Gość Mana Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Na nowy rok numerologiczny zdaje się, że jako numerologiczna 2 z 11 wchodzę w 9 rok numerologiczny Ogólna aura roku-> as mieczy dociągnęłam 7 kielichów i dociągnęłam jeszcze rycerz kielichów ->s. 9 Pustelnik Hmmm… chyba jest szansa, że zrozumiem, w którą stronę chcę iść… Sfera uczuć – 5 buław +7 mieczy +5 mieczy -> s. 17 Gwiazda Ło matko spokojnie chyba nie będzie…. I czasami przyjdzie powalczyć o swoje… Sfera zawodowa – król kielichów + król buław + 3 buław -> s. 15 Diabeł Czyżby jakaś praca się szykowała?? Sfera finansowa – królowa pentakli + 10 kielichów + królowa kielichów –> s. 6 Kochankowie Chyba możliwy jakich przypływ gotówki Niespodziewane wydarzenia – 3 pentakli + 4 mieczy + Księżyc -> s. 13 Śmierć Ehm…. Nie wiem może to dotyczy pracy, którą dostanę ? Może też to dotyczyć jakieś współpracy z jakimiś ludźmi Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Ogólna aura roku-> as mieczy dociągnęłam 7 kielichów i dociągnęłam jeszcze rycerz kielichów ->s. 9 Pustelnik ogolnie koncetracja na planowaniu i zastanawianiu się co chciałabyś zrealizować. Już samo planowanie będzie nastrajać Cię pozytywnie Sfera uczuć – 5 buław +7 mieczy +5 mieczy -> s. 17 Gwiazda w uczuciach będą małe flirty i zauroczenia, tylko tyle albo az tyle bo jeszcze Twoje wnętrze nie czuje się gotowe obdarzyć i przyjąć miłość, z tego powodu możesz unikać pogłębiania relacji, blokować się wbrew swemu sercu, ale karta sumy pięknie pokazuje, że co się odwlecze to nie uciecze i widać, że szasne na uczucia będą Sfera zawodowa – król kielichów + król buław + 3 buław -> s. 15 Diabeł tu będzie zadowolenie jakieś i rozwój własny w sferze zadowodej, troszkę może czekać Cię niepewności albo adrenaliny i stresu, ale wszystko jest potrzebne do uzyskania doświadczeń i pewności własnej w wykonywaniu zawodu Sfera finansowa – królowa pentakli + 10 kielichów + królowa kielichów –> s. 6 Kochankowie pieniązki będą, jak troszke ich będzie brakować (choć tutaj tego nie widać) to zawsze będzie można liczyć na pomocną dłoń Niespodziewane wydarzenia – 3 pentakli + 4 mieczy + Księżyc -> s. 13 Śmierć neispodziewanie pewną znajomość zakończysz podążając w innym kierunku. Pamiętaj jednak by słuchać swego serca i nie kierować się podszeptami lęku i strachu, który jest w każdym z nas....takie boboki ma każdy...ale od Ciebie zależy czy poddasz się im czy wręcz przeciwnie i zaczniesz walczyć z nimi o siebie...nie poddawaj się bo potem będzie Ci smutno. Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Dziękuję bardzo kochana Daff proszę bardzo Cytuj
Gość ANEZ Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Na nowy rok numerologiczny zdaje się, że jako numerologiczna 2 z 11 wchodzę w 9 rok numerologiczny Ogólna aura roku-> as mieczy dociągnęłam 7 kielichów i dociągnęłam jeszcze rycerz kielichów ->s. 9 Pustelnik Hmmm… chyba jest szansa, że zrozumiem, w którą stronę chcę iść… Sfera uczuć – 5 buław +7 mieczy +5 mieczy -> s. 17 Gwiazda Ło matko spokojnie chyba nie będzie…. I czasami przyjdzie powalczyć o swoje… Sfera zawodowa – król kielichów + król buław + 3 buław -> s. 15 Diabeł Czyżby jakaś praca się szykowała?? Sfera finansowa – królowa pentakli + 10 kielichów + królowa kielichów –> s. 6 Kochankowie Chyba możliwy jakich przypływ gotówki Niespodziewane wydarzenia – 3 pentakli + 4 mieczy + Księżyc -> s. 13 Śmierć Ehm…. Nie wiem może to dotyczy pracy, którą dostanę ? Może też to dotyczyć jakieś współpracy z jakimiś ludźmi Ogólna aura roku odpowiada 9roku numerologicznego. Trzeba przeciąć i odciąć się od tego co było i jest obecnie i zacząć realizować siebie, swoje marzenia i tutaj duży wpływ na porządki w Twoim życiu będzie miał mężczyzna. W sferze uczuć musisz wykazać się intelektem, sprytem, zawalczyć o swoje by zwyciężyć. W sferze zawodowej myślenie przerodzi się w działanie i pokażą się perspektywy na przyszłość , może być propozycja pracy na wyjeździe. W finansach możesz być zdana na rodzinę ale będziesz właśnie chciała podjąć decyzje dotyczącą pracy /sfera zawodowa/ żeby się usamodzielnić. To niespodziewane wydarzenie to zdaje mi się że będzie Twój wyjazd, pokonasz swoje obawy i niepewność bo jej nabierzesz/Smierć/ Cytuj
Gość Mana Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Jeszcze raz dziękuję Wam bardzo :energia: :energia: Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Ogólna aura roku-> as mieczy dociągnęłam 7 kielichów i dociągnęłam jeszcze rycerz kielichów ->s. 9 Pustelnik rozważanie czegoś, ocenianie, może trochę oddawanie się marzeniom czy to jest realne,ale ostatecznie zdecydujesz się to coś zorbić i będziesz szukać dobrej drogi. Sfera uczuć – 5 buław +7 mieczy +5 mieczy -> s. 17 Gwiazda no takie skrajne karty.Będzie chyba troszkę patyczkowania się z samym sobą. Takie troche skrajne emocje,ale to chyba będzie miało na celu szukanie szczęścia i oczyszczenie się. Sfera zawodowa – król kielichów + król buław + 3 buław -> s. 15 Diabeł łane karty,ale ten diabeł na końcu...ktoś chyba Ci pomoże w czymś,ale uważaj bo nie wiem czy to do końca będzie szczere/uczciwe. Sfera finansowa – królowa pentakli + 10 kielichów + królowa kielichów –> s. 6 Kochankowie no gotówka będzie na bank,ale Tobie jakby ciągle było mało? Niespodziewane wydarzenia – 3 pentakli + 4 mieczy + Księżyc -> s. 13 Śmierć odcięcie się od czegoś albo kogoś co może wydać Ci się nie uczciwe.Może to wynika z pytania o strefę zawodową? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi