Skocz do zawartości

spotkanie

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

jak przebiegnie moje spotkanie z pewnym chłopakiem.

Jak przebiegnie spotkanie?

Giermek pucharów, umiarkowanie, sprawiedliwość-> gwiazda

bardzo wesoło, może lekko flirtująco,ale też bez ekscesów...nie wiem co tu ma oznaczać sprawiedliwość,ale może ktoś będzie zbyt poważny, na dystants ws do drugiej osoby?

Czy mi się bedzie podobać?

4 buławy, 3 buławy, król mieczy->wieża

na początku chyba będzie mi się podobało,ale potem to już chyba będę chciała się ewakuować?

Czy jemu się będzie podobać?

Giermek pucharów, królowa mieczy, umiarkowanie-> gwiazda

trochę będzie flirtował a ja jakbym była niedostępna?

Czy po tym spotkaniu jeszcze kiedyś się umówimy/spotkamy?

5 denarow, as mieczy, rydwan-> mag

ktoś chyba będzie się zastanawiał czy warto...ale powinno być jeszcze spotkanie

Będę wdzięczna za Wasze wskazówki.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Giermek pucharów, umiarkowanie, sprawiedliwość-

--- mnie również "ochłodziła" Sprawiedliwość - bo tej katy nie można zbagatelizować - wydaje mi się, że MIMO ciepłych uczuć, starania się aby wszystko wypadło ok, to jednak na koniec odezwie się jakieś wyrachowanie, chłód..

Czy mi się będzie podobać?

4 buławy, 3 buławy, król mieczy

---- tak, spodoba Ci się i zaintryguje , ale będziesz czuła bardzo duży dystans, wręcz opór czy w to wchodzić..

Giermek pucharów, królowa mieczy, umiarkowanie-

--- On niepewnie, acz pozytywnie podejdzie - zwróć uwagę Marto: Giermek Puch-QMieczy - czy między Wami nie istnieje "coś" co dla Niego umniejszałoby jego

poczucie wartości?

ON CHCE, -------- ale czy będzie się starał, to będzie zależało od Ciebie , od Twojej postawy wobec niego.

Napisano

--- On niepewnie, acz pozytywnie podejdzie - zwróć uwagę Marto: Giermek Puch-QMieczy - czy między Wami nie istnieje "coś" co dla Niego umniejszałoby jego

poczucie wartości?

chyba nie a o czym dokładnie myślisz?

Napisano (edytowane)

Moim zdaniem będzie spokojne, będziecie sobie rozmawiać kumplowsko do wieczora, bez większych fajerwerków

Będziesz bardzo zadowolona, że spotkanie doszło do skutku, jednak może się okazać, że wyobrażałaś sobie to trochę inaczej... Myślę, że jego sobie wyobrażałaś inaczej. Jako Króla Mieczy, a on raptem się okaże Giermkiem Pucharów...

Tak, zapatrzony w Ciebie, ale zachowując umiarkowanie i dystans. Albo faktycznie, to Ty będziesz zdystansowana od niego ;).

On będzie chciał, ale chyba nie zbyt prędko wyjdzie z propozycją, jakby się bał i za wiele o tym rozmyślał :)

Edytowane przez Farfalla209
błąd
Napisano

Chęć do flirtów na początku będzie wyczuwalna i w ogóle takie będzie Wasze nastawienie na to spotkanie. Jednak w trakcie rozmów stonujecie takie nastawienie i zakończy się to tak jakoś bardzo formalnie, bez szczególnych emocji. Chociaż Gwiazda w podsumie mówi, że jeszcze mogą być okazje na spotkania z nim i także podczas nich takiego większego luzu.

W ogóle to powinno się Ci podobać, ale Ty spojrzysz na to mimo wszystko krytycznie. Odezwą się Twoje osobiste wymagania (nie wiedziałem, że Ci tak jest trudno dogodzić, że takie jakieś tam wymagania masz, w końcu jakby nie było to Wasze pierwsze spotkanie). W sumie, może już i po całym spotkaniu spojrzysz na to krytycznie. Może będziesz oczekiwała od chłopaka jakichś lepszych zdolności intelektualnych, spodziewałabyś się lepszej jego samorealizacji w życiu.

Będzie nastawiony flirciarsko, ale odbierze Ciebie jako tę Królową Mieczy właśnie. Chłodną, intelektualistkę, poważnie myślącą o życiu. Także bez szczególnych uniesień to odbierze, ale może nie zrezygnować z Ciebie mimo wszystko i robić sobie nadzieję na dalszy kontakt z Tobą w przyszłości (Gwiazda w podsumie).

Potem będzie bez jakiegoś większego znaku z Twojej strony, ani jego, ale chyba w końcu ktoś z Was odezwie się pierwszy i konkretnie wyrazi chęć na ponowne spotkanie.

Napisano

poczucie wartości?

chyba nie a o czym dokładnie myślisz?

Niiwa chyba ma na myśli to, że możesz wywołać w nim pewne kompleksy.

Napisano

Swoją postawą możesz gasić jego zapał - Ty racjonalna i konkretna/taka, co już nie jedno przeszła i nie da się nabrać na piękne słówka/.

- taką właśnie się chcesz mu pokazać? - on jest w karcie faceta, który marzy, wyobraża sobie wspaniałe spotkanie - widać w nim świeżość -

- dlatego uważam, że od Ciebie zależy co z tym dalej będzie, -

Napisano

hmmm w zasadzie nie wiem czy mogłabym uniżyć mu jakiś systemów wartości. On jest raczej inteligentny i przystojny.Ale rzeczywiście ja jestem konkretna i potrafię zgasić.

Napisano

Ostudzisz więc jego zapał swoją postawą - będziesz sztywna w poglądach i zachowaniu.

- co do systemu wartości - każdy ma inną hierarchię wartości - jedni stawiają na intelekt inni psychikę, emocje - trzeba być OTWARTYM na innych, na nowe,

a w tym rozkładzie wygląda na to, że Tobie tego będzie niestety brakować.

Stawiasz na inteligencje? na wygląd zewnętrzny/piszesz, że jest przystojny/? - nie bierzesz pod uwagę innych aspektów jego potrzeb?

- jako Paź puch postawiłabym na Jego potrzeby emocjonalne - i na to zwróć uwagę w relacjach z nim, tym bardziej, że wyszłaś w chłodnej QMieczy.

Napisano

trochę się po prostu obawiam jego, nie chciałabym być jedną z wielu...

Napisano

Nie chciałabyś być jedną z wielu........- i to chyba tłumaczy Twoją postawę QMieczy - chłód, niedostępność, wręcz postawa odpychająca w relacji.

- Na prawdę chcesz się taką pokazać? uważasz, że ON to przyjmie na + ?? - w giermku puch? - tylko go odstraszysz.

Tyle rozważań na jedno spotkanie..- moja rada to uśmiechaj się, bądź sobą ale nie mów za wiele. Stwórz atmosferę ciepła,

Napisano

Chcę Ci tu powiedzieć, że im dłużej będziesz przejawiać taką postawę do mężczyzn to tym trudniej z czasem będzie Ci się przełamać. Zapewne zdajesz z tego sprawę. Chyba, że naprawdę wolisz być sama. Są przecież też takie kobiety, które wolą być same. Niewiele takich ale są. Nie wiem...

Napisano

No to postaraj się zmienić siebie

Troszkę więcej wylewności moja Droga:icon_smile: Troszkę więcej, aczkolwiek nie za dużo jak na początek.

Napisano

To będzie miłe spotkanie, będziecie flirtować, może być lekki dystans, ale raczej spowodowany stresem lub niepewnością. Ta Gwiazda mi się tu widzi jako początek jakiegoś miłego uczucia.

Tak, będzie ci się podobać, w pewnym momencie możesz jednak poczuć, że on jest trochę zdystansowany (nieśmiały?) i przystopujesz.

Będzie próbował flirtować, ale rzeczywiście Ty go możesz trochę stopować (tak jak i w rozkładzie powyżej), możesz być niedostępna (ale to raczej dobrze :D).

Będzie brakować odwagi komuś z Was, żeby zaproponować spotkanie (przypuszczam, że jemu), ale myślę, że jednak za jakiś czas jeszcze się spotkacie. Zadaj to pytanie po spotkaniu :)

Napisano

Giermek pucharów, umiarkowanie, sprawiedliwość-> gwiazda, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Wiec poczatek moze byc taki lekki, flirtujacy, niezobowiazujacy, takze usmiechanie sie do siebie, zaloty. Po czym moze sie rozwinac bardzo ladna rozmowa. Sprawiedliwosci pokazuje mi na powazne i dosc szczerze rozmowy. Przy Umiarkowaniu moze pokazac jakies glebsze tematy lub/i chec poznania sie blizej, chec porozmawiania szczerzej, glebiej, uczciwiej.

Z podsumow widac tu mozliwosc czegos wiecej... mozliwe, ze z tej rozmowy wyniknie patrzenie, co mogloby byc miedzy Wami dalej... taka mysl.

4 buławy, 3 buławy, król mieczy->wieża, HB VII Rydwan

Tak, jednak on bedzie dosc zdystansowany i zbyt zimny i racjonalny. Nie bedziesz miala pewnego zadowolenia. Z podsumow widac, ze bedzie miedzy Wami jednak jakas bariera, ktora trzeba by albo rozwalic, albo zostawic to i zajac sie czyms innym.

Giermek pucharów, królowa mieczy, umiarkowanie-> gwiazda, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

W zasadzie tak. On podejdzie do tej relacji przez pryzmat rozumu, intelektu. Bedzie milo, ale bedzie postrzegal Ciebie JESZCZE w ramach przyjazni i takiej dosc fajnej rozmowy. Milo, przyjemnie, JESZCZE nic glebokiego. Chociaz z potencjalem. Krolowa Mieczy to mega inteligentna babka.

5 denarow, as mieczy, rydwan-> mag, HB XIII Smierc i IV Cesarz

No, tu nie jestem jednak taka pewna. Po tych kartach widac, ze przynajmniej jedna strona bedzie odczuwala tu jakies braki i niepewnosc. As Mieczy stawia sprawy na ostrzu noza a Rydwan nie znosi wahan. Takze tu zostanie to szybko i prosto rozstrzygniete. Jezeli ktoras strona bedzie czula sie niepewnie (moze on), to ta znajomosc nie bedzie kontynuowana. PO podsumach widac, ze warto dzialac zdecydowanie. Ta znajomosc w dotychczasowej formie bedzie musiala umrzec. Co narodzi sie z niej... czy cos blizszego czy tez pojdziecie osobno... Kto to wie? Tu na dwoje babka wrozyla... z tych kart. Mozliwe i jedno i drugie.

Natomiast zdecydowanie spotkania ponownego, nie widze.

Napisano

Dziękuję, szkoda, bo chyba go polubiłam,ale może ja mu się po prostu nie spodobam:( Teraz jeszcze chyba przełożę spotkanie na inny dzień,bo mi nie pasuje ten dzięn o krótym pomyślałam i położyłam karty. Nie wiem czy powinnam położyć nowe, a może te są na tyle wymowne,że dzień nie ma znaczenia.

Napisano

Weryfikacja!!!

Spotkanie było bardzo fajne:) Jadąc na spotkanie źle się czułam, miałam lekki stan podgorączkowy,ale mi przeszło.Nie wiem czy gdzieś w kartach to wyszło.

Przegadaliśmy ponad 3h, chłopak okazał się bardzo miły i pełen kultury. Bałam się,że będzie troche patrzący z góry,ale wydaje mi się,że chyba taki nie jest, raczej ciepły i uczuciwy. Chyba go trochę zagadałam?:) Mam nadzieję,że będzie jeszcze spotkanie.

Napisano

No widzisz Martuszka :icon_smile:

A już chciałem pisać, tylko nie myśl o tych kartach podczas spotkania bo całkiem wtedy spitolisz. Ale myślę, lepiej nie będę pisał bo jeszcze pomyśli, że jakieś jaja robię.

A Ty traktujesz te wróżby jak jakiś wyrok. Just take it easy!:icon_smile: