Gość Asmic Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 :bejsbolmj6:Forumowe Ezo Gangsta:bejsbolmj6: Ostatnio słyszy się, że na forum grasuje kilka osobników nieznanego gatunku. Mówi się, że są wszędzie i nikt nie ucieknie przed ich oczami i gniewem, którego skutki mogą być nieobliczalne. Prosimy o zachowanie ostrożności i w razie czego o natychmiastowy kontakt! Adam i jego ręce, ktore leczą...pomasuje główkę i wyzdrowiejesz za minutkę potem dmuchnie, powie słowo i znów będziesz jak na nowo Szaman siedzi sobie cicho, bo z obiadem dzisiaj licho jak zadrzesz z nami skończysz w celi jak Ci trzej za nami w bieli popatrz na nas na mój flou to nasz gangsta stajl jest ziom :yo: Cytuj
Gość Asmic Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 lubimy poczuć smak wolności, są też chwile na czułości a tu już idziemy w miasto, Szamanowi jest już ciasno coś tam chowa, coś przed nami, dawno już nie widział tylu samic dawaj brachu, ręce w boki powtarzajcie nasze kroki jestem Adam za mną Nyga z nami jest cała ekipa poczuj rytm poczuj stajl to jest wlaśnie EzoGangsta Stajl! Zachęcamy do obejrzenia naszego teledysku! [video=youtube;xat1GVnl8-k] Dialogi: Asmic Obsada: Bakea Pomysł: wspólny Cytuj
Gość bakea Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Hahahaha Asmic.. po prostu umre // całą noc się śmiałam ..mam zakwasy hahaha Cytuj
Kobalt60 Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 a ja sie pytam czemu mam facjetę dresa Cytuj
Gość Asmic Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 a ja sie pytam czemu mam facjetę dresa Bakusia zajmowała się doborem obsady i wcieliła Cię w lidera grupy Cytuj
Czarli Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 hehe, gratuluje pomysłu i doboru postaci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi