panna.marta Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Jakie mam szanse, by wygrać ten konkurs? Mam mało czasu. gwiazda XVII, królowa denarów, wisielec XII-> cesarzowa III na początku jakby były duże szanse a potem coś się stało co mi te szanse odbierze Co zorbić,żeby wygrać? 8 buław, 10mieczy (odwr), 3 puchary-> eremita IX powinnam chyba już się zabrać do pracy i nie zakładać z góry,że się nie uda. Szanse na wygraną po wysłaniu pracy: papież V, sąd ostateczny XX, koło fortuny X -> śmierć XIII może jakieś by były, bo koło jest,ale ta śmierć w podsumowaniu chyba przekreśla wszystko. Edytowane 13 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Dojdziesz do pewnego punktu i dalej niet. Co mozesz zrobic... zakasac rekawy i do roboty. Mozesz miec spora konkurencje. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Z drugiej strony podsumy masz bardzo ladne w pierwszym rozkladzie. III Cesarzowa a i XI Moc z II Kaplanka. To raczej zacheta, zeby sie nie poddawac. Wisielec, owszem, spowalnia lub stopuje, ale tez moze byc wskazowka, zeby nie ustepowac i nie poddawac sie, bo w koncu jest takze uparty. Z podsumow masz, zeby walczyc o swoje i nie poddawac sie... wiec do dziela. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 Wiesz co Sacral nie mam weny i to jest najgorsze-może właśnie wisielec to pokazał;/ Konkurencja i owszem Cytuj
Trida Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Jakie mam szanse, by wygrać ten konkurs?gwiazda XVII, królowa denarów, wisielec XII-> cesarzowa III chyba zabraknie Ci zapału lub 'materiałów' do pracy i bedziesz musiała się wstrzymać na jakiś czas. Mozliwe, ze wisielec właśnie pokazuje zbyt małą ilość czasu Co zorbić,żeby wygrać?8 buław, 10mieczy (odwr), 3 puchary-> eremita IX mysleć pozytywnie, nie zrażać się i praciowąć. inspirowac się rozmowami ze znajomymi etc. "zalienować się' odrobinkę i pracować w swoijej małej pracowni, w ciszy i spokoju mysli. 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 (edytowane) na nadziejach chyba się skończy... możesz w pewnym momencie po prostu stracić wenę, "zawiesić się"... w każdym razie powodzenia Co zorbić,żeby wygrać? 8 buław, 10mieczy (odwr), 3 puchary-> eremita IX nie poddawać się i cieszyć się tym co robisz, "bawić się" tym... poszukać inspiracji i iść przed siebie, zabawić się, nie iść na poważnie tylko z pewnym przymrużeniem oka ) Edytowane 10 Września 2013 przez Mana Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 trudno już mi się odechciało w sumie,ale nie...powalczę Cytuj
x-latek Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 głupi wisielec;/ Jak dziewczynka:lol: A może tak się stanie, że nie dojdzie do tego konkursu? Zostanie on odwołany/przesunięty w czasie na nieokreślony bliżej czas (Wisielec). Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 mi się zdaję,że albo nie znajdę weny albo nie zdążę-to są prawdopodobne opcje. Cytuj
x-latek Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 mi się zdaję,że albo nie znajdę weny albo nie zdążę-to są prawdopodobne opcje. Wenę to Ty raczej masz. Ta Gwiazda pokazuje to w Twych szansach. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 A jednak się zebarałam i zrobiłam!wysłałam już swoją pracę. Szału chyba nie ma,ale kto wie:) Przełamałam wisielca:D Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 Wiesz... Wisielec to nie zla karta tak do konca. Wisielec mysli niekonwencjonalnie... Ma zupelnie inny wglad w sprawe... niz reszta. Jest uparty. To czesto np. ludzie wolnych zawodowo sa... ktorzy ida zupelnie inaczej niz reszta. On nie wybiera do konca tego, co jest... ale dziala na zupelnie innej plaszczyznie niz reszta... wiec... tak czy inaczej POWODZENIA... Cytuj
x-latek Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 A jednak się zebarałam i zrobiłam!wysłałam już swoją pracę. Szału chyba nie ma,ale kto wie:) Przełamałam wisielca:D O, to się wysyła... A ja myślałem, że w tym konkursie ubiera się swoją kreację i wychodzi się z tym na wybieg. W takim razie to konkurs projektanctwa modowego czy jakoś tak to się nazywa. 1 Cytuj
emilr Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 Jakie mam szanse, by wygrać ten konkurs? Mam mało czasu. gwiazda XVII, królowa denarów, wisielec XII-> cesarzowa III nie noo. Szanse masz. Mysle, ze zostaniesz zauważona, doceniona, Twoja praca sie na pewno spodoba. Będziesz bardzo zadowolona. Moze bedzie dogrywka? Wisielec moze mówic o ym, ze dostrzerzesz jakieś nowe mozliwosci, czy błędy jakie popełniasz (o ile popełniasz - nie wiem:) tak gdybam:)). Pozwoli Ci to udoskonalić swój fach, cos poprawić. Cos co wczesniej nie przyszło Ci d głowy:) Szanse na wygraną po wysłaniu pracy: papież V, sąd ostateczny XX, koło fortuny X -> śmierć XIII może jakieś by były, bo koło jest,ale ta śmierć w podsumowaniu chyba przekreśla wszystko. Jak wyzej. Na pewno docenia Twój warsztat, solidność wykonania. I tutaj koło idelanie pasuje mi do wisielca, który niejednokrotnie zmieniał sytuację 180 stopni. śmierć w podsumowaniu, ale śmierć moze oznaczać zmiany po prostu. Nawet jesli nie wygrasz, to tak naprawde wygrasz. Wyzej cesarzowa, niżej smierć - myślę, ze pozytywne zmiany. A na pewno kolejne doswiadczenie Życzę Ci powodzenia 1 Cytuj
panna.marta Napisano 14 Września 2013 Autor Napisano 14 Września 2013 Dziękuję X-ik tak tam trzeba bylo zaprojektować sytylizację z użyciem loga sponsora konkursu. Cytuj
panna.marta Napisano 20 Września 2013 Autor Napisano 20 Września 2013 (edytowane) WERYFIKACJA nie wygrałam:( wygrały osoby, które stworzyły styl bardziej sportowy. Ja miałam elegancki. Nie trafiłam w gust jurorki:D Mysle,ze w radzie była wskazówka w eremicie by podrzac pewna odpowiednia droga-możliwe,że chodziło o wybranie odpowiedniego stylu jaki prferuje jurorka. Ale dzięki za interpretacje. Rozdam punkciki. Edytowane 20 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Trida Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 kurcze szkoda... następnym razem zrobisz rozkład - jaki gust ma pani jury Cytuj
panna.marta Napisano 20 Września 2013 Autor Napisano 20 Września 2013 haha no włąsnie,ale bez sensu bo mogłam na to wpaść;/ jak przejżałam prace które wygrały to zdecydowanie były w innym stylu:( Cytuj
Gość Mana Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 nigdy nie wiadomo ;P a może właśnie następnym razem szczęście uśmiechnie się do Ciebie?? P.S. dziękuję za punkcik Cytuj
Trida Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 tiaa z moim szczęściem? chyba z Twoim pesymizmem Cytuj
x-latek Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Jakie mam szanse, by wygrać ten konkurs? Mam mało czasu. gwiazda XVII, królowa denarów, wisielec XII-> cesarzowa III To nawet ma i logiczne uzasadnienie w kartach. Gwiazda to Twoja dobra wena. Królowa Den to dwój dobry smak/gust lub może i przedstawiać jednocześnie Ciebie. Wisielec, że mimo tego zrobisz to "na abarot", inaczej niż to widziałoby się jurorce. Cesarzowa z podsumy, że jednak Twoja praca była całkiem fajna/ładna, a że nie trafiło to w gust jurorce... no cóż. Co zorbić,żeby wygrać? 8 buław, 10mieczy (odwr), 3 puchary-> eremita IX Jedną z fajnych interpretacji 8 Buław to jest "go with the flow" - w tym wypadku - iść za przyjętym trendem. Ale teraz to fajnie jest się mądrzyć gdy jest już znany rezultat. Zresztą nie wiem jaki to jest obecnie trend w tym. A Pustelnik w podsumie być może namawiał Cię do większego zastanowienia się nad kocepcją w konkursie. Okazuje się też, że karty z trzeciego rozkładu też sensownie pokazały Twoje szanse. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi