joana_o Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Jego intencje wobec mnie? 2 puchary, 7 pucharów, Rycerz Pucharów Pana znam z pracy, więc natłok pucharów trochę mnie zaskoczył. Z kart wynika, że Pan ma nastawienie/intencje b. pozytywne a nawet iście romantyczne, ale równocześnie według mnie ulotne. Cytuj
panna.marta Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 na pewno serce mu drgnęło i jest zauroczony, może nawet snuć plany na Twój temat, rycerz pucharów lubi też flirtować Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 rozmysła sobie i snuje wizje wspólnych spotkań jakby to było, fantazjuje i dobrze sie z tym czuje bardziej jednak skłonny rozmysłać i marzyć, nieżeli działać. Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Zakochal sie, ma motylki w brzuchu. Mysli, co by bylo gdyby. Na sam poczatek to wiekszosc znajomosci, gdzie jest zauroczenie, tak wyglada. Bujanie w oblokach, rozmyslanie, marzenie, szczegolnie, jezeli ma sie te "pewnosc", ze ta druga strona o tym nie wie. Z podsumu HB jest IX Eremita - wiec wszystko rozgrywa sie na razie w jego wnetrzu, a dzieje sie duzo. Sam nie jest do konca pewien, co to jest. Wg Starowieyskiej XX Sad... Ogolnie zle nie jest. Patrzec, co bedzie dalej. Cytuj
joana_o Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 bardziej jednak skłonny rozmysłać i marzyć, nieżeli działać. Z podsumu HB jest IX Eremita - wiec wszystko rozgrywa sie na razie w jego wnetrzu, a dzieje sie duzo. Sam nie jest do konca pewien, co to jest. Wg Starowieyskiej XX Sad... Ogolnie zle nie jest. Patrzec, co bedzie dalej. Faktycznie kolega nic konkretnie nie działa. To co zwróciło moja uwagę i stąd stawianie kart to jego "łapanie" mnie na tzw. „przydługie spojrzenie”, albo niby przypadkowe dotknięcia ramienia;). Dlaczego tak się zachowuje? 9 Monet, Gwiazda, Diabeł Po prostu ciągnie go do mnie i nie może się w żaden sposób powstrzymać Jego działania w moim kierunku w okresie najbliższych 2 miesięcy? Koło, Król Mieczy, Królowa Buław A tu zagadka (?) Tak czy inaczej nastąpi zmiana sytuacji być może nawet radykalna ale niekoniecznie jest powiedziane, że na lepsze, że Pan zadziała coś konkretnie. Może po prostu przestanie interesować się mną. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Dlaczego tak się zachowuje? 9 Monet, Gwiazda, Diabeł bo jest pewny siebie i spodobałaś mu sie, a on lubi sie sprawdzać w tym jak skiteczny być potrafi. Ale faceci już tak odważniejsi i pewniejsi siebie mają hehe Jego działania w moim kierunku w okresie najbliższych 2 miesięcy? Koło, Król Mieczy, Królowa Buław a myslę,że zadziała za około miesiąc, ale uczuc to w nim malo, więcej kalkulacji. Ty chociaż atrakcyjność fozyczną w nim dostrzegasz i działa na Ciebie a on jak bryła lodu kalkulująca na rozum wszystko biorąca. Coś mi się to nie podoba.... w połączeniu z gwiazdą i diabłem obok siebie... Cytuj
joana_o Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 ...Ty chociaż atrakcyjność fozyczną w nim dostrzegasz i działa na Ciebie ... Daff on nie jest atrakcyjny (ups), bardziej zaciekawiło mnie jego zachowanie wobec mnie, bo Pan nie najmłodszy a metody jak u nastolatka;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Daff on nie jest atrakcyjny (ups), bardziej zaciekawiło mnie jego zachowanie wobec mnie, bo Pan nie najmłodszy a metody jak u nastolatka;) aaa bo to wypadła Królowa buław, a nie Król buław. No racja ^^ W takim razie czujesz się atrakcyjna przy nim z samego faktu,że Cię adoruje... może ma męską menopuazę, wiesz druga młodość i te sztamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi