc może to to 2. 9 karo- hojny? 3. K karo- władczy i uparty, musi stawiać na swoim? 4. 9 kier (o)- nie wiem, jakieś zawiedzione serduszko może? 5. 10 karo- forsy? 6. 10 trefl (o)- nie wiem chyba sama czego ja chcę xD 7. W karo- czyżby jakaś zaskakująca wiadomość, która wszystko zmieni? 8. 10 pik- radzą chyba, żebym uważała, zachowała ostrożność, a może żebym do niego pojechała? Mega mam trudności z interpretacją tego dzisiaj. Ale lecę kolumny. 9trefl,9karo,król karo- nie wiem, jakieś problemy z kasą może? 9kier(o),10karo,10trefl(o)- może straty finansowe?hmmm walet karo, 10 pik- podróżż do mojego lubego czyżby? albo jego do mnie? Pomocy. Dzisiaj mam jakiś słaby dzień do interpretacji. Wszystko ładnie szło, a teraz zgubiłam jakoś wątek. Z góry dzięki. Cytuj
karolka365 Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 4. to co was przyciąga to chęć związku, ale oboje się boicie, macie też jakieś niepowodzenia miłosne i to też was hamuje. 5. czego się oczekuje o niekoniecznie pieniędzy, może bardziej skupienia się na sferze materialnej, albo uzwględnienia waszego statusu materialnego. 6. czego wy oczekujecie to faktycznie obije nie wiecie czego... chcecie a boicie się rozczarowania, łez, ogólnie tych wszystkich nieprzyjemności. 7. jak się potoczy... raczej dobrze, będziecie utrzymywać kontakt ze sobą. 8 rada - żebyście częściej się spotykali? albo gdzieś oboje wyjechali. kolumny: on ma jakieś kłopoty finansowe z powodu nieprzemyślanie wydanych pieniędzy. I jak narazie się skupia na tym. W związku z tym wpadnie na pomysł wyjazdu... Nie wiem czy dobrze interpretuje mam nadzieję, że pomogłam Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Kolejny raz was proszę o pomoc ...1........4 ...2...7...5 ...3...8...6 1. Ogólny zarys postaci 2. Jego/Jej zalety 3. Jego/Jej wady 4. To co nas do niej przyciąga 5. Czego od nas oczekuje 6. Czego my oczekujemy 7. Jak potoczy się znajomość w ciągu najbliższych 3 miesięcy 8. Rada 1. 9 trefl- Troskliwy, ale też nieufny, 9 trefl, przy osobówce, często oznacza zazdrośnika 2. 9 karo- Przedsiębiorczy, zaradny życiowo, ważne są dla niego potrzeby drugiej osoby. 3. K karo- Ambitny, ja bym odebrała go jako człowieka, który czasem może stawiać pracę, zarobki ponad wszystko. 4. 9 kier (o)- Wzajemne rozdarcia, tak jak Karolka napisała 5. 10 karo- Niee, no nie chodzi o pieniążki Raczej o wzajemny szacunek, dawanie i branie, uzupełnianie się. 6. 10 trefl (o)- Odmiany, czegoś zupełnie nowego, lepszego. 7. W karo- Dobrze, nawet bardzo dobrze, tylko musisz troszkę cieplej podejść, nie bać się, zaufać mu. 8. 10 pik- Podpisuje się pod tym co napisała Karolka, musicie więcej czasu ze sobą spędzać, bo 10 pik pokazuje 'oddalenie' Mega mam trudności z interpretacją tego dzisiaj. Ale lecę kolumny. 9trefl,9karo,król karo- 9kier(o),10karo,10trefl(o)- walet karo, 10 pik- Problemy z pieniążkami, ale i zbyt wysokimi ambicjami. Powinniście więcej czasu spędzać, ze sobą, on na dzień dzisiejszy tego potrzebuje, nabroił sobie gdzieś w sprawach osobistych i potrzeba mu teraz takiego ramienia do 'wypłakania' i pogłaskania po głowie, z zapewnieniem, że wszystko będzie dobrze Pomocy. Dzisiaj mam jakiś słaby dzień do interpretacji. Wszystko ładnie szło, a teraz zgubiłam jakoś wątek. Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Shinada Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Obie macie racje, jest oddalenie. Takie na 2,5tys km No i zazdrośnik też jest. Dziękuję Wam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi