Skocz do zawartości

Czy mieszkanie mamy sprzeda się do końca grudnia 2013?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Świat XXI . 10 Mieczy . Kapłanka II -> Siła XI / Kapłanka II

Nie sprzeda się jeszcze.

Edytowane przez Farfalla209
Napisano

jeszcze się nei sprzeda, ale jesteś odpowiednio zdeterminowana i wytrwałością uzyskasz to czego pragniesz czyli sprzedaż mieszkania. Jednak w czasie o ktory pytasz lub odgórne sobie założyłaś nie sprzeda się jeszcze.

z sumy wychodzi mi Siła/Kapłanka, która tym mocniej podkreśla by wykorzystać swoją mądrość i doświadczenie w sprzedaży.

Napisano

O, faktycznie :). Machnęłam się w liczeniu. To faktycznie sprzeda się, tylko trzeba być cierpliwym, kapłanka mi się dobitnie kojarzy z cierpliwością :). A ogólnie mama sprzedaje to mieszkanie, nie ja, nie zaznaczyłam tego :). Dzięki

Napisano
O, faktycznie :). Machnęłam się w liczeniu. To faktycznie sprzeda się, tylko trzeba być cierpliwym, kapłanka mi się dobitnie kojarzy z cierpliwością :). A ogólnie mama sprzedaje to mieszkanie, nie ja, nie zaznaczyłam tego :). Dzięki

Jeśli więc mama sprzedaje to rozkład pokazał w Kapłance mamę, ktora ma sporą intuicję. Niech z niech czyni użytek nawet w takiej sprawie jak sprzedaż mieszkanka, tylko niech cierpliwa będzie jak pisalam :tak:

Napisano

Wiecie co mi się nasuneła jedna myśl, rzeczywiście nie sprzeda się,ale tu jakby leżał jakiś bład w działaniu, prawdopodobnie coś na tle formalnym co mogłoby być przyczną niedużego opóźnienia. Zalecana jest cierpliwość i rozwaga.