GdzieTaIrlandia Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 (edytowane) pomoże ktoś? 1. Co trzeba odpuscic - SLONCE(odwrócone ),8 denarów,SWIAT(dociagnieta 8 kielichów)-Nie korzystam z pozycji odwórocnych,ale Słonce mi sie takie wyjeło..Może powinnam odpuścić nie wiarę w to,ze to co robie jest bezsensu. Nie przynosi korzysci a raczej powoduje stany skrajne. 2. Co trzymac jak najblizej -Król Denarów,Rycerz Denarów,SPRAWIEDLIWOSC,KOŁO-To,ze teraz moge cos działać i zmienić. To,ze obok jest mąz i daje mi poczucie stabilizacji. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 8 buław, Paż Mieczy-Doszkolenie w którym biorę udział. Moje działania które bedą prostować nie które aspekty,bynajmniej mnie sie tak wydaje..choć wgryza sie zniechecenie patrz nr 1. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Paż buław,As kielichów,Król Mieczy- Swiat dostarcza mi różnych bodzców ,czasem dość impulsywnych i wrednych przez cco staram sie doszukiwać praw,kieruje sie głową. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 10 kielichów,Królowa Denarów, 3 mieczy-Powinnam zając się rodziną,ale i również swoim samopoczuciem. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - WISIELEC,8 mieczy,rycerz mieczy-Nie wiem dlaczego ale popadam w stany psychozy antyspołecznej.. Boje sie wychodzić do ludzi..moze to karty pokazują wewnetrz mnie(8 mieczy) a może ktoś kto wisiał w zawieszeniu nagle sie pojawi.. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - KSIEZYC,SMIERC, 6 kielichów-i tutaj nie mam pojeciaa..-Powinnam zabic swoje lęki..Wrócić do przeszości.uporządkować ją..Ostatnio myślałam nad wizytą u lekarza ..chodze znerwicowana i nie widzę pozytywnych aspektów.. Edit: w punkcie 2 podczas wykładania kart KOLO wyleciało jak z torpedy. Edytowane 9 Września 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Września 2013 Maestro Napisano 9 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - SLONCE(odwrócone) 8 denarów,SWIAT(dociagnieta 8 kielichów) wydaje mi się, ze szukanie dziury w całym, sytuacje, gdy czujesz, że masz dość i potem znowu powtarzasz stare błędy, niezdecydowanie, niepewność jutra 2. Co trzymac jak najblizej -Król Denarów,Rycerz Denarów,SPRAWIEDLIWOSC,KOŁO to wszystko, do czego sama doszłaś, stabilizację finansową, pewność tego, co masz, planowanie swojej przyszłości, a także uważne i ostrożne ocenianie innych 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 8 buław, Paź Mieczy chęć doszkalania się, uczenie nowych rzeczy, dociekliwość, wnikliwość, ciekawość świata 4. Jak swiat wplywa na mnie - Paż buław,As kielichów,Król Mieczy świat jest do Ciebie nastawiony pozytywnie, ludzie kontaktują się z Tobą, TY jesteś za to nieufna i trochę się odgradzasz od nich 5. Co mozesz i musisz dac innym - 10 kielichów,Królowa Denarów, 3 mieczy- powinnaś dawać swoje ciepło, wsparcie, ale ale od czasu do czasu nie zaszkodzi zająć się sobą i odseparowanie od tych, którzy ciągle mają do Ciebie interes nie dając od siebie nic w zamian 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - WISIELEC,8 mieczy,rycerz mieczy-może być nieciekawie, bo ja tu widze stany lękowe, jakaś nerwica, czy nawet fobie, możesz bywać podenerwowana od czasu do czasu 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - KSIEZYC,SMIERC, 6 kielichów musisz sobie poradzić z własnymi lękami, obawami, tu widać, ze dasz radę i powróci dobry nastrój czego Ci serdecznie życzę Cytuj
panna.marta Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 (edytowane) pomoże ktoś? 1. Co trzeba odpuscic - SLONCE(odwrócone ),8 denarów,SWIAT(dociagnieta 8 kielichów)-no tak jakbyś chciała w pracy robić coś na siłe, komuś coś udowodnić i moze to Cię troche ogranicza. Odpuść to co można ospuścić, będzie Ci lżej wtedy. 2. Co trzymac jak najblizej -Król Denarów,Rycerz Denarów,SPRAWIEDLIWOSC,KOŁO-ogólnie to co już zostało osiągnięte trzymaj jak najbliżej siebie. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 8 buław, Paż Mieczy-bardzo możliwe,że doszkalanie,nauko, rozwój osobisty. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Paż buław,As kielichów,Król Mieczy- czasem próbujesz się odciąc od pewnych kontaktów 5. Co mozesz i musisz dac innym - 10 kielichów,Królowa Denarów, 3 mieczy-zajmij się domem, rodziną ich szczęsciem. W miarę możliwości zapewnij im to co możesz 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - WISIELEC,8 mieczy,rycerz mieczy-też tak myślę, pesymizm, czrno widzenie, dla mie 8 mieczy to też robienie z igły widły. Mogą się też pojawić stany depresyjne. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - KSIEZYC,SMIERC, 6 kielichów- wyjść z tego marazmu, czarnych myśli, porzuićić lęki. Przejdź taką wewnętrzną przmienę, wycisz się i pomyśl o czymś dobrym, ciepłym , przyjemnym. Edytowane 9 Września 2013 przez panna.marta 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Podobnie widzę te karty.. Oscyluje w okół moim stanów emocjonalnych z którymi ciezko mi sie uporać.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 1. Co trzeba odpuscic - SLONCE(odwrócone),8 denarów,SWIAT(dociagnieta 8 kielichów) odpuścić sobie negatywne myslenie i odmawianie sobie przyjemności, które dają radość. Nie bać się ponownie cieszyć życiem z obawy że byc może się w coś wpakujemy albo z innych względów 2. Co trzymac jak najblizej -Król Denarów,Rycerz Denarów,SPRAWIEDLIWOSC,KOŁO jak najblizej tzrymac obok siebie znajomosci, ktore dają Ci poczucie stailnosci, spokój wewnętrzny i potrafią doradzić swym racjonalnym logicznym mysleniem obiektywnie patrzącna problem. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 8 buław, Paż Mieczy najważniejszym nabytkiem jest Twoja własna energia,ktora popycha się do przodu, do podejmowania działań, aczkolwiek hamujesz trochę tą energię, a może nawet wyładowujesz psiocząc pod nosem czasami hehe 4. Jak swiat wplywa na mnie - Paż buław,As kielichów,Król Mieczy świat wpływa na Ciebie entuzjastycznie, motywująco i nastrojowo zwłaszcza gdy w pobliżu kręci sie pewien Pan, który może adorować albo w jakiś sposób okazywać swoje zainteresowanie Twoją osobą ^^ 5. Co mozesz i musisz dac innym - 10 kielichów,Królowa Denarów, 3 mieczy hm karty te rozumialabym jako nawoływanie byś skupiła się w najblizszym miesiącu na sobie, a nie na tym co Ty możesz dac komuś. Nadchodzi czas kiedy musisz pomysłeć o sobie i własnym szczęściu...ewentualnie nieść wsparcie tym,ktorzy czują się poszarpani przez życie. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - WISIELEC,8 mieczy,rycerz mieczy do 15 wrześnie raczej spokojnie będzie, a w drugiej połowie miesiąca zaznaczają się kontakty z jakimś Panem,ktory może próbować Cię do czegoś nakłonić na rózne sposoby. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - KSIEZYC,SMIERC, 6 kielichów czasem nie zdajemy sobie sprawy co w nas drzemie dopóki nie staniemy z tym oko w oko. Tu myslę, ze nie będziesz zdawala sobie sprawy jak ktos na Ciebie wpływa z przeszłości nadal mocno pobudzając wspomnienia romantyczno-sentymentalnego czasu spędzonego wspólnie ) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 Daffne dziekuje.. Otóż Pan ciagle próbuje od dobroci po same podłości. Dzisiaj juz przeszedł samego siebie. I np dzis psioczyłam pod nosem.. czasem mam dosyc tych wszystkich ludzi patrzących na siebie.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Daffne dziekuje.. Otóż Pan ciagle próbuje od dobroci po same podłości. Dzisiaj juz przeszedł samego siebie. I np dzis psioczyłam pod nosem.. czasem mam dosyc tych wszystkich ludzi patrzących na siebie.. Odpychaj od siebie wszystko co sie da jeśli na Ciebie źle wpływa, czy to facet, czy to koleżanka czy ktokolwiek. Po prostu w taki zdecydowany sposób staraj się dbać o siebie i własne samopoczucie, a takiemu Panu warto podziękować bo z tego i tak nic dobrego byc nie może co łatwo można wysnioskować po zachowaniu,o którym wspomniałaś... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 WERYFIKACJA: 1. Co trzeba odpuscic - SLONCE(odwrócone ),8 denarów,SWIAT(dociagnieta 8 kielichów)[/b]-Nie korzystam z pozycji odwórocnych,ale Słonce mi sie takie wyjeło..Może powinnam odpuścić nie wiarę w to,ze to co robie jest bezsensu. Nie przynosi korzysci a raczej powoduje stany skrajne. Nadzieje,ze w pracy sie poukłada.. 2. Co trzymac jak najblizej -Król Denarów,Rycerz Denarów,SPRAWIEDLIWOSC,KOŁO-To,ze teraz moge cos działać i zmienić. To,ze obok jest mąz i daje mi poczucie stabilizacji. ze moge sie rozwijac,umocnic swoja pozycje.. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 8 buław, Paż Mieczy-Doszkolenie w którym biorę udział. Moje działania które bedą prostować nie które aspekty,bynajmniej mnie sie tak wydaje..choć wgryza sie zniechecenie patrz nr 1. dązenie do celów i tak szkolenie równiez... 4. Jak swiat wplywa na mnie - Paż buław,As kielichów,Król Mieczy- Swiat dostarcza mi różnych bodzców ,czasem dość impulsywnych i wrednych przez cco staram sie doszukiwać praw,kieruje sie głową. swiat pokazuje,ze lepiej swoje uczucia trzymac w sobie. Ograniczać emocje,patrzeć na to co się mówi i do kogo sie mówi.. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 10 kielichów,Królowa Denarów, 3 mieczy-Powinnam zając się rodziną,ale i również swoim samopoczuciem. Tak,dokadnie. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - WISIELEC,8 mieczy,rycerz mieczy-Nie wiem dlaczego ale popadam w stany psychozy antyspołecznej.. Boje sie wychodzić do ludzi..moze to karty pokazują wewnetrz mnie(8 mieczy) a może ktoś kto wisiał w zawieszeniu nagle sie pojawi.. mój swiat obrocil sie na karcie wisielca do góry nogami.,była depresja i chaos.. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - KSIEZYC,SMIERC, 6 kielichów-i tutaj nie mam pojeciaa..-Powinnam zabic swoje lęki..Wrócić do przeszości.uporządkować ją..Ostatnio myślałam nad wizytą u lekarza ..chodze znerwicowana i nie widzę pozytywnych aspektów.. Pewne rzeczy z przeszłości które się ciągneły u zabijały musiały umrzeć i odejśc w niepamieć. Edit: w punkcie 2 podczas wykładania kart KOLO wyleciało jak z torpedy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi