Skocz do zawartości

rtg nowego pana

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Nowy facet i trzeba było go sprawdzić o co mu chodzi względem mnie...Dziękuję Inez za karty i twoje serce:)Dziwny ten rtg niby fajny ale zakończneie nie takie

1 Jego intencje wobec Ciebie x1królowa mieczy-----on lubi zimne na pozór kobiety które mają swoje zdanie

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1wiezą--on chce żebym mu zburzyła jakiejś skostniałe zasady w jego życiu

3 Jak Cię postrzega x1rycerz kielichów---podobam mu się

4 Co Tobie może dać x1paź buław----na razie podryw randki smsy mile spędzanie czasu

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x13 denarów---chce rozwoju relacji

6 Co ukrywa x3 kochankowie 4 kiel rycerz mieczy ---ukrywa że nie wie czego tak naprawdę ode mnie chce

7 Czego Ty oczekujesz x1 7 buław----chce żeby o mnie zawalczył

8 Co możesz dać z siebie x1król mieczy------kurde nie wyzwoliłam się jeszcze po byłym facecie

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 gwiaz\da]----rokuje ciepło choć gwiazda jest złudna

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 8 mieczy rycerz denarów paź denarów ----on chyba zaproponuje spotkanie jaką srandkę

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 buław cesarz 10 mieczy---( dołożone na 10 mieczy as bułław i 6 kielichów)

nie wiem zakońcozna zostanie z jego inicjatywy?????

Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1królowa mieczy-----mysle ze intencje tutaj sa bardzo niesmiale, bo widzi Cie jak trudna do zdobycia i moze nie wierzyc we wlasne sily czyli boi sie cokolwiek zrobic, co daje ze jego intencje sa ale takie jakby ich nie bylo. :o

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1wiezą--Ty masz zrobic jakis krok

3 Jak Cię postrzega x1rycerz kielichów---Mniam!

4 Co Tobie może dać x1paź buław----jakies namietne chwile ;>

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x13 denarów--- obserwuje, patrzy co robisz, moze czeka na moment odpowiedni..

6 Co ukrywa x3 kochankowie 4 kiel rycerz mieczy --- ukrywa, ze poza toba sie zastanawia jeszcze nad kims

8 Co możesz dać z siebie x1król mieczy------na ta chwile, nie za wiele

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 gwiaz\da]----sa fajne wyobrazenia

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 8 mieczy rycerz denarów paź denarów --- Zadnch dzialan nie bedzie

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 buław cesarz 10 mieczy---( dołożone na 10 mieczy as bułław i 6 kielichów) Szybko sie skonczy ta relacja

Gość AngeloYasmine
Napisano
1 Jego intencje wobec Ciebie x1królowa mieczy-----mysle ze intencje tutaj sa bardzo niesmiale, bo widzi Cie jak trudna do zdobycia i moze nie wierzyc we wlasne sily czyli boi sie cokolwiek zrobic, co daje ze jego intencje sa ale takie jakby ich nie bylo. :o

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1wiezą--Ty masz zrobic jakis krok

3 Jak Cię postrzega x1rycerz kielichów---Mniam!

4 Co Tobie może dać x1paź buław----jakies namietne chwile ;>

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x13 denarów--- obserwuje, patrzy co robisz, moze czeka na moment odpowiedni..

6 Co ukrywa x3 kochankowie 4 kiel rycerz mieczy --- ukrywa, ze poza toba sie zastanawia jeszcze nad kims

8 Co możesz dać z siebie x1król mieczy------na ta chwile, nie za wiele

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 gwiaz\da]----sa fajne wyobrazenia

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 8 mieczy rycerz denarów paź denarów --- Zadnch dzialan nie bedzie

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 buław cesarz 10 mieczy---( dołożone na 10 mieczy as bułław i 6 kielichów) Szybko sie skonczy ta relacja

Dzięki zobaczymy

Napisano

z tego raczej nie wyniknie nic konkretnego, pan może byc z kims w zwiazku, albo mieć inną alternatywę, owszem podobasz mu sie ale rozwojowej relacji to tu nie widać

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano
Weryfikacja !!! koniec relacji

As Buław i 6 kielichów informują o tym, ze on jeszcze sie zaznaczy w Twoim życiu:)