Skocz do zawartości

Krzyz celtycki na uczucia - czy to karma?

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Nie uklada Nam sie w malzenstwie od dluzszego czasu, ale nie potrafimy tez tego zakończyć... :( Bardzo prosze o interpretacje, czy my mamy karme do odrobienia?

Wrzesien:

1. Sens problemu 2 miecze - lek przed zmianami i podjeciem decyzji, oszukiwanie samej siebie, strach...

2. Nadchodzace okolicznosci Smierc - chyba jednak zakonczymy ten zwiazek

3. To o czym mysli pytajacy Slonce - marze, aby byc szczesliwa, aby przestac plakac

4. To co czuje arcykaplan - kocham meza

5. Przyczyna powstalej sytuacji Ksiezyc - klamstwa, oszustwa, knucie za moimi plecami

6. Tendencje jej rozwoju As bulaw - moze cos sie wydarzy co zmotywuje mnie do dzialania, do zakonczenia malzenstwa

7. Tak widzi to pytajacy Glupiec - uwazam, ze jestem naiwna jak dziecko

8. Tak widza to inni 2 denarow - uwazaja, ze trudna nam sie zdecydowac co dalej z Nami

9. Czego oczekuje lub boi sie pytajacy sprawiedliwosc - boje sie rozwodu

10. Perspektywy i rezultaty - Moc - kurcze moglam cos dobrac do tej karty... hmmm nie wiem

Partnerski

1. Co Pan wnosi do zwiazku? Mag --zamieszaknie

2. Co ma w glowie 7 mieczy --- kombinowanie, tajemnica

3. Co ma w sercu 2 Pucharow - 5 kielichow - duzo emocji, cierpi z powodu tego co sie dzieje w malzenstwie

4. Co pokazuje na zewnatrz 8 kielichow - odejscie, wycofanie sie...

1. Co Pani wnosi do zwiazku? 3 bulaw - nie wiem co wnosze, nie zdradzam, wiec nie wiem co ta karta moze oznaczac

2. Co ma w glowie 4 bulaw - w glowie mam dzieci, dom pelna rodzine

3. Co ma w sercu 4 kielichow - rozczarowanie, zmeczenie sytuacja w zwiazku

4. Co pokazuje na zewnatrz ksiezyc - lek przed zrobieniem waznego kroku

Wspolna karta 2 mieczy - wewnętrzne rozdarcie i konieczność dokonania wyboru, obawa przed rozstaniem

Napisano

1-problem jest w tym, ze nie potraficie o tym rozmawiać, naprawdę 2mieczy mowi o blokadzie emocjonalnej, wrogosci, ozieblosci emocjonalnej i zamknieciu sie w sobie

2-albo zakonczycie albo bedzie wielka diametralna zmiana

3-chcesz byc szczesliwa

4-czujesz stabilizacje

5-niedomowienia, ukrywanie prawdy

6-sytuacja moze sie rozwijac

7-dokladnie

8-ze musicie podjac decyzje albo jedno, albo drugie

9-tak

10-zblizycie sie do siebie ponownie

1-tak

2-tak

3-cierpi, nie wie co robic

4-zrezygnoanie, ale tez smutek

1-wsparcie, solidną podstawę do działania, dojrzałość

2-tak

3-tak

4-smutek, lęk i tajemnice, on nie wie co myslisz tak naprawde

Napisano

1. Sens problemu 2 miecze - możliwe,że są jakieś konflikty między Wami, nie umiecie dokonać wyboru

2. Nadchodzace okolicznosci Smierc - powinnaś dołożyć coś do śmierci, bo związek może przejść zarówno transformację jak i się zakończyć.

3. To o czym mysli pytajacy Slonce - żeby szczęśliwie zakończyć tę sytuację

4. To co czuje - arcykaplan -wyciszasz się i próbujesz znaleźc mądre wyjście z tej sytuacji

5. Przyczyna powstalej sytuacji Ksiezyc - tu może być wszystko,kłamstwa też,ale po prostu coś się wypaliło, zamarło, stanęło w miejscu

6. Tendencje jej rozwoju As bulaw - ależ skąd powinnaś coś dołożyć do asa. On pokazuje,że są szansę na wyjście z tej sytuacji i dogadanie się.

7. Tak widzi to pytajacy Glupiec - w połączeniu z tymi kartami możesz czuć się jak dziecko,ale raczej bezradna

8. Tak widza to inni 2 denarow - widzą,że próbujecie do siebie "dotrzeć"

9. Czego oczekuje lub boi sie pytajacy sprawiedliwosc - rozwodu, formalnego podejścia do tej sytuacji zamiast uczuciowego

10. Perspektywy i rezultaty - Moc - myślę,że moc mówi sama za siebie,że jesteś silną kobietą i masz warunki by chwycić los w swoje ręce musisz się tylko zebrać i zawalczyć o swoje.

Partnerski

1. Co Pan wnosi do zwiazku? Mag --ja myślę,że ta karta wskazuje na to,że on też szuka wyjścia z tej stytuacji

2. Co ma w glowie 7 mieczy --- może on też jednak czuje sie troche oszukany?

3. Co ma w sercu 2 Pucharow - 5 kielichow - on Cię kocha, ale czuje żal z jakiegoś powodu

4. Co pokazuje na zewnatrz 8 kielichow - może czasem jest rozchwiany emocjonalnie i Cię może krzywdzić

1. Co Pani wnosi do zwiazku? 3 bulaw - myślę,że starasz się jakoś uratować tą sytuację

2. Co ma w glowie 4 bulaw - dom, rodzinę, myśli o tym,że ten do można uratowac

3. Co ma w sercu 4 kielichow - jest zmęczenie,ale jest też lekka rezygnacja z myślą,że można to stracić,ale czasem nie masz siły by to ratować

4. Co pokazuje na zewnatrz ksiezyc - lek, smutek, lekkie stany depresyjne

Wspolna karta 2 mieczy - walka i konflik, nie możność dojścia do kompromisu.

Napisano

Wrzesien:

1. Sens problemu 2 miecze

Uj... nieciekawa karta. Oboje zyjecie razem a jakby obok siebie. Niby staracie sie szukac kompromisow, ale brak... oj brak tu uczucia. Nieciekawa sprawa.

2. Nadchodzace okolicznosci Smierc

Napewno cos musi tu umrzec. Pytanie, co... Smierc wskazuje na koniec pewnego etapu, definitywny. Pytanie... czy bedzie to smierc zwiazku. W zasadzie w 2 Mieczach on juz jest martwy. Wiec moze tu byc dalsze jego obumieranie... lub jednak odrodzenie. Ale... Najpierw musi zadzialac Smierc... ta forma musi umrzec.

3. To o czym mysli pytajacy Slonce

O sobie myslisz. O tym, czego Ci potrzeba, jakie masz pragnienia, czego Ci brak. Jestes ukierunkowana na siebie.

5. Przyczyna powstalej sytuacji Ksiezyc

Za duzo lekow, niepewnosci, dzialania po omacku. I za duzo niedopowiedzen.

6. Tendencje jej rozwoju As bulaw

Jest szansa, aby ozywic Wasza relacje, dac swiezy nowy impuls. Wtedy Smierc ma zupelnie inny sens. Odrodzenie jest bardzo mozliwe.

7. Tak widzi to pytajacy Glupiec

Ze to wszystko jest takie bez sensu, glupie, nie trzyma sie przyslowiowej qpy... Masz nadzieje, ze samo sie jeszcze ulozy.

8. Tak widza to inni 2 denarow

Widza, ze szykuja sie Wam konkretne zmiany, ze dlugo to w tej formie nie utrzyma.

9. Czego oczekuje lub boi sie pytajacy sprawiedliwosc

Uczciwej rozmowy i postawienia spraw jasno. Boi sie, ze okaze sie, ze nie ma juz zandych szans, ze jezeli dojdzie do konfrontacji to trzeba bedzie pogodzic sie z koncem.

10. Perspektywy i rezultaty - Moc

Walka o relacje.

Partnerski

1. Co Pan wnosi do zwiazku? Mag

Dziala podlug siebie. Nie podporzadkowuje sie nikomu i niczemu, dziala tak, jak uzna za stosowne i nagina Ciebie pod swoje plany.

2. Co ma w glowie 7 mieczy

Boi sie. Ze cos pojdzie nie tak, jak planuje. Boi sie stracic kontrole nad wszystkim, co robi czy co dzieje sie wokol niego.

3. Co ma w sercu 2 Pucharow - 5 kielichow

Chce uczucia, milosci, chce dawac...

4. Co pokazuje na zewnatrz 8 kielichow

Jest zmeczony, czuje, jak gdyby ugrzazl w bagnie i coraz bardziej sie pograzal. Nie widzi wyjscia z obecnej sytuacji.

1. Co Pani wnosi do zwiazku? 3 bulaw

Nic. Na razie patrzysz i czekasz, co z tego dalej wyniknie. Tu nie ma zadnych dzialan.

2. Co ma w glowie 4 bulaw

Ze jest jak powinno byc. Nie za bardzo wiesz, dlaczego nagle jest zle.

3. Co ma w sercu 4 kielichow

Jestes zmeczona obecna sytuacja, nie wiesz, co zrobic, czujesz sie nawet urazona.

4. Co pokazuje na zewnatrz ksiezyc

Boisz sie. Obecna sytuacja to dla Ciebie droga przez ciemnosc. Nie wiesz, co bedzie za rogiem.

Wspolna karta 2 mieczy

Jw. Relacja, w ktorej jestescie ze soba, ale obok siebie. Jestescie uprzejmi, ale nie jestescie sobie bliscy.

Samotnosc we dwoje.

Gość alles-in1
Napisano

Co ma w sercu 2 Pucharow - 5 kielichow ---> tutaj mialo byc tylko 5 kielichow, nie wiem skad ta 2 pucharow mi sie wziela...