Skocz do zawartości

Rok numerologiczny-resztą jak wszyscy ;)

Madiie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzielnie wstąpiłam w 9 rok .....

1.Ogólna aura tego roku numerologicznego.- Kapłan

Bardzo duchowy ten rok, zgłębianie siebie, dążenie do jakiś tam postanowień, uparciuch ze mnie i niezbyt będzie mi zabawa w głowie w tym roku. Rok bardzo statyczny, ale skojarzyło mi się głównie z rozwijaniem się duchowo, otwieranie na coś nowego, mimo, ze kapłan to tradycjonalista i osoba rozważna, pójde w kierunku pełnym tradycjonalizmu- nie mylić z fanatyzmem.

2. Strefa uczuć- 10 Kielichów

Aż do porzygu tęczowo... żartuje oczywiście. Miło, stabilnie, chociaż czasami miło tylko na zewnątrz. Bardzo sympatyczna karta jak na uczucia ;)

3. Strefa rodzinna/domu- 2 Kielichów

Ja tu widzę zaręczyny, albo wesela w rodzinie i to liczne. Dużo spotkać i dobre relacje z domem oraz rodzinom. Bardzo sie zbliżymy do siebie

4. Strefa zawodowa- 6 Monet+ Król Kielichów

Niestety tutaj słabo z własnymi zarobki, może co nie co będzie, ale nic szczególnego stałego i stabilnego. Widze raczej dalej życie na garnuszku i zależność od mężczyzny.

5.Strefa finansowa- Rycerz Buław

Masa pomysłów realizowana i widać próby zarobku, jednak będą to szybkie pieniądze szybko przyszły, szybko wyjdą. Nic stałego, odkładania nie widać. jedynie wydawane na bieżąco.

6. Strefa duchowa- 8 Buław

Tak wcześniej pisałam nieźle mi tutaj nabroi ten kapłan i otworze sie na nowe doświadczenia duchowe. Świeży powiew, pasja i otwartość.

7. Czego się nie spodziewam As kielichów + Pustelnik

Brzydko mi się skojarzyło z odtrąceniem uczuć, starań? Zawsze mam problem z niespodziankami i niespodziewaniami...

Napisano

rok związany z rozwojem duchowym, ale także ze sprawami związanymi z regułami jakie sobie ustaliłaś. Z poukładaniem sobie pewnych spraw.

tu powinno być wszystko ok. W każdym razie tak jak jest tak i powinno być...

powinna panować dość miła atmosfera :) współpraca w domu powinna dobrze iść

tu może być różnie, czasami możesz czuć się niedoceniana innym razem to Ty możesz być górą ;) ważne byś robiła rzeczy w zgodzie z samą sobą

możliwe niespodziewane wydatki, ale też będziesz mogła mieć różne pomysły jak sobie dorobić/zarobić...

prawdopodobnie otworzysz się na nowe, zaczniesz się rozglądać za nowymi bądź innymi drogami rozwoju

hmm... nie spodziewasz się skarbu jaki możesz znaleźć w swoim wnętrzu... albo dzięki poświęceniu trochę czasu samej sobie :mysli:

Napisano

Rok pełen rozwoju duchowego, kierowania się wyższymi wartościami, kierowanie się intuicją, zdrowym rozsądkiem, rok spokojny.

No pięknie, stabilizacja, szczęście

Jeszcze piękniej.Radość, szczęście, dużo miłości i wzajemnego szacunku wśród domowników

Ktoś może Ci w czymś pomoc, coś zaoferować, król kieli to dobry facet-zaufaj mu:)

mogą być wydatki raczej takie na rozrywkę, albo zaczniesz szukać dodatkowego zarobku,ale nie dużego

Nowe możliwości, szerokie pole do działania i chęci do działania zgłębiania czegoś

hmm... nie spodziewasz się skarbu jaki możesz znaleźć w swoim wnętrzu... albo dzięki poświęceniu trochę czasu samej sobie - ale łądnie ktoś to napisał

Chociaż mi się as kielichów kojarzy bardziej z miłoscią. Tak jakbyś odnalazła to czego szukasz, bo w podsumie masz sąd:)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Wiesz, ja tak sobie myślę, że staniesz się dojrzalsza w sposobie myślenia, w wyrażaniu własnych myśli i przemyśleń, na pewno priorytetem będą Twoje zasady postępowania, których nie złamiesz, mozliwe zgłębianie i pogłębianie wiedzy już nabytej, może będziesz też nauczać innych, w sensie takim, że będą się do Ciebie zwracali po radę...

Powinno być miło,sympatycznie, rodzinnie, przyjaciół wokół Ciebie na pewno nie zabraknie

Widac wsparcie, porozumienie, miła, sielską, przyjazną atmosferę

Widać wsparcie mężczyzny, ale wg mnie on Ci może pomóc znaleźć źródło zarobkowania

Będziesz energicznie działała i zarabiała, jak i szybko wydawała pieniądze;)

Sporo się będzie działo, to taka karta mówiąca o ogromie energii, ale i braku skupienia, może będziesz próbowała chwycić kilka srok za ogon..

Moze pojawić sie uczucie, szczególnie, ze wyżej w rozkładzie masz karty o tym mówiące, niewykluczone, że obdarzysz nim mężczyznę starszego od Ciebie, takiego na którego wcześniej nie zwróciłabyś nawet uwagi.. Piszesz o odrzuceniu uczucia..To tez możliwe, że serce Ci zabije, a on nie będzie chciał się angażować...

Sama zresztą zobaczysz:) Powodzenia:)

Napisano

Zglebianie wiedzy, ale takze wychodzenie poza wszystko, co juz sie nauczylas, co juz zdobylas. Musisz pomimo wszystko pamietac o elastycznosci i nie zamykac sie sama ze swoimi osiagniecami i wiedza. Nie izolowac sie od ludzi. Rodzina tez moze byc dla Ciebie bardzo wazna.

Tu mozesz stanac przed punktem, gdzie bedziesz zastanawiac sie, co dalej. Mozliwe, ze trzeba bedzie podjac jakas decyzje, relacja (jezeli w jakiejs jestes) mozliwe, ze bedzie musiala rozwinac sie dalej. 9 to ostatni rok numerologiczny. 10 to ostatnia karta w AM... i tu i tu wskazowka, ze jestes na krawedzi swoich mozliwosci. Cos moze isc juz tylko nowym impulsem wyzej, dalej.

Przede wszystkim kontakty, otwarcie na innych ludzi.

4. Strefa zawodowa- 6 Monet+ Król Kielichów ---> V Papiez, HB VI Kochankowie

Tak, tu zdecydowanie wsparcie jakiegos mezczyzny. Ewentualnie Ty bedziesz musiala kogos wesprzec.

Nie powinno byc zle, ale uwazac na wydatki, zeby nie poleciec za bardzo po kosztach, tzn. zeby nie wydawac wiecej niz jest na stanie faktycznie.

Tak, tu bedzie sie dzialo. Nowe mozliwosci, nowe pomysly, duzo akcji.

7. Czego się nie spodziewam As kielichów + Pustelnik ---> XX Sad, HB I Mag

Mozliwe, ze jakis pan Eremita... np. 9 numerologiczna lub w znaku Panny. Lub jedno i drugie. Mam takiego jednego znajomego i pokazuje mi sie ciagle jako Eremita... i 9 i Panna.

Mozliwe tez, ze szansa na uczucie i duzo myslenia, gdybania... Mniej myslenia, wiecej dzialania.

• Lubię to! 1
Napisano

napawanie się spokojem wewnętrznym i stabilizacją jaką udalo się wypracować, dzielenie się też własnymi umiejęnościami i bogactwem wnętrza na codzień wśrod otoczenia w sposob naturalny albo też poprzez internet. Ładnie i stabilnie :)

sfera uczuć powinna również spełniać Twoje oczekiwania w zależności od tego czego pragniesz, jeśli więc jesteś w związku to wygląda to bardzo rodzinnie wręcz bym powiedziała, ale nalezy pamiętać,że 10 kielichów to stan chwilowy, ktory cieżko jest utrzymać w tej samej jakości, także warto starać sie wzajemnie by jak najadłuzej taki stan szczęście trwal :slonko:

w rodzinie poczucie spełnienia i cieszenie się z wzajemnej miłości, zaręczyn sama ta karta nie wskazuje, za mało kart, aczkolwiek też nie świadczy o ich braku. Bradziej skłaniałabym sie do wzajemnego cieszenia sie sobą i tym co jest między Wami...pieknego,romatycznego...:)

w sferze zawodowej tu będzie wiódł prym partner, które głównie będzie zapewniał dostatek i poczucie bezpiczenstwa materialnego. Jesli pracujesz to Twój wkład rownież widać w 6 monet.

finansowo nie będzie źle, a nawet dobrze, będziesz zadowolona, aczkolwiek może wolalabyś neico wiecej mieć czasami, zwłaszcza wtedy gdy wyda się więcej pod wpływem chwili :D

będziesz sie rozwijać w tej dziedzinie. Myślę, że będą to takie momenty zrywu ku rozwojowi na przemian z zastopowaniem bo inne priorytety będą.

nie spodziewasz się, jakie pokłady mądrości w Tobie drzemią, na pewno są wiekszę aniżeli obecnie zakładasz. Z czasem dowiesz się o sobie wiecej, a raczej odkryjesz bo Pustelnik idzie w mroku niewidzy z latarenką, która symboluje prawdę i jasność widzenia. Intuicyjnie zaczniesz korzystać z tych możliwości i to Cię nie raz zaskoczy :))

Napisano

Macie sporo racji z tym kapłanem, praca, szkoła i jeszcze zachciało mi się poznania Kabały.

Dziękuje bardzo za interpretacje i przepraszam, że dopiero teraz, ale dostałam prace i od razu mnie rzucili na głęboką wodę i pracowałam po 10-12 godzin.