Farfalla209 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Świat XXI . 10 Mieczy . Kapłanka II -> Siła XI / Kapłanka II Nie sprzeda się jeszcze. Edytowane 7 Września 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 jeszcze się nei sprzeda, ale jesteś odpowiednio zdeterminowana i wytrwałością uzyskasz to czego pragniesz czyli sprzedaż mieszkania. Jednak w czasie o ktory pytasz lub odgórne sobie założyłaś nie sprzeda się jeszcze. z sumy wychodzi mi Siła/Kapłanka, która tym mocniej podkreśla by wykorzystać swoją mądrość i doświadczenie w sprzedaży. Cytuj
Farfalla209 Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 O, faktycznie . Machnęłam się w liczeniu. To faktycznie sprzeda się, tylko trzeba być cierpliwym, kapłanka mi się dobitnie kojarzy z cierpliwością . A ogólnie mama sprzedaje to mieszkanie, nie ja, nie zaznaczyłam tego . Dzięki Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 O, faktycznie . Machnęłam się w liczeniu. To faktycznie sprzeda się, tylko trzeba być cierpliwym, kapłanka mi się dobitnie kojarzy z cierpliwością . A ogólnie mama sprzedaje to mieszkanie, nie ja, nie zaznaczyłam tego . Dzięki Jeśli więc mama sprzedaje to rozkład pokazał w Kapłance mamę, ktora ma sporą intuicję. Niech z niech czyni użytek nawet w takiej sprawie jak sprzedaż mieszkanka, tylko niech cierpliwa będzie jak pisalam Cytuj
panna.marta Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Wiecie co mi się nasuneła jedna myśl, rzeczywiście nie sprzeda się,ale tu jakby leżał jakiś bład w działaniu, prawdopodobnie coś na tle formalnym co mogłoby być przyczną niedużego opóźnienia. Zalecana jest cierpliwość i rozwaga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi