maddie88 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Witam Zadałam pytanie, czy do 2 tyg. spotkam się z pewnym panem poza miejscem pracy To jest: Kapłanka - Moje przeczucia, że pan by chciał, ale się waha...ma obawy... To dochodzi do tego: Rycerz Buław - Możliwe, że ni stąd ni zowąd, pan coś zaproponuje...może nadarzy się okazja... To będzie rozpoznane: 7 Buław (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 5 Buław => Pustelnik - Wiece co, pan idzie na urlop w tym tyg., więc może stąd Pustelnik... Optymistyczna opcja jest taka, że pan stawi czoła sytuacji, zagada...chociaż sam nie będzie pewny, czy dobrze robi... To będzie wyczuwane: 2 Kielichów - ...że fajnie się nam gada To odchodzi: As Denarów - Hmm...może zaproszenie gdzieś jednak, jakaś szansa... Tak myślę, że z tą 7 i 5 Buław może mówić o jakimś wyjściu grupowym z pracy To nadchodzi: Król Buław (odpowiedź), tło: Kochankowie, 4 Mieczy, Gwiazda => Kochankowie - Te wieczne dylematy... Pan będzie na urlopie, ale mimo to, będzie dawać o sobie znać... Tak widzę to ja: Paź Buław - Chcę spotkania Otoczenie: Król Kielichów - ...to chyba pan i jego emocje...teraz ogólnie nie jest mu łatwo... Moje nadzieje/ obawy: Królowa Buław - ...że podobam się panu Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: Księżyc, Król Denarów => Pustelnik - Hm, w najlepszym przypadku może to być spotkanie ze znajomymi z pracy...jakiś nocny wypad... Ale i tak mam wrażenie, że co najwyżej będziemy pisać, pojawi się pomysł...ale z realizacją będzie już gorzej... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
panna.marta Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 To jest: Kapłanka - Czekasz na spotkanie To dochodzi do tego: Rycerz Buław - może się tak zdarzyć,że Pan zaproponuje spotkanie To będzie rozpoznane: 7 Buław (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 5 Buław => Pustelnik - Nie wiem czy do końca się dogadacie jeśli chodzi o szczegóły spotkania To będzie wyczuwane: 2 Kielichów - chemia między Wami To odchodzi: As Denarów - może coś się z tego narodzi To nadchodzi: Król Buław (odpowiedź), tło: Kochankowie, 4 Mieczy, Gwiazda => Kochankowie - Pan może być nie pewny tego co robi Tak widzę to ja: Paź Buław - Chcę spotkania Otoczenie: Król Kielichów - może ktoś o tym wie,że się spotykacie albo spotkanie i mu doradza? Moje nadzieje/ obawy: Królowa Buław - że mu się spodobasz i "popchniesz" sytuację do przodu Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: Księżyc, Król Denarów => Pustelnik - no możliwe,że jakieś spotkanie wieczorem, pan może być wcześniej czymś zajęty ewentaulanie może się to odciągnąć z jego przyczyny. Cytuj
maddie88 Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 To jest: Kapłanka - Czekasz na spotkanieTo dochodzi do tego: Rycerz Buław - może się tak zdarzyć,że Pan zaproponuje spotkanie To będzie rozpoznane: 7 Buław (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 5 Buław => Pustelnik - Nie wiem czy do końca się dogadacie jeśli chodzi o szczegóły spotkania To będzie wyczuwane: 2 Kielichów - chemia między Wami To odchodzi: As Denarów - może coś się z tego narodzi To nadchodzi: Król Buław (odpowiedź), tło: Kochankowie, 4 Mieczy, Gwiazda => Kochankowie - Pan może być nie pewny tego co robi Tak widzę to ja: Paź Buław - Chcę spotkania Otoczenie: Król Kielichów - może ktoś o tym wie,że się spotykacie albo spotkanie i mu doradza? Moje nadzieje/ obawy: Królowa Buław - że mu się spodobasz i "popchniesz" sytuację do przodu Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: Księżyc, Król Denarów => Pustelnik - no możliwe,że jakieś spotkanie wieczorem, pan może być wcześniej czymś zajęty ewentaulanie może się to odciągnąć z jego przyczyny. Pan ma pracowite plany na urlop, więc możliwe, że musiałby się oderwać Dziękuję panno marto Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Września 2013 Maestro Napisano 10 Września 2013 To jest: Kapłanka -Twoja cierpliwość, jak i wyczuwanie pana To dochodzi do tego: Rycerz Buław - on może wyjechać w podróż służbową To będzie rozpoznane: 7 Buław (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 5 Buław => Pustelnik - mogą być jakieś nerwy i przeszkody, może wystąpić nieporozumienie, 7 buław to też wzbranianie się przed czymś To będzie wyczuwane: 2 Kielichów - obopólna sympatia To odchodzi: As Denarów - inicjatywa którejś ze stron To nadchodzi: Król Buław (odpowiedź), tło: Kochankowie, 4 Mieczy, Gwiazda => Kochankowie - on temat spotkania odsunie w czasie Tak widzę to ja: Paź Buław -aż się palisz do tego;) Otoczenie: Król Kielichów - albo jest ktoś kto się Tobą interesuje,albo on ogólnie czuje się miło i dobrze Moje nadzieje/ obawy: Królowa Buław - że przez jego kobietę nic się nie posypie Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: Księżyc, Król Denarów => Pustelnik inicjatywa będzie na pewno, on może rzucić tekstem dotyczącym spotkania, ale pod pretekstem czegoś służbowego, z tym, ze potem może zasłonić się nagle obowiazkami Kochana, ja w okresie, o który pytasz spotkania nie widzę, bo podsumowując on może będzie i chciał, ale nie będzie umiał się zdecydować, podejrzewam też, ze coś mu wyskoczy, co przekreśli Wasze plany.. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 To jest: Kapłanka Kaplanka to m.in. dosc silna wiez, taka bez slow, ktora sie czuje. Pokrewienstwo dusz m.in. Porozumienie bez slow. To dochodzi do tego: Rycerz Buław Parzadanie. Pan rzeczywiscie moze dac sie poniesc insynktom i w pewnym momencie zadzialac. Ale bedzie to raczej pod wplywem impulsu wtedy, z nagla. To będzie rozpoznane: 7 Buław (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 5 Buław => Pustelnik Na poczatek moze nastapic wycofanie sie. Ja widze tu rozpoznanie takie, ze niedobrze mi juz samemu. Brak mi tej drugiej osoby. I to moze wywolac lek. Pytanie... czego ja wlasciwie chce. Na poczatek takze wycofanie sie i skupienie chwilowo na sobie. To będzie wyczuwane: 2 Kielichów Ze powoli otwieracie sie na siebie. Coraz wieksza bliskosc. I chcecie spotkania. To bedzie wyczuwalne, przynajmniej gdzies w tle. To odchodzi: As Denarów No, poznaliscie sie. Tu bedzie juz wiecej niz tylko szansa. Sama pusta szansa odchodzi. To nadchodzi: Król Buław (odpowiedź), tło: Kochankowie, 4 Mieczy, Gwiazda => Kochankowie Tu pan moze na jakis czas sie odsunac. Widac, ze zacznie myslec powaznie, z drugiej strony bedzie potrzebowal czasu, aby sobie to poukladac. Widac, ze stwierdzi, ze to musi chwile poczekac, ze to na dalszy czas juz... Wyzej tez bylo widac takie chwilowe wycofanie. Dla poukladania sobie tego i owego. Tak widzę to ja: Paź Buław Chcesz nie tylko spotkania. Chcesz szybkiego dzialania, goracego poza wszelkimi konwenansami seksu. Chcesz, zeby dzialo sie juz teraz a nie gdzies kiedys tam. Otoczenie: Król Kielichów Mozliwe, ze jakis pan. Mozliwe, ze ktos u Ciebie w otoczeniu? Ewentaulnie pan, ktory nie do konca wie, w jakiej roli sie tu postawic. Taka mysl... Moje nadzieje/ obawy: Królowa Buław Masz nadzieje na relacja, ktora wywali Cie z laczkow. Chcesz byc kochana, porzadana. Chcesz byc kobieta w calej pelni spelniona... i chcesz ognia. (Wczesniej Paz Bulaw). Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: Księżyc, Król Denarów => Pustelnik Ogolnie pisana jest Wam bliskosc. Paz Monet to bliskosc. Z drugiej strony nie od razu bedzie to takie pewne wszystko. Pan zanim zdecyduje sie na krok wobec Ciebie, duzo bedzie myslal. Spokac powinniscie sie. A... i co jeszcze... karty mocno ciazowe. Uwazaj na wpadke. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 Jest tak, jak piszecie dziewczyny... Pan strasznie powoli działa, jest niezdecydowany... A obecnie jest...drętwo Ja też się izoluję, bo wiem, że dla pana to teraz trudny czas... I pan chyba to czuje, ale też akceptuje , przynajmniej takie mam wrażenie... Chciałabym się spotkać po pracy, żeby wreszcie normalnie pogadać, a nie dukwić w kuchni po godzinach... Chociaż na razie i na to się nie zapowiada... Zobaczymy, co dalej... Dziękuję, Inez i SacralNirvana :uscisk: Cytuj
maddie88 Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Weryfikacja: Nie było spotkania, wręcz małe ochłodzenie...pan się wycofał, tak jak pisałyście. Wygląda na to, że wszystko idzie w kierunku, w jakim pokazały karty... Dziękuję jeszcze raz panno.marto, Inez i Sacralko Pozdrawiam, Maddie Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 szkoda, że nie wyszło ale dziękujemy za weryfikację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi