Gość AngeloYasmine Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Nowy facet i trzeba było go sprawdzić o co mu chodzi względem mnie...Dziękuję Inez za karty i twoje serce:)Dziwny ten rtg niby fajny ale zakończneie nie takie 1 Jego intencje wobec Ciebie x1królowa mieczy-----on lubi zimne na pozór kobiety które mają swoje zdanie 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1wiezą--on chce żebym mu zburzyła jakiejś skostniałe zasady w jego życiu 3 Jak Cię postrzega x1rycerz kielichów---podobam mu się 4 Co Tobie może dać x1paź buław----na razie podryw randki smsy mile spędzanie czasu 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x13 denarów---chce rozwoju relacji 6 Co ukrywa x3 kochankowie 4 kiel rycerz mieczy ---ukrywa że nie wie czego tak naprawdę ode mnie chce 7 Czego Ty oczekujesz x1 7 buław----chce żeby o mnie zawalczył 8 Co możesz dać z siebie x1król mieczy------kurde nie wyzwoliłam się jeszcze po byłym facecie 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 gwiaz\da]----rokuje ciepło choć gwiazda jest złudna 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 8 mieczy rycerz denarów paź denarów ----on chyba zaproponuje spotkanie jaką srandkę 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 buław cesarz 10 mieczy---( dołożone na 10 mieczy as bułław i 6 kielichów) nie wiem zakońcozna zostanie z jego inicjatywy????? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1królowa mieczy-----mysle ze intencje tutaj sa bardzo niesmiale, bo widzi Cie jak trudna do zdobycia i moze nie wierzyc we wlasne sily czyli boi sie cokolwiek zrobic, co daje ze jego intencje sa ale takie jakby ich nie bylo. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1wiezą--Ty masz zrobic jakis krok 3 Jak Cię postrzega x1rycerz kielichów---Mniam! 4 Co Tobie może dać x1paź buław----jakies namietne chwile ;> 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x13 denarów--- obserwuje, patrzy co robisz, moze czeka na moment odpowiedni.. 6 Co ukrywa x3 kochankowie 4 kiel rycerz mieczy --- ukrywa, ze poza toba sie zastanawia jeszcze nad kims 7 Czego Ty oczekujesz x1 7 buław----chce żeby o mnie zawalczył 8 Co możesz dać z siebie x1król mieczy------na ta chwile, nie za wiele 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 gwiaz\da]----sa fajne wyobrazenia 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 8 mieczy rycerz denarów paź denarów --- Zadnch dzialan nie bedzie 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 buław cesarz 10 mieczy---( dołożone na 10 mieczy as bułław i 6 kielichów) Szybko sie skonczy ta relacja Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1królowa mieczy-----mysle ze intencje tutaj sa bardzo niesmiale, bo widzi Cie jak trudna do zdobycia i moze nie wierzyc we wlasne sily czyli boi sie cokolwiek zrobic, co daje ze jego intencje sa ale takie jakby ich nie bylo. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1wiezą--Ty masz zrobic jakis krok 3 Jak Cię postrzega x1rycerz kielichów---Mniam! 4 Co Tobie może dać x1paź buław----jakies namietne chwile ;> 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x13 denarów--- obserwuje, patrzy co robisz, moze czeka na moment odpowiedni.. 6 Co ukrywa x3 kochankowie 4 kiel rycerz mieczy --- ukrywa, ze poza toba sie zastanawia jeszcze nad kims 7 Czego Ty oczekujesz x1 7 buław----chce żeby o mnie zawalczył 8 Co możesz dać z siebie x1król mieczy------na ta chwile, nie za wiele 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 gwiaz\da]----sa fajne wyobrazenia 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 8 mieczy rycerz denarów paź denarów --- Zadnch dzialan nie bedzie 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 buław cesarz 10 mieczy---( dołożone na 10 mieczy as bułław i 6 kielichów) Szybko sie skonczy ta relacja Dzięki zobaczymy Cytuj
bridaa Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 z tego raczej nie wyniknie nic konkretnego, pan może byc z kims w zwiazku, albo mieć inną alternatywę, owszem podobasz mu sie ale rozwojowej relacji to tu nie widać Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Weryfikacja !!! koniec relacji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Września 2013 Maestro Napisano 20 Września 2013 Weryfikacja !!! koniec relacji As Buław i 6 kielichów informują o tym, ze on jeszcze sie zaznaczy w Twoim życiu:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi