Skocz do zawartości

Rok numerologiczny Airi, za dziewczynami

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na nowy rok numerologiczny zdaje się, że jako numerologiczna 2 z 11 wchodzę w 9 rok numerologiczny :mysli:

Ogólna aura roku-> as mieczy dociągnęłam 7 kielichów i dociągnęłam jeszcze rycerz kielichów ->s. 9 Pustelnik

Hmmm… chyba jest szansa, że zrozumiem, w którą stronę chcę iść…

Sfera uczuć – 5 buław +7 mieczy +5 mieczy -> s. 17 Gwiazda

Ło matko :szok: spokojnie chyba nie będzie…. I czasami przyjdzie powalczyć o swoje…

Sfera zawodowa – król kielichów + król buław + 3 buław -> s. 15 Diabeł

Czyżby jakaś praca się szykowała??

Sfera finansowa – królowa pentakli + 10 kielichów + królowa kielichów –> s. 6 Kochankowie

Chyba możliwy jakich przypływ gotówki :mysli:

Niespodziewane wydarzenia – 3 pentakli + 4 mieczy + Księżyc -> s. 13 Śmierć

Ehm…. Nie wiem może to dotyczy pracy, którą dostanę ? Może też to dotyczyć jakieś współpracy z jakimiś ludźmi :mysli:

Napisano

Ogólna aura roku-> as mieczy dociągnęłam 7 kielichów i dociągnęłam jeszcze rycerz kielichów ->s. 9 Pustelnik

ogolnie koncetracja na planowaniu i zastanawianiu się co chciałabyś zrealizować. Już samo planowanie będzie nastrajać Cię pozytywnie :okok:

w uczuciach będą małe flirty i zauroczenia, tylko tyle albo az tyle bo jeszcze Twoje wnętrze nie czuje się gotowe obdarzyć i przyjąć miłość, z tego powodu możesz unikać pogłębiania relacji, blokować się wbrew swemu sercu, ale karta sumy pięknie pokazuje, że co się odwlecze to nie uciecze i widać, że szasne na uczucia będą :serce:

tu będzie zadowolenie jakieś i rozwój własny w sferze zadowodej, troszkę może czekać Cię niepewności albo adrenaliny i stresu, ale wszystko jest potrzebne do uzyskania doświadczeń i pewności własnej w wykonywaniu zawodu :slonko:

Sfera finansowa – królowa pentakli + 10 kielichów + królowa kielichów –> s. 6 Kochankowie

pieniązki będą, jak troszke ich będzie brakować (choć tutaj tego nie widać) to zawsze będzie można liczyć na pomocną dłoń

neispodziewanie pewną znajomość zakończysz podążając w innym kierunku. Pamiętaj jednak by słuchać swego serca i nie kierować się podszeptami lęku i strachu, który jest w każdym z nas....takie boboki ma każdy...ale od Ciebie zależy czy poddasz się im czy wręcz przeciwnie i zaczniesz walczyć z nimi o siebie...nie poddawaj się bo potem będzie Ci smutno.

Napisano
Na nowy rok numerologiczny zdaje się, że jako numerologiczna 2 z 11 wchodzę w 9 rok numerologiczny :mysli:

Hmmm… chyba jest szansa, że zrozumiem, w którą stronę chcę iść…

Ło matko :szok: spokojnie chyba nie będzie…. I czasami przyjdzie powalczyć o swoje…

Czyżby jakaś praca się szykowała??

Chyba możliwy jakich przypływ gotówki :mysli:

Ehm…. Nie wiem może to dotyczy pracy, którą dostanę ? Może też to dotyczyć jakieś współpracy z jakimiś ludźmi :mysli:

Ogólna aura roku odpowiada 9roku numerologicznego. Trzeba przeciąć i odciąć się od tego co było i jest obecnie i zacząć realizować siebie, swoje marzenia i tutaj duży wpływ na porządki w Twoim życiu będzie miał mężczyzna.

W sferze uczuć musisz wykazać się intelektem, sprytem, zawalczyć o swoje by zwyciężyć.

W sferze zawodowej myślenie przerodzi się w działanie i pokażą się perspektywy na przyszłość , może być propozycja pracy na wyjeździe.

W finansach możesz być zdana na rodzinę ale będziesz właśnie chciała podjąć decyzje dotyczącą pracy /sfera zawodowa/ żeby się usamodzielnić.

To niespodziewane wydarzenie to zdaje mi się że będzie Twój wyjazd, pokonasz swoje obawy i niepewność bo jej nabierzesz/Smierć/

Napisano

rozważanie czegoś, ocenianie, może trochę oddawanie się marzeniom czy to jest realne,ale ostatecznie zdecydujesz się to coś zorbić i będziesz szukać dobrej drogi.

no takie skrajne karty.Będzie chyba troszkę patyczkowania się z samym sobą. Takie troche skrajne emocje,ale to chyba będzie miało na celu szukanie szczęścia i oczyszczenie się.

łane karty,ale ten diabeł na końcu...ktoś chyba Ci pomoże w czymś,ale uważaj bo nie wiem czy to do końca będzie szczere/uczciwe.

no gotówka będzie na bank,ale Tobie jakby ciągle było mało?

odcięcie się od czegoś albo kogoś co może wydać Ci się nie uczciwe.Może to wynika z pytania o strefę zawodową?