GdzieTaIrlandia Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Czy X pojawi sie w moim życiu do lutego 2014? 8 buław, Rycerz denarów, SAD W jaki sposób pojawi sie w moim życiu? 2 kielichów, As kielichów, 9 mieczy Czego będzie ode mnie chciał? 5 buław, Królowa Buław, UMIARKOWANIE Co X o mnie myśli?KAPLAN,Paz Buław, 4 denarów- Co x wspomina? 5 kielichów, 4 miecze, 3 buław- Karty niby wskazuja ,że się pojawi..acz kolwiek w jaki sposób..tutaj albo po prostu w myślach będzie się jawił..albo wpadniemy na siebie przypadkowo wieczorem..to czego bedzie ode mnie chciał to ta 5 buław z królowa moze wskazywać na jakies kontakty fizyczne albo sprzeczke miedzy nami..chociaz umiarkowanie tutaj jest głowna karta..a to raczej według mnie karta spokojna,na przyszłość..To co o mnie mysli i co wspomina nie najlepiej wygląda..Jakby miał poczucie jakiegos wykorzystania,ze zachowałam sie egoistycznie?Co wspomina..moze to dlaczego on sie oddalił..hm.. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Jak dla mnie ten X pojawi sie w twoim zyciu ,wroci > rycerz monet ( dobra karta ) co prawda powolna ,ale wazne ze nie ma lepszego przyjaciela niz rycerz monet .Dojdzie miedzy wami do pojednania i to takiego szczerego . Mozecie "spotkac " sie twarza w twarz ,albo wymieniac wiadomosci -email itp....bedzie to wszystko bardzo wylewne i szczere . Ogolnie dobre karty .Moze tez was o tego zmusic wasze obustronne przygnebienie ta sytuacja . On od ciebie by chcial abys byla wywarzona i bardziej stonowana kobieta ,lecz nie pozbawiona kobiecosci ....bedzie chcial rozmow z toba ( widocznie tego mu brakowalo ?) mysli o tobie bardzo cieplo ,choc widzi cie jako taka z lekka konserwatywna w pogladach i szctywna ,nie dajaca sie ruszyc malo elastyczna ( moze trzeba zmienic to ?) wspomnienia to fakt ...stan jest wrecz oplakany Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Amelie z innych kart wynikał własnie jego ruch w miesiącach od listopada do lutego.. i dlatego wyciągłam karty czy faktycznie tak bedzie. Może te wspomnienia takie bo on sie oddalił za nowym lądem. Nie wiem.. Internet to bardzo mało możliwe a wiadomości telefoniczne może..jezeli nie wykasowal mojego numeru.. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 w jaki sposob dojdzie do kontaktu ...hm ciezko trafic ,ale 9 mieczy to komunikacja medialna . a czy posiada twoj numer telefonu ,zapytaj tarota ? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Czy x posiada mój numer tel- 2 mieczy, 9 denarów Czy posiada moja wizytówke z nr telefonu-Mag 9 kielichów Uważam,że w telefonie skasował..gdzies moze zakopana ma wizytówke która kiedys mi zabrał..? Cytuj
Gość Gość3 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 ...ten numer telefonu moze byc skasowany / 2 miecze -izolacja / ,ale mnie to sie widzi ze on go mimo wszystko ma jakby gdzies zapisal ????? wizytowke / hmmm ,hehe zabrana / ma ..nie pozbyl sie jej ...nawet jest mu droga ...ma swoja wartosc . Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Tak,wizytówka firmowa:) moze gdzieś ją zakopał. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 ja Irlandio osobiscie trzymam sie scisle zadanego pytania tak mi jest lepiej myslec intuicja . Ale kazdy ma swoje metody . pytanie zadalas czy ja ma > wynika ze ma . zapytaj moze gdzie jest .... moze faktycznie przy tym Magu gdzies miedzy papierami ...miejscu gdzie cos mozna wlozyc ...dolozyc do 9 kieli . Cytuj
Trida Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Czy X pojawi sie w moim życiu do lutego 2014? 8 buław, Rycerz denarów, SAD hmm powiedziałabym, ze niekoniecznie do lutego 2014. Denarowy to spokój, powolne działanie więc stawiam też na wiosnę 2014. W jaki sposób pojawi sie w moim życiu? 2 kielichów, As kielichów, 9 mieczy Póki co w myślach. Chybaze Ty wyjdziesz z inicjatywą. Hmmm i odnoszę wrażenie, ze stawiałaś karty z ‘myślą’ o czymś więcej niż koleżeństwo na razie stąd 9 mieczy, które ucinają takie myślenie. Na początku wróćcie do siebie na zasadzie koleżeństwa a później bd można myśleć o czymś więcej. Czego będzie ode mnie chciał? 5 buław, Królowa Buław, UMIARKOWANIE Ja tutaj nie widze jakiś konkretnych kart ‘na coś’. Może wyjaśnienia pewnych spraw, doprowadzenia ich do konca, wyjaśnienia. Co X o mnie myśli?KAPLAN, Paz Buław, 4 denarów- Jak dla mnie to czasem wspomina i jest raczej zajęty swoimi sprawami niż rozmyślaniem na Twój temat Co x wspomina? 5 kielichów, 4 miecze, 3 buław- Jakaś kłótnia, rozstanie… Cytuj
panna.marta Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 (edytowane) Czy X pojawi sie w moim życiu do lutego 2014? 8 buław, Rycerz denarów, Sąd Ostateczny-ogólnie coś powinno się zadziać w tej sferze, rycek denarów to ktoś kogo znasz jakiś przyjaciel albo spotkasz go u ktoregoś przyjaciół, znajomych, sąd tylko potwierdza to,że może się udać Spotkanie jest bliskie:) W jaki sposób pojawi sie w moim życiu? 2 kielichów, As kielichów, 9 mieczy-to jakby zauroczenie, drgnięcie serca, jakiś impuls a może 2 kielichy to święto zakochanych hehe? Możliwe,że nocą a możliwe,mi 9 mieczy poza tym nic nie mówi, ewentualnie poza miejscem z przeszłości. Czego będzie ode mnie chciał? 5 buław, Królowa Buław, UMIARKOWANIE-wyjaśnienie spraw i ogólnie mu się spodobasz, jako kobieta z temperamentem,ale jednocześnie mądra i zrównoważona,kompetentna może po prostu serce mu podpowie,że z tym tzreba iść do Ciebie? Co X o mnie myśli?KAPLAN,Paz Buław, 4 denarów-na pewno chce nawiązać z Tobą kontakt,ale narazie na spokojnie, bez jakiś szaleństw. Co x wspomina? 5 kielichów, 4 miecze, 3 buław-czy między Wami coś się wydarzyło?ktoś odszedł z żalem, został odrzucony, ktoś się od kogoś odciął?jęsli tak, to wygląda na to,że już o tym zapomniał i raczej wybaczył. W podsumie masz głupca. Zaczął od nowa albo się tym już nie przejmuje. Edytowane 9 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
miistakke Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Pojawi się i może to być coś szybkiego, co przerodzi się w coś stabilnego zainicjuje kontakt sam Będzie potrzebował Twojego ciepła, zebyś wprowadziła równowagę w jego życiu Myśli, ze jesteś ułożona i masz ustabilizonwaną sytuację jego boli to co było, nie było nikogo 3? Cytuj
panna.marta Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Czy X pojawi sie w moim życiu do lutego 2014? 8 buław, Rycerz denarów, sąd ostateczny- myślę,że 8 bułąw jako karta "ruchu" i dynamicznego "obrotu sprawy" wkazuje,że pojawi się dość szybko, rycek denarów to dobry przyjaciel może w kręgu znajomych albo miejsce, które znasz. Sąd potwierdza,że to się spełni i poczujesz ulgę. W jaki sposób pojawi sie w moim życiu? 2 kielichów, As kielichów, 9 mieczy-to może być impuls, coś niespodziewanego, coś co Cię zauroczy w pierwszej chwili i pomyślisz "nie wierzę", 9 mieczy albo noc albo jak mówią koleżanki kontakt medialny. Czego będzie ode mnie chciał? 5 buław, Królowa Buław, Umiarkowanie-patrząć po 5 buław jest tu jakiś konflikt wewnętrzny lub potrzeba wyjaśnienia czegoś, umirakowanie uzyskanie spokoju i stabilizacji. No i królowa buław podobasz mu się. Co X o mnie myśli?KAPLAN,Paz Buław, 4 denarów-on chyba jest spokojny i zrównoważny, ma wybudowany system wartości, może dzięki kontaktach z Tobą to uzyskuje?4 denary to tak jakby dobrze mu z tym co ma. Co x wspomina? 5 kielichów, 4 miecze, 3 buław-na pewno myśli o tym z lekkim żalem, ale takim spokojnym, smutkiem, że coś Was rozłączyło, liczy na to,że jeszcze coś Was połączy. BTW 3 buław to karta handlu oraz wyjazdów. Jeśli połaczyła Was w jakiś sposób praca, to może on ma nadzieję, że znowu połąćzy Was ta sama sytuacja co wtedy kiedy 1 raz się zobaczyliście. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Wtedy połączył nas mój brat..Jego poznał w pracy acz kolwiek..brata nie bedzie jeszcze przez dwa lata..Wiem co w 3 wyszło,co nas łączyło.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Września 2013 Maestro Napisano 13 Września 2013 On się na bank pojawi w Twoim zyciu. Spotkacie się , cos między Wami będzie,ale towarzyszyć temu będą również wyrzuty sumienia,prawdopodobnie z powodu Twojego życia. On będzie chciał romansu.ON o Tobie myśli, ale trzyma to w sobie.Do pewnego momentu czuł ból serca, teraz czasem mu sie śnisz i wygląda już chyba swojej nowej przyszłości.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi