Skocz do zawartości

Nowa praca

carolinosss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W związku że w końcu udało mi się znaleźć pracę zapytałam się kart czy praca która dostałam tutaj ( na miejscu)to była dobrze podjęta decyzja która przyniesie mi szczęście i spełnienie?

2 kielichów

Gwiazda

3 denarów (odw)

W 2 kielichów widzę prace która przynosi szczęście, dobra współpracę i nowe, dobre przyjaźnie.

Gwiazda mówi mi o końcu drogi, pewnie tych poszukiwań owej pracy, o ukojeniu i osiągnięciu celu. Zwycięstwo :)

Ale ta trójka denarów wskazuje na mój brak umiejętności, talentu a zarazem brak chceci do pracy z mojej strony ( lenistwo) . Pokazuje też problemy finansowe - i tego najbardziej się obawiam bo praca jest odpowiedzialna i za długi sama musiała bym płacić.

Wszystko pięknie, ładnie ale ta ostatnia karta mnie zmartwiła bo nie chce popaść w jakieś długi poprzez ta prace.

Myślicie ze ta 3 denarów odwróconana jest aż tak zła?

Napisano

Wygląda na to,że to jest coś co bardzo lubisz robić, praca którą chciałabyś na pewno wykonywać, może praca z powołania. Gwiazda takze wskazuje na to,że Twój ofpowiedni czas, moment i pasja, ale odwrócona 3 denarów, może wskazywać to,że nie do końca włożysz w to serce. Na to może wpływać dużo rzeczy,ale ponieważ to denary możliwe,że dlatego,że nie do końca będzie to może stanowisko czy sama propozycja nie będzie Cię motywowała wystarczająco do pracy.

• Lubię to! 1
Napisano

Karta 2 puch i Gwiazdy mówi, że to była dobra decyzja, dobrze zrobiłaś podejmując tę pracę, nawiążesz kontakty/znajomości - a nawet zyskasz przyjaciółkę

od serca - bo 2puch z Gwiazdą wg mnie mówią o b. bliskiej zażyłości emocjonalnej.

3 den odwr - nie zrażaj się tym, że jest odwr, - zapewne chodzi o to, że Twoje ambicje będą większe - a ta praca Ci tego nie zapewni..

ALE to już przyszłość - to ZNAK - że zmienisz prace, aby się rozwijać -

Na teraz jest OK :):)

• Lubię to! 1
Napisano

2 kielichów , Gwiazda , 3 denarów (odw) => suma XX Sąd ostateczny

Praca zapowiada się bardzo fajnie, będziesz się dobrze czuła i odnajdziesz tam swoje miejsce, jednak za jakiś czas będziesz chciała iść dalej, znudzisz się tą pracą i będziesz szukać czegoś nowego :). Jednak na razie ta praca wydaje się być dobrze skrojona na Twoje potrzeby :). Powodzenia!

• Lubię to! 1
Napisano
W związku że w końcu udało mi się znaleźć pracę zapytałam się kart czy praca która dostałam tutaj ( na miejscu)to była dobrze podjęta decyzja która przyniesie mi szczęście i spełnienie?

2 kielichów

Gwiazda

3 denarów (odw)

będziesz się dobrze dogadywać z ludźmi, będzie fajna atmosfera, ale faktycznie nie spełni Twoich ambicji, za jakiś czas będziesz szukać czegoś nowego, ale na teraz to jest bardzo dobra praca:-) powodzenia!

Napisano

Wszystko jest ladnie, natomiast problemem moze byc wprawdzie, ze zapalu Ci nie zabraknie, ale bedzie towarzyszyla Ci taka bezkierunkowosc, bezcelowosc. Jakbys tak pracowala dla samego pracowania, ale nie do konca tam sie spelniala. Niby duzo planow, niby duzo by sie dzialo, a ostatecznie bez wiekszego efektu.

Z podsumow masz XX Sad i XXII Glupca z IV Cesarzem. Ogolnie musisz wziac pod uwage, ze poczatku wlasnie takie beda, niekoniecznie jakos konkretnie ukierunkowane. Ale nie poddawaj sie, rob swoje, patrz na wyrost i z czasem powinno sie z tego cos wyklarowac.